Apel de la Daniel Popescu pentru rugaciune necurmata si post pentru Magda Popescu, pentru miercuri 29 aprilie

Photo Dani Popescu

Photo Dani Popescu

UPDATE 29 APRILIE –

Dani Popescu Update despre Magda Popescu – Operaţia a fost amânată

Daniel Popescu:

Multa pace.
Vreau pe aceasta cale sa va scriu cu privire la starea Magdei. In primul rand vreau sa va multumesc in Numele Domnului Nostru Isus Hristos pentru sustinerea voastra, conteaza foarte mult pentru noi. Este minunat sa sti si sa simti ca nu esti singur.

Joia ce a trecut am fost cu Magda si Alina Bejere la Royal Free Hospital London, unde medici au pregatit-o pt operatie, i-au facut analizele si un scan. In urma consultatiei s-a stabilit in procent de 80% ca operatia ramane pentru ziua de miercuri 29.04 dimineata la ora 8 ora UK, 10 RO. Operatia va dura 12 ore. Tot in ziua de joi in timpul analizelor au descoperit inca doi noduli in partea dreapta a gatului, datorita infectiei sau posibil sa se fi extins tumoarea. S-a facut biopsia la acesti nodului iar luni 100% vom avea rezultatul si raspunsul legat de data operatiei.

Un grup de tineri din UK au hotarat sa intre in post necurmat incepand de luni pana miercuri pentru ca Domnul Dumnezeu sa intervina asa cum doreste. Suntem gata sa acceptam voia Lui indifferent care va fi aceasta.

Daca vrei si poti sa te alaturi acestui grup in post si rugaciune vrem sa iti multumim anticipat. Avand in vedere ca miercuri 29.04 va avea loc operatia, va rugam sa ne sustineti in rugaciune si post. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Noi avem toata incredera in Dumnezeu, avem pace in inima si liniste ca El stie tot ce face, si ce face El este cel mai bine pentru noi chiar daca acum recunoastem ca nu intelegem, dar va veni o zi cand vom intelege.

Medical este imposibila salvarea ochiului, au spus-o medici de mai multe ori! Dar Dumnezeu are ultimul cuvant in dreptul nostru.

Psalmistul spune: PS 23 : Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici un rau, caci Tu esti cu mine. Aleluia. Multumim inca o data tuturor celor care ati fost alaturi de noi prin mesaje, ruga si post. Cu drag Dani si Magda Popescu

Update 26 Aprilie 2015 – Magda va fi operata miercuri 29 aprilie, citeste aici

Update 18 Aprilie 2015In asteptare, Magda canta o cantare “Ma intorc acasa…”

Primul articol – Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu

12 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu ! | agnus dei - english + romanian blog
 2. Iosif
  apr. 27, 2015 @ 17:06:43

  Ne vom ruga,vom mijloci,pentru ca El sa intervina,sa opereze Dumnezeu si sa dea ochilor lumina.Sintem datori sa mijlocim la Tatal unii pentru altii,caci noi suntem ai Sai copii in unitate cu toti fratii.Simtim durerea sorei Magda,caci si ea e un madular,al trupului lovit si frint,ce duce crucea la Calvar.
  Credeti numai din toata inima,si Domnul o sa va inplineasca dorinta.
  Dumnezeul cel Atotputernic sa intervina dupa cum voieste,spre slava,cinstea si gloria Numelui Sau.
  Fiti binecuvintati.

 3. Trackback: Dani Popescu Update despre Magda Popescu – Operaţia a fost amânată | agnus dei - english + romanian blog
 4. nihilsinedeo
  apr. 29, 2015 @ 03:02:10

  Ne vom ruga ca DOMNUL sa deschida zagazurile CERURILOR si sa faca sa ploaie belsug de har si indurare peste sora noastra Magda, DOMNUL sa faca sa fie o lumina vie si o marturie vie a ccea ce a facut EL pentru ea si familia ei!
  FI BINECUVATATA Magda,
  DOMNUL SA FIE CU TINE!

 5. Trackback: Update Magda Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: LIVE din BCP Betel Bucuresti, serviciu special de rugaciune pentru Magda si Daniel Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Update de la Magda Popescu: Daca nu ar fi fost Dumnezeu de partea noastra… | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Update despre Magda Popescu 22 iunie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Sustinem in rugaciune urgenta pe Magda… 24 Iunie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Apel la post si rugaciune pentru Magda Popescu – Update 29 Iunie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: Magda Popescu a intrat astazi in coma! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: