Tiranii De La Curtea Suprema Suporta Casatoria Homosexualilor Impotriva Vointei Americanilor

Traducere: Agnus Dei – Sursa: Charisma Magazine News – http://www.charismanews.com/us/50276-supreme-court-tyrants-back-gay-marriage-against-will-of-americans

Printr-o decizie care schimba drastic milenii de istorie si demoleaza regulile de lege, Curtea Suprema a Statelor Unite a emis in dimineata zilei de vineri, 26 Junie, decizia in privinta casatoriei intre persoanele de acelasi sex, vot care redefineste  casatoria si anuleaza dreptul statelor de a defini casatoria ca fiind numai intre o femeie si un barbat.

Asociatia Familiei Americane (AFA), a spus ca aceasta decizie este o respingere flagranta a regulilor de lege si o amenintare directa la libertatea religioasa.

,,Decizia din aceasta dimineata nu numai ca respinge mii de ani de timp de onorare a casatoriei, dar de asemenea si principiile de lege din Statele Unite”, a spus Tim Wildmon, presedintele AFA. In majoritatea statelor din tara, cetatenii au actionat prin procesul democratic de votare, de a proteja casatoria si familia. Si totusi, instantele de judecata din intreaga tara au ales sa nu ia in considerare vointa oamenilor, alegand in schimb corectitudinea politica si experimentarea sociala. Si am fost martori directi ale consecintelor ce au urmat cand unii indivizi au fost in vizati repetate randuri de guvern pentru ca nu au suportat in mod activ casatoriile homosexualilor. Trist este ca cea mai inalta instanta de judecata a natiunii noastre, care ar trebui sa fie un simbol al dreptatii, a ales in schimb sa fie o unealta a tiraniei, ridicand vointa judiciala mai presus de vointa poporului.”

,,Nu este nici o indoiala ca aceasta decizie din dimineata zilei de vineri a Curtii Supreme va periclita libertatea religioasa in America, pentru ca acei indivizi de credinta care vor sa mentina casatoria onorabila, asa cum a fost randuita de Dumnezeu si aleg sa nu sustina uniunea intre acelasi sex, vor fi acum vazuti ca fiind extremisti. Dar trimitem instantei de judecata acest mesaj neechivoc: Noi vom continua sa sustinem planul lui Dumnezeu a casatoriei, intre un om si o femeie, si chemam pe toti crestinii sa continue sa se roage pentru aceasta natiune si pentru cei al caror drepturi religioase vor fi direct afecate din cauza acestei decizii.”

Pe parcursul anilor care au condus la aceasta decizie istorica in cazul numit SCOTUS, alegatorii din 31 de state au actionat prin procedeu democratic de a sustine casatoria si familia. Cu toate acestea, casatoria intre acelasi sex a fost legalizata in 36 de state, datorata in mare parte a judecatorilor care s-au dus prea departe si au hotarat sa nesocoteasca vointa poporului si sa satisfaca pe cei care sustin homosexualitatea.

Potrivit lui Peter Sprigg de la Institutul de Cercetare a Familiilor, doar peste 3,3 milioane de indivizi au votat pentru legitimarea casatoriilor de acelasi sex in trei state – Maine, Maryland and Washington State – in comparatie cu mai mult de 41 de milioane care au votat pentru amendamente  de protectie a  casatoriei sau interzicerea casatoriei intre homosexuali, in 31 de state – o rata mai mare de 12 la 1.

Citeste si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: