Florin Ianovici povesteste – Tata, cu mine ai vorbit ???

boy-eating-apple kidPhoto credit www.clearerimages.com

Un copilas mergea cu taticul lui in masina, dar tatal era extrem de preocupat, tot se gandea la facturi, tot se gandea la ce are de facut, cat ii mai trebuie sa mai castige, daca-i ajunge salariul, preocupat.

La un moment dat, copilasul din masina ii zice, „Tata, de ce eu dupa ce musc din mar si-l las o bucata de vreme, marul se innegreste?”

Tatal lui era cu mintea la ale lui, absent. Si-i zice, „Pentru ca oxigenul intra in reactie cu structura moleculara a marului si astfel intervine elementul de oxidare.”

Dupa ce i-a dat acest raspuns, copilul sta o vreme tacand si apoi zice, „Tata, cu mine-ai vorbit?” N-aveti uneori impresia in viata ca punem niste intrebari si capatam unele raspunsuri pe care nu le intelegem?

[Am] 44 de ani si inca ma simt dezarmat in fata vietii. Poate ca unii, in aceasta dupa amiaza sunt mai in varsta ca mine si inca n-avem raspuns la toate ecuatiile care sunt in viata. Uneori avem impresia ca inaintand in viata le vom stii mai bine.

Realitatea e, cateodata stam de vorba cu Dumnezeu si Dumnezeu ne da un raspuns si ramanem si noi ca si acest copilas, „Cu mine ai vorbit?”

Parca uneori Dumnezeu ar fi absent de pe pamantul acesta si parca Dumnezeu n-ar intelege cat de greu e sa tii intr-o zi ca aceasta, sau intr-o lume ca aceasta neprihanirea. Uneori vad si ma intreb, „Doamne, cu mine ai vorbit?”

Vezi aici mesajul intreg 

Vezi –

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici?

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: