Vise si viziuni prin care musulmanii se intorc la Hristos

Hazem Farraj este gazda unei emisiuni pentru musulmani, care se numește ”Reflections”. Acesta spunea că aude tot timpul despre musulmani care au vise sau vedenii cu Isus Hristos și care le schimbă viața pentru totdeauna.

”O doamnă mi-a scris și mi-a spus că a avut un coșmar și când a deschis televizorul m-a văzut pe mine. Cuvintele pe care le rosteam erau atât de pline de pace. Doamna a adormit și a avut o vedenie cu Isus. Nu era o credincioasă. L-a văzut pe Isus îmbrăcat într-o haină albă. Acesta a arătat cu degetul înspre o persoană despre care ea știa că este Avraam. Acesta se pregătea să-l jertfească pe Isaac. Atunci și-a dat seama că Isus a fost jertfa, Fiul lui Dumnezeu”, spunea Hazem Farraj.

În întreaga lume musulmană, din Indonezia până în Maroc, musulmanii se întorc la credința în Isus Hristos într-un număr fără precedent. Pentru mulți, convertirea lor nu se datorează mesajului unui misionar sau al unui predicator. În schimb, acești musulmani se întorc la Hristos pentru că au avut un vis sau o vedenie în care apărea însuși Isus. Și Ali l-a cunoscut pe Isus printr-un vis, în timp ce se îndrepta înspre Mecca pentru pelerinajul cunoscut ca Hajj.

”Când am plecat înspre Mecca am plecat cu intenția să aduc un omagiu la Kaaba și să îndeplinesc cerințele islamului”, spunea Ali.

Experiența lui Ali este prezentată pe un DVD intitulat: ”Mai mult decât vise”.
”În noaptea aceea L-am văzut pe Isus într-un vis. Prima dată m-a atins pe frunte cu degetele. După ce m-a atins mi-a spus că Îi aparțin, apoi, m-a atins deasupra inimii spunându-mi: ”Ai fost mântuit. Urmează-mă. Îmi aparții.” Am decis că nu voi încheia pelerinajul Hajj și că voi asculta de acea voce”, mărturisea Ali.

DVD-ul îi prezintă și pe alți musulmani care au venit la credința în Isus printr-un vis sau o vedenie.
”Vedem lucrul acesta peste tot și auzim despre oameni care nici măcar nu s-au gândit că Isus este Mântuitorul. E vorba despre musulmani care au vise în mod repetat”, spunea Tom Doyle, E3 Ministries.
Tom Doyle slujește în organizația E3 Ministries. Împreună cu soția sa, Joanna, răspândesc Evanghelia în rândul musulmanilor. Doyle a scris și cartea „Dreams and Visions. Is Jesus Awakening the Muslim World?”

”Cred că Dumnezeul nostru este un Dumnezeu drept. El este neprihănit și drept. Oamenii caută ceva și nu știu unde să meargă. Poate că nu au o biblie, poate că nu este nici un misionar în satul respectiv. Dumnezeu le va transmite mesajul oricum”, spunea Tom Doyle, E3 Ministries.

Această femeie provine dintr-o țară din Asia Centrală. Identitatea ei este ascunsă din motive de siguranță.

”În biserică, dacă întrebi cum s-au întors oamenii la Hristos, 80% îți vor spune că L-au întâlnit într-un vis”, mărturisea o femeie.

Un prieten creștin a provocat-o pe această femeie să-L roage pe Dumnezeu să-i vorbească în mod personal:
”Am decis să-l cer asta. Noaptea următoare am avut un vis cu Isus…. Am decis să mă întorc la El”, mărturisea acea femeie.

Doyle spunea că visele și viziunile sunt de obicei începutul, nu sfârșitul convertirii unui musulman.
Stire difuzata in Mapamond crestin 563 – mai 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: