Florin Ianovici – CRED, DOAMNE! AJUTA NECREDINTEI MELE! – Turneul „Hristos Painea Vietii” – IASI

IASI Turneu Hristos Painea Vietii

IASI Turneu Hristos Painea Vietii

Vezi si –

Viata iti va oferi un extemporal dincolo de care sa afli cine esti prietene. Sa afli ce-i credinta ta. Sa afli ce-i viata ta cu Dumnezeu. Sa afli ce sunt acumularile tale. Sa dai socoteala de nadejdea care e in tine. Sa iti amintesti de predica care ai tinut-o. Sa iti amintesti de incurajarea care i-ai spus-o altcuiva. Pentru ca cu ce masura masori, cu acea masura Dumnezeu iti va masura si tie. Si asta nu-i o veste rea. As vrea masura noastra sa fie totdeauna o masura a bunatatii si a indurarii. Plateste-ne asa, Doamne, cum am dat.

[…..]

In aceasta seara, iubitii Domnului, vreau sa va spun in numele acestui Dumnezeu ca viata – ascultati-ma, pregatiti-va, n-o sa poti raspunde vietii cu ceea ce ai adunat. Daca ceea ce ai adunat este o diploma,  daca ceea ce ai adunat sunt banii in cont, daca ceea ce ai adunat nu reprezinta altceva decat niste maruntisuri ale vietii. Inca un etaj la casa… Ascultati-ma, in ziua incercarii, cu asta nu vei birui. Caci eu stiu pe cineva care are toata puterea in cer si pe pamant. Stiu pe cineva care a zis ca cine crede in El si in mormant daca va fi, se va ridica la viata. Si Numele Lui este Isus Hristos. Glorie sa-i fie in cer si pe pamant!

In aceasta seara, iubitii Domnului, pentru cei care se intreaba: De ce, Doamne? M-au intrebat unii: De ce, Pastore, trebuie sa iesim la examene in viata? De ce trebuie sa dam seama de credinta care este in noi? Si in aceasta seara, va spun tuturor, ca sa nu va pierdeti cu firea. Nu, nu sunteti mai rai decat altii. Nu sunteti mai neinsemnati decat altii. Nu, Dumnezeul vostru nu v-a uitat. Nu, Tatal vostru nu e departe de voi. Caci El n-ar nepoti si nepoate. Este un Dumnezeu care e un Dumnezeu al dreptatii si care te iubeste si pe tine si pe mine si pe fiecare dintre noi. Dar, de ce, Doamne, sunt aceste lucruri? Pentru ca in viata aceasta, iubitii Domnului, exista un adversar numit Satana. N-am gasit nici o sectie pe care sa scrie „demonologie”. N-am gasit nici o sectie de spital unde sa scrie „demonologie”. Eu vreau sa va intreb, cand un copil inebuneste si cand scrie in ziar ca si-a injunghiat mama cu 35 de lovituri de cutit, ti se pare un lucru normal? Nu mi se pare un lucru normal. Mi se pare un lucru dracesc. Pe pamantul acesta, iubitii Domnului, noi nu suntem singuri. Pe de o parte este Dumnezeul nostru care in fiecare zi ne poarta de grija. Si pe de alta parte e un vrajmas care vrea sa ne ia mintile. Un vrajmas care vrea sa ne ia controlul asupra vietii. Un vrajmas care vrea sa ne bage cu capul in lat. Un vrajmas care vrea sa ne ia orice urma de control asupra vietii noastre.

Si acest vrajmas pregateste atatea lovituri. Stiti de ce? Pentru ca uraste ceva cu desavarsire. Stiti ce uraste? Uraste pretul care Dumnezeu l-a platit pentru sufletul tau. Uraste faptul ca tu esti un copil a lui Dumnezeu. Satana uraste faptul ca tu esti credincios.  Si vrea cu toata puterea intunecimii lui sa-ti desfiinteze credinta si sa te aduca, sa te reduca la orice. Numai copil de Dumnezeu sa nu mai fii. Este asa o lupta pe pamantul acesta si va trebui sa dam socoteala. Dar, eu zic in aceasta seara: Ridica-te! Ridica-te in Numele Domnului Isus Hristos! (Aprox de la min 20-25 din predica, mesajul = 53 minute)

VIDEO by Prodocens Media

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: