Musulmanii Au Masacrat Un Pastor, Sotia Lui Si Alte 70 De Persoane In Atacuri Brutale in NIGERIA

Vacarii tribului Fulani au omorat 70 de crestini. Photo credit www.informationng.com

Traducere In Limba Romana: Blogul Agnus Dei – SURSA principala – Charisma News, + info. din Daily Post, Morning Star Newshttp://www.crossmap.com

Charisma – http://www.charismanews.com/world/49737-muslims-massacre-pastor-wife-and-at-least-70-others-in-brutal-attacks

Musulmani tribali au omorat in saptamanile recente, peste 70 de crestini in Platoul din statul Nigeria. 27 din morti au fost dintr-un singur sat, satul Foron.

Biserica Church of Christ in Nations (COCIN) din satul Foron a fost incendiata si pastorul Luka Gwom si sotia au fost omorati impreuna cu inca 25 de crestini. Photo credit http://www.vanguardngr.com

Potrivit ziarului de stiri Daily Post, vacarii tribului Fulani au atacat mai mult  de opt sate in perioada dintre 25 Aprilie si 11 Mai. In ziua de 14 Mai au mai atacat inca 6 sate – Rim, Bangai, Gwon, Wereng, Ringya and Sopp.

Cel mai violent atac a avut loc in 2 mai, cand musulmanii au ars din temelii o biserica, si au omorat 27 de oameni, impreuna cu pastorul si sotia sa. Pastorul Rev. Luka Gwom, Church of Christ in Nations (COCIN) in satul Foron, Barkin Ladi Local Government Area (LGA)

Photo dupa masacru via http://assistnews.net/

Multor sateni le este frica sa se reintoarca la casele lor, dar unii spun ca vor ramane si vor fi martori pentru Christos.

De mai mult de un deceniu, tribalii Fulani au atacat si ocupat terenuri care apartineau crestinilor, in partea centrala si in nordul Nigeriei.

Informatia de stiri Morning Star News, a raportat ca in ultimele sase luni au fost omorati peste 205 de crestini de catre teroristii tribali Fulani, si intre luna mai si noiembrie anul trecut peste zece mii de crestini au fost stramutati.

Photo credit www.blenb.com

The genocide continues. We must respond.
CHARISMANEWS.COM|BY CBN NEWS

Citeste si

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: