David Susanu cântă cu Cornel Cuibus – Un băieţel care aduce bucurie prin cântare şi abia işi ţine acordeonul

David Susanu

David Susanu cu Cornel Cuibus

David Susanu. Premiul I -acordeon Faza naţională „Voinicelul”

David Cantă

cu părinţii la o nuntă

VIDEO by cristi8920

Vezi câteva colinde cântate de familia Susanu aici

3 comentarii (+add yours?)

 1. Nicu Meister
  ian. 30, 2014 @ 02:13:43

  Acest post frumos al dumneavoastră a fost pus pe pagina de facebook Dumnezeu.
  Daca nu stiti administratorul acestui cont este ateu şi pagina luieste de fapt o satiră la adresa lui Dumnezeu. Va ofer aici un interviu recent cu creatorul acestei pagini şi ideile lui departe de Dumnezeu:
  http://www.gandul.info/magazin/robert-creatorul-paginii-de-facebook-dumnezeu-si-bloggerita-freija-vanir-sunt-invitatii-emisiunii-schimba-vorba-11988901

  • rodi
   ian. 30, 2014 @ 08:22:37

   am citit despre aceasta pagina de facebook intr-un ziar online. Sunt cativa atei infiltrati si in grupuri crestine facebook (cat si musulmani Romani) si am am avut unele probleme cand am postat marturii, spre ex. a unui fost ateu sau fost musulman ca au raportat postarea ca abuz catre fb si fb a blocat adaugarea postarii. La fel, pe youtube vin multi atei la fisiereele video incarcate de mine si in nelinistea lor argumenteaza zi dupa zi impotriva existentei lui Dumnezeu. Obsedarea lor ma face sa-i compatimesc pentru ca eu cred ca aeasta obsedare este izvorata din frica lor ca totusi in inima lor ei stiu ca e foarte probabil ca ei nu au dreptate si deci frica asta le produce o neliniste care nu-i lasa sa aiba pace si liniste in sufletul lor. Atunci trecem la rugaciune pentru acesti oameni ca Dumnezeu sa le deschida ochii la realitate. Deci, e foarte bun dialogul cu astfel de persoane, dar de multe ori ei te blocheaza oricat de politicos si respectuos ai fi cu ei. Daca dvs. ati pus linkul postarii la acel grup, va multumesc. Dumnezeu sa ne foloseasca pe toti in planul Sau pentru mantuire a poporului Roman!Dumnezeu sa va binecuvanteze!
   Rodica
   PS am incercat sa vizionez emisiunea in ultima ora, dar foarte greu merge, probabil fisierul e suprasolicitat pt. ca este raportat cazul in multe ziare Romanesti, dar o sa incerc mai tarziu din nou.

 2. crestini fara frontiere
  iun. 03, 2015 @ 05:04:43

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: