Speranța și Gabi Zăgrean – Cornești – VIDEO + Jurnal – Turneul Sens Unic 2015

Ultima seară din  turneul  Speranța Sens Unic 2015

În ultima seară din acest turneu a fost rândul celor din Cornești, județul Mureș, să primescă vizita grupului Speranța. În ciuda vremii friguroase, peste 500 de persoane s-au adunat în curtea școlii din sat pentru a participa la programul de evanghelizare.
Evenimentul organizat de bisericile evanghelice din zonă și de Misiunea Speranța a stârnit împotrivirea celui rău, având și în acestă localitate probleme cu sursa de electricitate, acesta cedând în timpul programului. În plus, când echipa a ajuns în localitate aici era o pană de curent. Cu ajutorul Domnului, aceste probleme s-au rezolvat cu bine iar participanții s-au putut bucura de cântările înălțate sptre lauda Domnului.

Mesajul rostit de pastorul Gabi Zăgrean a avut ca suport biblic textul din Isaia 55, cei prezenți fiind îndemnați să Îl caute pe Domnul câtă vreme se poate găsi. Amânarea este una dintre cele mai mare probleme ale oamenilor, mulți regretând că nu L-au slijit pe Dumnezeu mai devreme. Pastorul a relatat povestea un tânăr de 22 de ani care a ales să își predea viața Domnului, aseară, în cadrul evanghelizării din Chișineu-Criș. Acesta este bolnav de cancer și a mărturisit fratelui Gabi că ar fi dorit să facă pasul acesta când era sănătos.

Celor prezenți li s-a amintit că există o vreme de har, în care Îl poți căuta pe Dumnezeu, în care Îl chemi și El răspunde, iar această vreme este astăzi. Mesajul rostit a cercetat multe inimi, lacrimi de pocăință curgând pe obrajii unora dintre cei prezenți.

Mulțumim Domnului pentru că până aici a fost cu noi! Mulțumim pentru protecția Sa, pentru biruința în lucrare și pentru cei care au ales să înceapă o nouă viață alături de Hristos! Mulțumim tuturor celor care ne-au purtat în rugăciune! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: