Eveniment in Arizona: trei biserici si-au dat intalnire la Phoenix!

Becky & Cris Photo by Paul Simon

Becky & Cris Photo by Paul Simon

Evenimentul desfasurat in ziua de duminica 26 Aprilie 2015 la Biserica Penticostala Elim din Phoenix,Arizona, a insemnat pentru membrii aceste comunitati experimentarea unei trairi cu adevarat inaltatoare.
Acest „eveniment” a fost prilejuit cu ocazia desfasurarii serviciului de casatorie a fratelui Cristian Culda,membru al Bisericii Elim din Phoenix cu sora Rebeca Oarcea, membra a Bisericii Elim din Chicago.
Reprezentanti a trei comunitati crestine romanesti  (Biserica Elim din Chicago-pastor Cristian Ionescu , Biserica Elim din Phoenix-pastor Emanuel Fedur si Biserica Betania din Sebis, jud.Arad-pastor Pavel Oarcea) la care s-au atasat si oaspeti veniti din California, North Carolina si Washington,in dragoste si bucurie,si-au dat intalnire prin participarea oferita de aceasta ocazie binecuvantata.
Implicarea formatiilor muzicale ale Bisericii,corul mixt si de fete,orchestra,fanfara,grupul de lauda si inchinare alaturi de cantari in duet sau grup de baieti,recital la pian sau vioara  au creat o atmosfera inaltatoare,specifica unui astfel de eveniment. Prezentarea mirilor a apartinut fratelui Emanuel Fedur,pastorul bisericii din Phoenix.Pe langa aprecierile adresate celor doi miri, Rebeca si Cristan ,fr.Emanuel a exprimat aprecieri speciale si pentru familiile din care provin.
Becky & Cris Photo by Paul Simon

Becky & Cris Photo by Paul Simon

Predica fratelui pastor Adrian Tise din Chicago,in concordanta cu momentul de constituire a unei noi familii,a fost caracterizata prin indemnuri biblice,cu referire la modul de traire a unei familii crestine in contextul vremurilor actuale..

In prezenta lui Dumnezeu si a participantilor la eveniment,actul religios de casatorie a fost oficiat de fratii Pavel Oarcea-pastor la Biserica Betania din Sebis ,deasemenea si tatal miresei, Adrian Tise ,pastor asistent la Biserica Elim din Chicago si Emanuel Fedur-pastor la Biserica Elim din Phoenix.Partasia celor aproximativ 400 de invitati la eveniment a continuat in orele de dupa-amiaza printr-o masa oferita la restaurantul din complexul McCormick Ranch Golf din Scottsdale,Az.

Pe langa bucuria oferita de constituirea celei mai tinere familii din comunitatea penticostala de la Biserica Elim din Phoenix, s-a experimentat trairea unei partasii crestine intre frati si surori proveniti din  comunitati indepartate geografic dar identice in plan spiritual,cu aceeasi credinta in dragostea lui Dumnezeu,in mantuirea oferita de Domnul Isus Hristos si in calauzirea nemijlocita a Duhului Sfant.

Evenimentul  desfasurat la Biserica Elim din Phoenix , in ultima duminica a lunii aprilie 2015 ,a confirmat inca o data faptul ca relatarea despre biserica primara din Faptele Apostolilor trebuie sa fie o traire (absolut) necesara bisericii contemporane !

  Toti impreuna erau nelipsiti de la Templu…Ei laudau pe Dumnezeu si erau placuti inaintea intregului norod”
(Faptele Apostolior 2-46,47)
Radu Oprea
Becky & Cris Photo by Paul Simon

Becky & Cris Photo by Paul Simon

3 comentarii (+add yours?)

 1. Ioan
  mai 06, 2015 @ 14:30:22

  Domnul sa le dea o casnicie fericita impreuna cu El! Binecuvantarea Domnului peste toate cele 3 Biserici, peste cel ce ne-a prezentat evenimentul, fratele Radu Oprea si peste administratorii blogului!

 2. Relu
  mai 06, 2015 @ 15:13:03

  Ne bucuram cand auzim vesti bune ,cand se intemeiaza familii crestine ,binecuvantate de Dumnezeu si exista relatii placute intre biserici.

  ps. pozele nu pot fi accesate…

  • rodi
   mai 06, 2015 @ 15:27:30

   Un raport frumos, intr-adevar. Am reparat problema cu pozele, care sunt foarte frumoase dupa cum sunt mirii. Dumnezeu sa-i binecuvanteze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: