Speranța și Gabi Zăgrean – Chișineu Criș – VIDEO + Jurnal – Turneul Sens Unic 2015

În penultima după-amiază din cadrul acestui turneu echipa Misiunii Speranța a poposit în localitatea Chișineu-Criș. Tribunele stadionului municipal și băncile pregătite de frați au devenit neîncăpătoare pentru cele peste 1000 de persoane care au rămas până la sfârșitul programului în vânt și frig. Cântările înălțate spre lauda Domnului și zidirea sufletească a celor prezenți au pregătit inimile ascultătorilor pentru Cuvântul Domnului, rostit de pastorul Gabi Zăgrean.

Prin mesajul său, pastorul Zăgrean le-a îndreptat tuturor atenția asupra căii pe care se află, apoi a prezentat cele două posibile căi, calea largă ce duce și pierzare și calea îngustă, ce duce la viață. El a atras atenția asupra faptului că nu există o stare de mijloc, ci fiecare merge în această viață pe unul dintre aceste drumuri, care are ca destinație finală iadul sau raiul.

La final, cei prezenți au fost îndemnați să vină la Cel care este Calea, Adevărul și Viața, Isus Hristos. Un grup de persoane au răspuns chemării și au ieșit în față, printre acesta numărându-se și câțiva oameni cu handicap. Domnul să le dea putere să rămână lângă El!

Mâine, la Cornești, va avea loc ultima evanghelizare din acest turneu. Mulțumim Domnului pentru biruința dată până acum!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: