Iosif Țon – despre aberațiile Papei Francisc!

Papa de la Roma

Iosif Ton Photo credit Corneliu Rotar

Iosif Ton Photo credit Corneliu Rotar

Cu siguranță putem spune că Papa Francisc este un om al păcii: el vrea să elimine războiul de pe pământ. Și pentru aceasta este de admirat și de felicitat. Sunt puțini oamenii care, ajunși în vârful piramidei (indiferent din ce-i construită), își păstrează modestia și bunătatea. Francisc, și le-a păstrat din plin,și după ce a ajuns la vârful piramidei autorității și a puterii! Cea mai dificilă sarcină care ar putea să și-o imagineze cineva este să facă pace între islamiști si restul lumii. Sarcina pe care le-a dat-o Mahomed,întemeietoruil lor, a fost să răspândească învățătura lui cu forța, ”cu sabia”, să ucidă pe toți cei ce nu o acceptă, sau, în cazul creștinilor și al evreilor, să-i facă robi, impunându-le o viață de cumplită mizerie. Noi românii, care am trăit sub islamiștii turci timp de patru secole, știm se înseamnă viața sub asemenea robie. După primele trei secole de cuceriri, între aproximativ anii 700-1.000 d.Cr., islamiștii s-au așezat în zonele pe care le-au cucerit și se părea că dorința de a cuceri restul lumii a fost stinsă. Dar Ayatolahul Khomeni, după ce a luat conducerea supremă în Iran în 1979, a relansat mișcarea de cucerire a lumii. Interesant e că militanții islamiști atacă nu numai pe ”necredincioși”, ci și pe islamiștii care se deosebesc de ei în detalii minore (șiiții îi omoară pe suni, suni pe șiiți, etc.). Răutatea și cruzimea manifestate de acești fanatici este de-a dreptul înspăimântătoare. Cum să-i faci pe acești fanatici urmași ai lui Mahomed să renunțe la visul lor? Aceasta este intenția și dorința Papei Francisc. Ideea lui Francisc este să-i convingă pe islamiști (și pe noi toți!) că Dumnezeul lor și Dumnezeul nostru este unul și același Dumnezeu și deci, nu mai e nevoie să impui cu forța o credință asupra alteia. Ideea Papei nu ne poate convinge pe noi, cu atât mai puțin îi convinge pe acești feroce nebuni după dominație și după stăpânire peste toată omenirea! Papa Fancisc greșește (noi nu credem în infailibilitatea lui!) din trei puncte de vedere: 1. Ideea că Dumnezeul creștinilor și Alah este același Dumnezeu; 2. Ideea că dacă i-ai convinge pe militanții islamici că Alah și Dumnezeul nostru este același Dumnezeu i-ar face să înceteze războiul; și 3. Ideea că identificarea Dumnezeului nostru cu Alah ar face vreun bine creștinismului și omenirii. Să le analizam pe scurt…. CITESTE mai MULT aici – http://family2fam.com/2015/06/12/iosif-ton-despre-aberatiile-papei-francisc/

~~~~~

Citeste si – Papa Francisc rescrie istoria catolica afirmand teoria evolutiei

5 comentarii (+add yours?)

 1. Ioan
  iun. 14, 2015 @ 23:38:00

  Nevoie mare si urgenta de mantuire are Papa Francisc, Campolo, etc. si altii din alte confesiuni, care dau invataturi de-ale oamenilor, nu invataturile Lui DUMNEZEU, din Cartea Sfanta, BIBLIA, sau le amesteca; facand asa, din nefericire, vor ajunge in iad! Enoriasii, tot din nefericire pentru ei, vor ajunge in acelasi loc de chin, adica in iad, unde merg cei care-i invata, daca nu schimba macazul spre Rai cu DUMNEZEU; adica facand ce spune DOMNUL, nu crezand si facand orbeste ce spune omul, indiferent ce religie sau rang omenesc are acel om!

  Aici sunt vesti de la cei care sunt deja in iad, printre care si papa Ioan Paul II; cititi incepand cu capitolul „Iadul” – Angelica Zambrano – Marturie

  Angelica Zambrano – Aceeasi marturie – video – tradusa din spaniola in engleza; papa Ioan Paul II e de pe la minutul 19:30 ; mai sunt: Michael Jackson, Selena, etc.

 2. Iosif
  iun. 16, 2015 @ 11:54:46

  Cat de usor se lasa unii inselati de lucrarea lui „Antichrist”,in mainile caruia sint toate retelele de socializare,”armele”,utilizate sa insele daca va putea ,chiar si pe cei alesi.Daca „pocaitii”,nu vor renunta la aceste tehnologii,virtuale de „partasie”,vor aluneca in masa spre groapa mortii.Cazul „Titel Maghiar”,nu este decit inceputul inselaciunii. Va sugerez adinciti-va privirile in Cuvintul Lui Dumnezeu,in Evanghelia vietii autentice,si veti gasi fericirea si pacea,care intrece orice pricepere.
  Fiti binecuvintati,si de Duhul luminati.

 3. aurel mihet
  iun. 17, 2015 @ 11:38:43

  Aberatile Papei Francisc nu sint numai cele scrise de Fr. Iosif Ton ,la ele se pot adauga altele poate si mai grava ca cele mentionate de dansul. A aparut un articol intitulat ” PAPA FRANCISC FACE DECLARATI ULUITOARE ” ,rastalmacind Scriptura spre pierzarea lui cat si a celor care il ascula si urmeaza invatatura lui.
  Am spicuit cateva invataturi gresite la care PAPA face referire si sant mentionate in declaratile ULUITOARE ale Papei Francisc care sint urmatoarele;
  1.Papa nu crede ca este IAD.
  2.Papa spune ca relatarea biblica in legatura cu ADAM SI EVA este fabula.
  3. Toate religile sint adevarate.
  4. Ca este de acord cu homosexuali.
  5. Ca Dumnezeu se schimba.
  6. Biblia este o carte depasita.
  7.Ca nu exista adevar absolut.
  8. Ca femeile pot fi; cardinali,episcopi,preoti.
  9.Ca si atei si gnostici pot sa fie mintuiti daca tin morala lor.
  Este usor de inteles cand un cap al Biserici care are1 miliard de enoriasi vine cu aceste erezi ca invatatura pentru ei ,ce viitor spiritual poate avea acea congregatie ? Cand Sfanta Scriptura care este Cuvintul lui Dumnezeu,infailibil,adevarat, vesnic despre care gasim scris in Mat.5.18,19 ; Ioan.17.17; 2. Timotei.3.16,17 etc.etc.este rastalmacit,schimbat ,gresit interpretat de catre chear Suveranul Pontif. cum pot subalterni lui sa aibe o atitudine mai buna fata de ceea ce este sfint ,adevarat. si drept ??. Ap.Pavel are avertisment dur pentru acesti slijitori ai altarelor scris in Romani 2.19.24.,la fel si Domnul isus in Matei 18.6,7 Cati oamneni nu pacatuiesc urmant acele sfaturi ale Papei ???
  Parerea mea . Acest PAPA ar trebui sa se duca la o manastire si acolo sa invete LEGEA DOMNULUI potrivit Scripturi si pe urma sa vina in fruntea congregati si sa de-a sfaturi potrivite cu adevarul,.. Doamne ai mila de ramasita poporului TAU care pazesc si implinesc Legea TA Cuvintul TAU .care este bazat pe adevar,dreptate si este neschimbabil, imuabil.

 4. Trackback: Iosif Ton – TRINITATEA LUI DUMNEZEU – Emisiunea Elohim | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Credinta Fiului lui Dumnezeu – Iosif Ton raspunde… | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: