Update – Daniel Popescu si Biserica Betel: Chemare la 3 Zile de Post si Rugaciune pentru Vindecarea sorei Magda Popescu 18-20 mai

Dumnezeu poate sa fac o minune si sa o vindece pe Magda. Ascultati marturia aceasta a unui frate care a avut boala asemanatoare la ochi, ca si Magda, si Domnul l-a vindecat.

Photo Dani Popescu

Photo Dani Popescu

Daniel Popescu update:

Multa pace!

Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns astazi la Biserica Betel, unde fratele Florin Ianovici ne-a scos in fata si a facut o rugaciune speciala cu intreaga biserica. La sfarsitul slujbei a venit o sora si ne-a spus ca a avut o vedenie pentru noi, ca in timpul rugaciunii a vazut cum un inger a venit in fata Magdei si a dat pansamentul jos de la ochi si a pus un praf alb.

Dumnezeu este viu si lucrator! Biserica Betel s-a angajat in 3 zile de post: luni, marti si miercuri pt aceasta cauza de vindecare si pocainta. Vrem sa induplecam pe cel ce se lasa induplecat. Dumnezeu nu vindeca pentru ca noi postim ci pentru ca in bunatatea Lui El se lasa induplecat.

Daca aveti posibilitatea si doriti sa va rugati in Numele Domnului nostru Isus Hristos, sa ne sustineti in mod deosebit in aceasta perioada cu post si rugaciune.

Fie ca Domnul care vede totul sa va rasplateasca! Cu drag, Dani & Magda Popescu

Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu

…iar, cei care simtiti alaturi de acesti doi tineri, Dumnezeu sa va rasplateasca, daca va angajati si la trei zile de post cu rugaciune si Dumnezeu, in dragostea si  mila Sa, sa se atinga de Magda si sa-i dea vindecare!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: