Pastor Ionel Tutac: Atentatul cel mai devastator!

Photo credit prodocensmedia.ro

Photo credit prodocensmedia.ro

Un val de atentate teroriste au avut loc astăzi in diferite parti ale globului pamantesc. Cel puțin 51 de persoane nevinovate si-au pierdut viața in Tunisia, Franța si Kuweit. Uciderea unor turiști sau a unor credincioși musulmani ce se aflau in moschee trebuie dezaprobata. Cu siguranță ca pierderea de vieti omenești este un lucru regretabil si condamnabil.

Dar mai devastatoare decât atentatele cu bombe si mitraliere kalasnikov este decizia Curtii Supreme de Justiție din America. Hotărârea de a legaliza căsătoriile homosexuale in toate statele Americii este împotriva Scripturii. Ziua de astăzi este una neagră in istoria unui continent ce s-a fondat pe principiile moralei crestine.

Ea va contribui la dezintegrarea familiei si la transformarea Americii intr-o Sodoma modernă. Exemplul Americii va fi preluat, in curând, de alte state.

Europa Occidentala a decis deja, iar țările din Răsăritul European sunt supuse unor presiuni permanente. Cel mai fericit de decizia Curtii Supreme pare președintele Barack Obama, care a publicat următorul mesaj pe twitter : ” Astăzi este un pas urias înspre egalitate. Cuplurile gay si lesbiene au acum dreptul sa se căsătorească, la fel ca oricine. Dragostea învinge”.

Prin vocea lui Franklin Graham si a altor lideri credincioșii baptisti din America si-au exprimat clar poziția. Totul pare insa prea târziu. Timiditatea de a-si spune punctul de vedere in problemele morale ale societății si neimplicarea din ultimele decenii in deciziile politice i-au costat pe americani enorm.

Ca pastor dezaprob decizia luată de instanța suprema din America si ma rog ca Dumnezeu sa trezească Biserica Sa din starea de apatie. Nu va trece mult timp pana când si România va trebui sa decidă. Vom accepta oare ca o minoritate sodomita sa atenteze la distrugerea familiilor noastre si la viitorul copiilor noștri?

Sa ne unim eforturile in rugăciune! Sa Ieșim din starea de confort! Sa ne spunem cu curaj punctul de vedere! Sa-i susținem pe liderii politici cu convingeri biblice! Sfârșitul este aproape! Doamne, îndura-te de noi!

Pastor Ionel Tutac

via prodocensmedia.ro

5 comentarii (+add yours?)

 1. Petru Ion
  iun. 29, 2015 @ 22:44:48

  … s-a creat precedetul …..asta e tragedia.
  Dar un lucru este absolut cert: Dumnezeu nu a scăpat, nu scapă şi nu va scăpa nimic de sub control!
  Ce este scris trebuie să se împlinească iotă cu iotă!
  Lepădarea de credinţă de care vorbeşte Apostolul Pavel tesalonicienilor a început de mult. Ce apare acum pe scenă nu e o noutate ci o oportunitate. Pentru unii se crează şansa de a parveni, pentru alţii dovada că lumea zace în cel rău şi o motivaţie mai clară de a trece de partea ADEVĂRULUI .
  Nu a adevărului ca noţiune ci a ADEVĂRULUI ca PERSOANĂ!
  Vor fi prăbuşiri de pe poziţii ocupate prin firea pământeacă şi adevărate treziri ale unora care bâjbâiau în întuneric.
  Cine este sfânt să se sfinţească. Ni se dă şansa de a vedea mai clar adevărata faţă a lucrurilor de care trebuie să ne ferim.
  Mireasa DOMNULUI ISUS are misiunea de a se verifica în oglinda CUVÂNTULUI lui DUMNEZEU, deci a privi permanent pe MIRE în ochi! Asta e DRAGOSTEA adevărată! Savoarea acestei iubiri este ETERNĂ, ea , va continua în PARADIS!
  Acolo sunt bucurii şi desfătări eterne de nedescris.

  EXCITAŢIA pătimaşă, vinovată şi păcătoasă a firii pământeşti este scurtă, trecătoare şi aduce după ea moartea celor care o practică; aceste păcate ale Sodomei duc pe oameni în infernul care arde cu foc şi cu pucioasă şi care este un chin etern de nedescris.

  Ferice de cei ce au numele scris in CARTEA VIEŢII MIELULUI!

  Mai este HAR! Sângele Domnului Isus are putere încă să ierte orice păcat!

  Vai, vai de curva cea mare!

  Vai de cei ce nu vor fi răpiţi, ci vor rămâne în necazul cel mare!

  Petru Ion Covasna 30.06.2015

 2. Trackback: Adevărata miză a legalizării căsătoriilor homosexuale, pentru SUA. Și ceilalți | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: CE-AR FI DACĂ FIECARE CREȘTIN AR LUCRA O SĂPTĂMÂNĂ PENTRU ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ? | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: CAUZELE STAGNĂRII MIȘCĂRII BAPTISTE | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ ! Pastor Ionel Tutac EDITORIALE | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: