Un Luptator Din Organizatia Islamica Terorista ISIS S-a Convertit La Crestinism Dupa Ce I-a Aparut Isus Intr-un Vis De Noapte

21 egyptian copts beheaded by ISIS nbc news

Traducere In Limba Romana: Agnus Dei Sursa: BCN News – http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=16079

S-a Intamplat ca si cu Apostolul Pavel

,,Multi oameni musulmani, il urmeaza acum pe Isus Christos, dar pastreaza tacerea. Ei nu au facut inca publice aceste convertiri. Unii chiar au si biserici in locuintele lor… si isi servesc cina  unii altora in timp ce vizioneaza programe de televiziune crestina, a spus Gina Fadely.

Orientul Mijlociu. – O marturie puternica de rascumparare si har, un militant al Statului Islamic, cunoscut pentru omorurile brutale comise impotriva crestinilor, s-a convertit la credinta victimelor sale, dupa ce s-a visat cu „un om in alb” care i-a oferit un mesaj dramatic, conform spuselor unui misionar.

,,Unul din misionarii care lucreaza pentru YWAM (o organizatie misionara crestina),  a fost contactat de un prieten de-al sau la inceputul acestui an, si dupa ce s-au intalnit, a fost prezentat unui luptator din grupul islamic terorist, ISIS, care a ucis multi crestini pana atunci”.

Fadely a continuat apoi sa destainuie ca acest luptator a marturisit ca inainte de convertirea sa la crestinism, el de fapt avea un sentiment de placere omorand pe crestini.

El apoi a spus liderului misionar de la YWAM, ca a inceput sa aiba visuri cu acest „om imbracat in haine albe” care a venit la el si i-a zis: ,,Tu omori pe alesii mei.” Dupa care a inceput sa se simta foarte bolnav si nelinistit pentru ce facea, a continuat Fadely. Luptatorul ISIS, a spus ca chiar inainte de a omora un crestin, acel om i-a zis: ,,Stiu ca ma vei omora, dar iti dau tie, Biblia mea.” Crestinul apoi a fost omorat si luptatorul ISIS a luat de fapt Biblia si  inceput s-o citeasca. Intr-un alt vis, Isus i-a cerut acestui luptator sa-L urmeze, si acum el cerea sa devina un urmas al lui Christos si sa devina un ucenic.

Kevin Sutter, celalalt director al organizatiei YWAM, care a aparut la programul de radio VOM  impreuna cu Fadely,  a impartasit faptul ca a fost instiintat de un lider din lumea araba ca acolo (intre arabi) exista a foame spirituala care este fara precedent intre musulmani.

Multumim fratelui Costel Gramada pentru postarea linkului BCN News!

Alte articole despre ISIS –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: