Harry Mihet Debates Atheist on Stossel Show

Cine este Harry Mihet? Mircea Tipei ne informeaza:

Harry Mihet, eroul nostru de la Liberty Counsel

Photo credit

Photo credit www.itickets.com

Nu cred ca gresesc numindu-l pe Harry Mihet, erou. Este un compatriot de-al nostru, un roman cu frica de Dumnezeu, care in 2008 a inteles ca Dumnzeul in care se increde il cheama la o slujba speciala, aceea de a-i apara pe oamenii carora li se incalca drepturile si libertatile religioase. Asa dupa cum afirma el insusi in luarea sa de cuvant de la Congresul Baptist din luna Septembrie: „Noi aparam in fiecare zi Constitutia, libertatea, familia si viata, fie in tribunal, fie in congres, fie in scoala, fie la consiliul local”. Astfel, isi paraseste slujba de avocat din cadrul unei agentii private de avocatura si incepe sa lucreze in cadrul Liberty Counsel ca avocat senior de litigiu constitutional. De cand lucreaza pentru Liberty Counsel, Harry Mihet afirma ca Dumnezeu le-a dat izbanda si au castigat 92% dintre cazurile pentru care au pledat, el si colegii lui.

Va voi prezenta mai jos trei scrisori primite de la el prin email, in 25 Noiembrie si 8 si 27 Decembrie 2009. Textul ii apartine lui Harry Mihet, interventia mea fiind minima, doar in cateva locuri in care am considerat ca e neaparat necesara.

Citeste mai mult aici – https://mtipei.wordpress.com/2010/01/10/harry-mihet-eroul-nostru-de-la-liberty-counsel/

si aici – http://family2fam.com/2013/09/30/harry-mihet/

VIDEO by Harry Mihet

Un comentariu (+add yours?)

 1. Ioan
  mai 07, 2015 @ 11:38:24

  Aceasta dezbatere mi-a amintit de marturia unui ateu convins, pe care l-am cunoscut personal, si care zicea ca nimeni nu l-ar fi putut convinge de existenta Lui DUMNEZEU si de existenta Rasiului si a iadului! Pana intr-o zi cand Insusi DUMNEZEU prin DUHUL SFANT s-a indurat de el si a ingaduit sa treaca printr-o moarte clinica, timp in care a ajuns sa vada iadul si apoi Raiul! Ar fi bine ca toti ateii sa asculte aceasta marturie a acestui om care a fost acolo si pe care DUMNEZEU l-a trimis inapoi pe Pamant sa depuna marturie despre existenta LUI, a Raiului si a iadului! El a depus aceasta marturie in multe locuri si Biserici din Romania, cu toate ca a fost persecutat, amendat, batut de securitate, care i-a cerut sa plece in America, dar nu a vrut, ci a depus in continuare marturie, in urma careia multi au fost intariti in credinta, iar altii s-au intors la DUMNEZEU! Ascultati-l:

  APOCALIPSA Capitolele 21 si 22

  Gavril Barnutiu – Marturie – 13 ore in moarte clinica!!!

  http://www.perlesicomori.net/index.php?option=com_avreloaded&view=popup&Itemid=3&divid=261

  Sau: http://www.perlesicomori.net

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: