Speranța și Gabi Zăgrean – Agrij și Ineu – VIDEO + Jurnal – Turneul Sens Unic 2015

POZE din INEU

AGRIJ 24 mai:

In aceasta seara, din cauza unor motive tehnice nu vom putea transmite live de la Agrij. Va invitam sa va rugati pentru cei care vor participa la evanghelizare, ca Dumnezeu sa ii ajute sa gaseasca drumul cu sens unic spre cer! Amin!

În după-amiaza însorită a zilei de duminică grupul Speranța a reunit pe terenul de sport al localității Agrij peste 1200 de persoane din sat și din împrejurimi. Eveminentul a stârnit interesul sătenilor, iar cei care nu au îndrăznit să se alăture mulțimii adunate au ieșit în fața porților, pe băncuțe.

Cuvântul lui Dumnezeu cântat a pregătit inimile celor prezenți pentru mesajul rostit de patorul Samuel Bucur. Pe de altă parte, evanghelizarea a stârnit și împotrivirea celui rău, curentul căzând de mai multe ori, aceasta ducând la arderea mixerului video care asigura transmisia live.

Pastorul Samuel a ales pentru predică textul din Luca 16, ce redă pilda bogatului și a lui Lazăr. Întrebarea cheie a serii a fost: unde-ți vei petrece veșnicia?, îndemnând publicul la o reflectare asupra vieții, în contextul în care nimic nu este mai sigur decât faptul că fiecare dintre noi va muri.

Pastorul a prezentat în mesajul său realitatea raiului și a iadului, ambele având ca punct de pornire crucea din Golgota. Modul în care ne rapotăm la jerfa de pe ea, acceptarea sau respingerea ei, decide destinația vieții veșnice. De aceea, cei prezenți au fost îndemnați să aleagă astăzi să accepte iertarea lui Hristos. Aproximativ 20 de persoane și-au arătat public decizia luată. Ne rugăm ca cei ce nu au avut curajul să iasă în față să-L caute pe Domnul.

Mulțumim Domnului pentru că până aici a fost cu noi! Marți vom continua acest turneu cu cea de-a doua parte, urmând să fim oaspeții fraților din Ineu, județul Bihor. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună!

INEU:

Photo Gabi Zagrean

Photo Gabi Zagrean

A fost o după-amiază binecuvântată în care ploaia lui Dumnezeu a udat atât pământul, cât și sufletele însetate. Slujirea grupului Speranța a fost un motiv de bucurie pentru cele peste 2000 de persoane care s-au adunat în centrul de agrement Kingsland din localitatea Ineu. Locurile pregătite au fost insuficiente pentru oamenii veniți cu mult timp înainte de începerea programului care nu s-au lăsat intimidați de stropii mari de ploaie care au căzut peste pământ.

Mesajul biblic rostit de pastorul Gabriel Zăgrean a fost unul direct, abordând cea mai mare problemă a omului, păcatul. El a prezentat realitatea despre păcat, gravitatea și consecințele eterne ale prezenței păcatului în viețile oamenilor. La finalul mesajului i-a îndemnat pe fiecare în parte să se cerceteze în lumnina Scripturii și să cei care vor să renunțe la păcat să iasă în față pentru rugăciune. Zeci de persoane au decis să renunțe la viața păcătoasă trătă până acum și să se încredințeze pe viitor în brațul Domnului.

Mulțumim Domnului pentru harul revărsat și tuturor celor care s-au implicat pentru buna desfășurare a acestei seri de evanghelizare!

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: