Propunerea guvernului britanic: mărturisirea credinței creștine ar putea fi infracțiune!

Roz = Tari unde s-a legalizat casatoriile persoanelor de acelasi sex.
Mov = Tari unde s-a legalizat uniuni civile
Gri = Tari unde este interzisa casatoria persoanelor de acelasi sex si uniuni civile
~~~~
Partidul Conservator din Marea Britanie, condus de premierul David Cameron, a propus o lege prin care mărturisirea credinţei creştine ar putea fi infracţiune. Proiectul de lege intitulat „Instrucțiuni de oprire a terorismului” a fost iniţiat de secretarul de stat Theresa May. Aceasta a justificat nevoia de această lege folosindu-se atrocităţile comise de ISIS şi Boko Haram.
Mike Ovey, important teolog anglican, fost avocat și acum director  la Universitatea de Teologie din Londra, spune că proiectul de lege este un dezastru pentru creștinii britanici. A spune că Iisus este Fiul lui Dumnezeu ar putea părea ofensator pentru alte religii, și, prin urmare, contrar „valorilor britanice”, explică acesta conform portalului Ştiri pentru viaţă. Ar fi ușor, de asemenea, să se facă o legătura incorectă între învățătura creștină cu privire la avort și acțiunile violente ale anumitor activiști pro-viață. Rezultatul ar fi o interdicție privind orice opoziție la avort, chiar dacă discursul ar fi pașnic și legal. „Aș spune sincer că experiența ne arată că ultimul lucru de făcut este să ai încredere într-un guvern în privința libertăților civile.”
Pericolul vine de la caracterul vag al legii, deoarece nimeni nu știe ce se înțelege prin „valorile britanice” pe care urmărește să le apere. Legile existente permit deja persecutarea celor care îndrăznesc să proclame cu voce tare Adevărul.
CITESTE MAI MULT AICI – http://www.activenews.ro/externe/Propunerea-guvernului-britanic-marturisirea-credintei-crestine-ar-putea-fi-infractiune-119564
CITESTE si –  Ţările care recunosc căsătoriile între persoane de acelaşi sex în Uniunea Europeana

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: