Gheorghe Aurel – Însetând după Duhul Sfânt – Ioan 7:37-38

În ziua de pe urmă, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat în picioare şi a strigat: „Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura.”Ioan 7:37-38

…multi oameni pot sa te distruga  folosind chiar versete din Scriptura. Ai grija, ca un om care-ti vorbeste, sa aiba si Duhul Sfant. Din inima lui sa curga riuri de apa vie, asa cum zice Scriptura, sa fie un cuvant dat prin Duhul Sfant. Apostolul Pavel spune: Nu doar cu cuvinte am venit la voi, ci cu o dovada data de Duhul Sfant si de putere, pentru ca credinta voastra sa nu fie intemeiata pe intelepciune omeneasca, ci pe puterea lui Dumnezeu. Iar aceasta putere nemaipomenita, comoara nemaipomenita pe care o purtam in niste vase de lut este de la Dumnezeu si este Duhul Sfant. Despre asta este vorba.

Daca am intrat pe poarta si mergem pe cale, daca am capatat adevarul, mai este un lucru: sa avem viata si aici spune cum trebuie sa aiba o viata crestinul. Nu o viata tarata pe coate si pe genunchi, nu o viata de prabusire, nu o viata de zdrobire sub povara pacatului, nu o viata de legaturi si de pacate scunse, nu o viata chinuita, nu la asta ne-a chemat Domnul Isus. Ci viata pe care El vrea sa ne-o dea este o viata din belsug, o viata din abundenta. Calea catre aceasta viata este Duhul Sfant.

VIDEO  by Gheorghe Aurel

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: