Scrisoare din partea Președintelui Cultului Penticostal și a Rectorului ITPB către pastorii penticostali și bisericile penticostale române

Ardelean Brie ITPCitește și – Foaie de Informare Institutul Teologic Penticostal Bucureşti Mai 2015

Scrisoare din partea Președintelui Cultului Penticostal și a Rectorului ITPB către pastorii penticostali și bisericile penticostale române

Salutări sfinte în Numele Domnului nostru Isus Hristos!

ITP

Photo Agnus Dei

Vă scriem această scrisoare cu rugămintea arzătoare ca în duminica Rusaliilor să faceţi în biserica dvs. o colectă specială pentru susţinerea financiară a Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti. Pe lângă nevoile curente ale şcolii ─ bugetul financiar lunar mediu fiind de 150.000 lei ─ Institutul Teologic Penticostal are nevoie urgentă de investiţii în reparaţii şi modernizarea campusului.

După cum veţi vedea şi în scrisoarea de informare primită, clădirile şcolii necesită reparaţii la acoperiş, termoizolare şi reparaţii la faţadă, iar sistemul de încălzire trebuie reformat în întregime (nefiind reparat de douăzeci de ani). Valoarea aproximativă a acestor investiţii depăşeşte suma de 410.000 lei. Până în prezent, din resursele şcolii, s-a refăcut faţada corpului principal, lucrările fiind oprite din cauza lipsei de fonduri.

De asemenea, vă rugăm să aduceţi la cunoştinţa bisericii anunţul privind înscrierile la examenul de admitere pentru licenţă şi masterat şi, dacă e posibil, să expuneţi afişul/pliantul pe care îl veţi primi.

Vă mulţumim anticipat şi vă încredinţăm de rugăciunile noastre. Fie ca Domnul să vă răsplătească bunăvoinţa şi să vă poarte de grijă în toate privinţele!

Împreună lucrători în ogorul Domnului,

– Pastor Moise Ardelean, Preşedinte

– Pastor Ioan Brie, Rector ITPB

Descarcă de aici Srisoarea de informare

Descarcă de aici afișul ITPB

www.itpbucuresti.ro

ITPB Nevoile Urgente Mai 2015 Click sa maresti poza

ITPB Nevoile Urgente Mai 2015 Click sa maresti poza

Scurt istoric Institutul Teologic Penticostal Bucuresti

7 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Foaie de Informare Institutul Teologic Penticostal Bucureşti Mai 2015 – Nelu Brie, Moise Ardelean | agnus dei - english + romanian blog
 2. Iosif
  mai 15, 2015 @ 07:22:09

  Ma intreb daca aceste institutii religioase au vre-un rol benefic in evolutia,formarea si cresterea spirituala a Bisericii lui Hristos ,ori sunt forme de organizare omenesti,menite sa indoctrineze,sa tina fiinta umana in obscurantismul traditionalist-legalist al formei si ceremoniilor,impuse de oameni multimilor credule,angrenate in activitatile firesti,neavind si nededicind timp cercetarii Cuvintului vietii,si reltiei personale cu Dumnezeu,acceptind si crezind ce li se predica de la amvoane de catre cei „mari”,care pun sarcini grele pe care ei nici cu un deget nu le ating.

  „Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta…”(Osea 4:6)

  „Vai de voi,invatatori ai Legii”,a raspuns Isus.Pentru ca voi puneti pe spinarea oamenilor sarcini grele de purtat,iar voi nici macar cu unul din degetele voastre nu va atingeti de ele.”(Luca 11:46)

  „Vai de voi,invatatori ai Legii ! Pentru ca voi ati pus mina pe cheia cunostintei;nici voi n-ati intrat,iar pe cei ce voiau sa intre,i-ati impiedicat sa intre.”(Luca 11:52)

  „Vai de voi,carturari si Farisei fatarnici ! Pentru ca voi inconjurati marea si pamintul,ca sa faceti un tovaras de credinta;si,dupa ce a ajuns un tovaras de credinta,faceti din el un fiu al gheenei,de doua ori mai rau decit voi insiva.”(Matei 23:15)
  Fiti binecuvintati.

 3. Iosif
  mai 15, 2015 @ 09:05:42

 4. Iosif
  mai 16, 2015 @ 04:12:43

  „Am facut cunoscut Numele Tau oamenilor,pe care Mi i-ai dat din lume. Ai Tai erau,si Tu Mi i-ai dat; si ei au pazit CUVINTUL TAU.
  Acum au cunoscut ca tot ce Mii-ai dat Tu,vine de la tine.
  Caci le-am dat CUVINTELE,pe care Mi le-ai dat Tu. Ei le-au primit,si au cunoscut cu adevarat ca de la Tine am iesit,si au crezut ca Tu M’ai trimis.”(Ioan 17:6-8)

  Fiti binecuvintati.

 5. Iosif
  mai 16, 2015 @ 16:49:08

  „Nu este nimic acoperit,care nu va fi descoperit,nici ascuns,care nu va fi cunoscut.
  De aceea ,orice ati spus la intuneric,,va fi auzit la lumina;si orice ati grait la ureche,in odaite,va fi vestit de pe acoperisul caselor.
  Va spun voua,prietenii Mei:Sa nu va temeti de cei ce ucid trupul,si dupa aceeia nu mai pot face nimic.
  Am sa va arat de cine sa va temeti. Temeti-va de Acela care,dupa ce a ucis,are puterea sa arunce in gheena; da,va spun,de El sa va temeti.”(Luca 12 2-5)

  Fiti binecuvintati.

 6. Iosif
  mai 17, 2015 @ 09:43:18

  Va recomand sa-l ascultati pe acest om a lui Dumnezeu de la minutul (1′.52″)
  Ma asociez lui si impartasesc aceleasi sentimente si ginduri sincere.
  Dumnezeu sa-l binecuvinteze ,si sa-l umple de puterea ungerii Duhului Sfint, sa marturiseasca cu mult curaj ADEVARUL ELIBERATOR.
  In curind astfel de oameni ,de vor continua sa „taie” cu sabia Cuvintului,se va incerca reducerea lor la tacere,tocmai de cei ce-si zic „frati”

  Fiti binecuvintati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: