Asociaţia Muzicienilor Creştini din România, AMCR – Ce reprezintă muzica închinată lui Dumnezeu, un hobby sau o profesie?

„Ce reprezintă de regulă muzica închinată lui Dumnezeu în concepţia şi în practica noastră: doar un hobby, sau o profesie?”

Între muzicieni s-a declanşat o dezbatere plecând de la următoarea întrebare: „Ce reprezintă de regulă muzica închinată lui Dumnezeu în concepţia şi în practica noastră: doar un hobby, sau o profesie?” Până acum, în dreptul fiecărui muzician creştin există deja un răspuns. De răspunsul la această întrebare depinde în definitiv calitatea muzicii pe care o producem şi pe care o dedicăm Dumnezeirii! Şi mai trebuie să reţinem că pentru Dumnezeu, acest răspuns CONTEAZĂ! O altă întrebare la care trebuie să ne răspundem fiecare personal, este aceasta: „Cum îmi doresc să fac muzică pentru Dumnezeu: ca o profesie, sau ca un hobby?” Pentru a da un răspuns, trebuie să existe mai întâi o cunoaştere a acestor două concepte care vorbesc despre două practici distincte.

Citeste mai mult si comenteaza aici –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: