Ioan Peia – Sunet de Trambita peste Europa

Conferinta intercofesionala la nivel Continental in Timisoara 31 august – 4 septembrie la Biserica Carismatica Agape

In contextul vremurilor din urma si a marilor framantari care a cuprins omenirea intreaga in ultimul an si jumatate, doi ani de zile, care prefigureaza intoarcerea, venirea iminenta a Domnului Isus Hristos, acest sunet de trambita peste Europa, in limba engleza ‘European Trumpet Call’, are ca rol rostirea unei semnal de alarma, de chemare, de strangerea laolalta a trupului Domnului Isus Hristos, pentru ca sa stea in spartura pentru continentul nostru, pentru vremurile care le traim.

In Ezechiel este scris si Dumnezeu spune: Caut un om care sa stea in spartura, ca nu cumva la venirea Mea sa lovesc tara. Sa stea prin rugaciune, prin lupta spirituala. Ideea este ca aceasta intelegere, ca trebuie sa se faca aceasta chemare, nu este noua si nu este cauzata de evenimentele tragice si tulburatoare care se intampla, aceste clatinari ale intregii lumi in domeniul politic, economic, social, religios. Ci, este o pregatire pe care Domnul a facut-o prin Duhul Sau, prin trupul bisericii, in continentul nostru, de multi ani de zile. Domnul prefigura astfel de momente si chema poporul Sau sa fie pregatit sa se roage si sa mijloceasca pentru vremurile care traim.

VIDEO by Sa-l cunosc pe El

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Conferinta intercofesionala la nivel Continental in Timisoara 31 august – 4 septembrie 2015 la Biserica Carismatica Agape | agnus dei - english + romanian blog
 2. tmbiscos
  apr. 30, 2015 @ 03:39:49

  Hristos a zis ; ,,Veti auzi de razboie , vesti de razboaie , pe alocuri , foamete , cutremure de pamint srceta , etc.” dar nea zis ; ,,cind se va zice ; ,,pace , pace ” , o prapedenie pe neasteptate , va umplea intreg pamintul .”
  Deci acesteas numai semen , dar cind se va zice ,, pace, pace” , atunci va suna a 7-a trimbita , conform la ceea ce Daniel a zis , Daniel 8. v. 14 si Daniel 12 v.11; 12.
  In jurul anului 2026 , va fi aceasta .

  • Avram
   mai 03, 2015 @ 20:01:28

   tmbiscos.
   Nu putem sti exact cand vor se vor intampla aceste lucruri, de aceea a fixa o data este o greseala.

   • tmbiscos
    iun. 28, 2015 @ 02:08:31

    nici nu veti sti , daca Cel Vesnic a aSCUNS DE VOI ACESTE ADEVARURII, SI LEA FACUT DECUNOSCUT PRUNCILOR , ACEASTA ESTE SLAVA lUI , SI DACA NU VREA SA O INPARTA CU VOI , INSEAMNA CA ESTE CEVA DE FIXSAT ACOLO , VORBESC INTRE VOI SI dUMNEZEU .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: