Florin Ianovici – Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile

mark1_35 Jesus prayed

1 Tesaloniceni 5:18 „Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. ”

Dumnezeu nu are o problemă cu muntele tău de probleme, ci cu lipsa gramului de recunoștință.

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Nerecunoștința este lacătul pe care îl punem la ușa îndurării lui Dumnezeu. Dumnezeu are în permanență o masă întinsă pentru copiii săi, dar o inimă nemulțumitoare nu vede aceast ospăț necurmat și trăiește în sărăcia amărăciunii.

Ceea ce stinge lumina inimii este întunericul nerecunoștinței. Cu fiecare mulțumire adusă lui Dumnezeu sufletul primește lumina îndurării Sale.

Albert Clarke spunea că: ,,în viaţa noastră de zi cu zi trebuie să ne dăm seama că nu fericirea ne face recunoscători, ci recunoştinţa ne face fericiţi.’’

Știu că și astăzi sunt semeni pe paturi de spital, știu că și astăzi sunt certuri, întristări, dezamăgiri, greutăți, sărăcie și multe, multe dureri. Dar la fel de bine știu că Dumnezeu stă pe tron, că ne este Tată, că sufletul trăiește prin credința în jertfa Fiului Său, Isus Hristos, „aşa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme. Ce mi-ar putea face omul?” ” Evrei 13:6

Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: