LACRIMI PENTRU AMERICA …

„DACĂ DUMNEZEU NU VA PEDEPSI AMERICA, VA TREBUI SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE DE LA SODOMA ȘI GOMORA.”

https://www.youtube.com/watch?v=U8IZDC9Eruk

O avertizare profetică pentru S.U.A! Jonathan Cahn despre apostazia națională …..

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

                  Ce se întâmplă de câțiva ani în America ne dă de gândit foarte serios, dar ce se întâmplă în zilele astea și probabil luna viitoare, ar trebui să îngrijoreze și pe cei mai ignoranți creștini.

               Așa după cum afirmase John Hagee (un popular pastor american) într-unul din mesajele sale: „DACĂ DUMNEZEU NU VA PEDEPSI AMERICA, VA TREBUI SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE DE LA SODOMA ȘI GOMORA.” Sunt convins, așa cum sunt sigur că și John Hagee este, că Dumnezeu este drept și nu va lăsa păcatul să triumfe la infinit, doar că are răbdare și un timp al Lui pentru pedepsirea oricărei fărădelegi.


            Asistăm neputincioși la degradarea morală a acestei țări și ne apropiem cu pași repezi de distrugere. Dacă Curtea Supremă va da luna viitoare câștig de cauză…

Vezi articolul original 168 de cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. alb
    mai 11, 2015 @ 04:49:03

    stim ca traim zilele de pe urma si mai stim ca asa cum a fost pe vremea lui Noe trebuie sa fie si in zilele sfarsitului…de aceea sa nu ne pierdem cu firea ,sa fim tari si sa privim in sus caci Izbavirea noastra este aproape…nu va temeti de nimic caci Cel ce a biruit totul va zdrobi in curand pe vrajmas …ACUM ESTE INCERCAREA CREDINTEI,ACUM ESTE VREMEA CAND BISERICA VA INTRA IN CUPTORUL APRINS CA SA FIE CURATITA ,ALBITA ,SINTITA…VINO DOAMNE ISUSE!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: