​=Raiul, Iadul, Rapirea Bisericii, Necazul cel Mare=

heaven or hell

Raiul, Iadul, Rapirea Bisericii, Necazul cel Mare

Cei ramasi  pe Pamant in urma Rapirii Bisericii,

Semnul Fiarei – 666, Decapitarea Crestinilor Ramasi !!!

​    Ordinea desfasurarii ultimelor evenimente pe Pamant,
 in marturie si in Biblie.
 
​    In ceea ce priveste ordinea evenimentele enuntate mai sus,
parerile sunt impartite. Important​, de clarificat, insa, pentru Biserica 
DOMNULUI ISUS HRISTOS, adica a celor salvati care vor 
fi in viata cand vor avea loc ultimele evenimente pe Pamant,
e daca Biserica va fi rapita la Cer INAINTE sau DUPA Necazul 
cel mare.
    Unii cred ca va fi rapita inainte, iar altii, dupa Necazul
cel mare. Si unii si altii invoca texte Biblice.
     Am zis ca e important de clarificat pentru cei salvati, pentru ca nu-i
totuna sa treci printr-un necaz asa de mare, sau sa nu treci, ci sa te ia
DOMNUL ISUS in Cer!
 
    Important e pentru cei salvat,  sa se tina de DOMNUL, indiferent de 
situatie, sa nu traiasca o viata duplicitara, si cu DUMNEZEU si in pacat 
cu lumea !
     Pentru ceilalati, e un semnal de alarma, sa se trezeasca, si sa doreasca
si ei sa se intoarca la DOMNUL, pentru a fi in siguranta! 
 
     La DUMNEZEU e SINGURUL loc unde NU esti in pericol, si acest 
loc se poate obtine intorcandu-te la EL si traind o viata curata, dupa 
voia LUI!
     Ascultati cu atentie marturia descoperirilor facute de DOMNUL ISUS 
HRISTOS lui Choo Thomas, si comparatile cu textele din BIBLIE,
ca sa va puteti clarifica acest subiect.
     Nu vreau sa spun mai multe si sa dau texte Biblice, pentru ca sunt
date in timpul marturiei, si fiecare mai poate consulta si alte texte
din Biblie, referitoare la aceste evenimente.​ ​

Choo Thomas – Rapire Sufleteasca;​

Marturie Extraordinara!!!​                           ​

Tradusa in Limba Romana

​                   Vizionare placuta si edificatoare!​

4 comentarii (+add yours?)

 1. ioan17
  iul. 05, 2015 @ 15:36:39

  Aş vrea să menţionez foarte clar :In faţa la toate argumentele pre,midle ,post si amileniste un singur lucru e clar :Dacă întra-devăr credinciosii din vremea Harului sunt Mireasa ,Trupul Domnului Isus RĂPIREA VA FI INAINTE DE NECAZUL CEL MARE.Nici-un mire pământesc nu îşi ia mireasa să o încerce într-un necaz înainte de NUNTĂ! Dar Domnul nostru care e modelul,Nu va face asa ceva.
  Al doilea lucru şi mai clar este că cei care spun că biserica trebuie curăţită prin necaz neagă suficienţa jertfei Domnului Isus, necesară pentru mântuire. Mai adaugă ceva, ca şi cum Jerfa de pe cruce nu ar fi DESTUL. In felul acesta adaugă sau scoate din Biblie cuvintele care redau elementele necesare salvării şi au parte de o pedeapsă specială chiar dacă sunt pastori sau învăţatori, predicatori prooroci ai zilelor noastre de elită.
  Desigur, credinciosii din toate vremurile trec prin multe necazuri urmând-L cu credincioşie pe Domnul Isus, chiar martiraj cum vedem în vremurile în care trăim,dar şi în cele vechi când Biblia era oprită să fie tradusă în limba poporului şi citită în biserici sau adunări sau chiar în case(vezi cartea Margareta -Credincioasă până la moarte,Cartea Martirilor de FOX pe langa multe alte )
  DAR NECAZUL CEL MARE E DIFERIT DE TOATE ACESTE NECAZURI! VA FI PE TOT PĂMÂNTUL CA ŞI POTOPUL,AŞA CUM ESTE SCRIS,MAI PRECIS ŞI MAI INTENS ÎN ORIENTUL MIJLOCIU,UNDE VOR FI EVENIMENTELE DESCRISE DE ATÂŢIA PROOROCI,SCRIITORII NOULUI TESTAMENT ŞI ÎN MOD SPECIAL DE APOSTOLUL IOAN .
  CINE SE INDOIEŞTE ŞI CADE PRADĂ ÎNVĂŢĂTURILOR FALSE SE ÎNCADREAZA ÎN NUMĂRUL CELOR RĂTĂCIŢI ŞI AŞA CUM CRED EI VOR RĂMÂNE PE PĂMÂNT SĂ FIE ÎNCERCAŢI CUM DORESC ŞI RĂSPÂNDESC ACEASTĂ MURDARĂ EREZIE .SUNT MULŢI OAMENI (pastori,predicatori,învăţători încurcaţi în multe păcate cel mai grav fiind iubirea de bani,şi mândria în aşa fel că mintea lor nu mai este clară şi NU au darul Deosebirii Duhurilor,observaţi că nu dau nume deşi cunosc mulţi şi Români şi Americani),CARE INCEARCĂ SĂ RĂSPÂNDEASCĂ EREZIILE LOR, DAR CINE E DIN TRUP,CINE E MIREASĂ STRIGĂ MARANATA! VINO DOAMNE ISUSE! ŞI NU AU NICIO INDOIALA CĂ DOMNUL ISUS MIRELE VINE PENTRU BISERICĂ SĂ O DUCĂ LA NUNTĂ, NU LA NECAZ .EI CUNOSC PAŞII LUI CARE SE AUD PE ULIŢĂ AŞA CUM CÂNTA, CAND TRĂIA FR NICULIŢĂ MOLDOVEANU
  E o taină mare, că în aceste vremuri APOSTATE bisericile APOSTATE distrează CAPRELE, IAR adunările sfinţilor duc la păşuni verzi OILE ŞI MIELUŞEII care formează MIRESA BISERICA,TRUPUL DOMNULUI !
  BISERICA ,MIREASA TRUPUL DOMNULUI E CURATĂ PENTRU CĂ EL, MIRELE SE INGRIJEŞTE SĂ O CURĂŢEASCĂ(EFESENI 5:25b-27) ŞI SĂ O PREGĂTEASCĂ PENTRU EVENIMENTUL MĂREŢ AL ÎNTÂLNIRII PE NORII CERULUI AŞA CUM SCRIE ÎN CUVÂNT! NU PENTRU CĂ NOI NE PREGĂTIMŞ,EL NE-A ALES DIN VEŞNICII,EL NE-A MÂNTUIT, CURĂŢIT PRIN JERFA DE LA CRUCE ,EL PRIN DUHUL SFÂNT ŞI CUVÂNT ,NE CURĂŢEŞTE ZILNIC PRIN POCĂINŢĂ ŞI CREDINŢĂ ÎN CUVÂNT, TOT EL, ŞI NE VA DUCE ÎN GLORIE. GLORIFICAREA ÎI APARŢINE LUI.Pentru cei mântuiţi în necazul cel mare stau scrise clar în Scriptură evenimentele relatate la ce ce se va întâmpla cu ei.Ei NU sunt BISERICA,MIREASA ,TRUPUL DOMNULUI !Ci altă categorie de sfinţi.SĂ NU INCURCĂM LUCRURILE ŞI SĂ RĂSPÂNDIM EREZII ŞI LA CEI MAI NECRESCUŢI ŞI MAI NEÎNVĂŢAŢI CĂCI VOM FI RESPONSABILI ŞI DE CE VORBIM DAR ŞI DE CE SCRIEM !!
  SĂ RĂMÎNEM LA SCRIPTURA CARE E FOARTE CLARĂ ŞI SĂ NU URMĂM ÎNVĂŢATURILE RĂSTĂLMĂCITE ALE OAMENILOR ÎNCURCAŢI ÎN EREZII APOSTATE ! ÎNCHEI CU ULTIMILE VERSETE DIN CARTEA APOCALIPSA SCRISĂ SUB INSPIRATIA DUHULUI SFÂNT DE APOSTOLUL IOAN :CAPITOLUL 22
  10. Apoi mi-a zis: „Să nu pecetluieşti cuvintele prorociei din cartea aceasta. Căci vremea este aproape.
  11. Cine este nedrept să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană, să trăiască şi mai departe fără prihană. Si cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe!
  12. „Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.
  13. Eu sunt Alfa si Omega, Cel Dintâi şi Cel de pe Urmă, Inceputul şi Sfârşitul.”
  14. Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii şi să intre pe porţi în cetate!
  15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!
  16. „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă.”
  17. Şi Duhul şi Mireasa zic: „Vino!”, şi cine aude să zică: „Vino!”, şi celui ce îi este sete să vină; cine vrea să ia apa vieţii fără plată!
  18. Mărturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta că, dacă va adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adăuga urgiile scrise în cartea aceasta.
  19. Si, daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei prorocii, ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta, scrise in cartea aceasta.”
  20. Cel ce adevereste aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curand.” Amin! Vino, Doamne Isuse!
  21. Harul Domnului Isus Hristos sa fie cu voi cu toti! Amin.

 2. Trackback: Religia ADEVARATA sau CALEA Salvarii – PAGINA Ioan Burca | agnus dei - english + romanian blog
 3. traian biscos
  nov. 18, 2015 @ 16:30:00

  Ioan 17
  Tu cum citesti ?
  Deci daca citesti Romineste, inseamna ca pui intrebari unui text tot in Romineste.
  Apocalipsa 22 v. 17.
  Si Duhul si Mireasa* zic ; ,,Vino ! ” Si cine aude, sa zica ; ,,Vino ! ” Si** celui ce ai este sete, sa vina ; cine vrea, sa ia apa vieti fara plata !
  Deci Duhul si Mireasa, este o grupare, adica-s una aceasta grupare. Apoi, sint cei ce aud, si cine aude daca nu tu, eu, etc. c ei ce-s al Lui, ca popor ales, sau cum Hristos ne numeste ; ,,Turma pasuni Lui.” Cu un cuvint oile Lui.
  Nicaieri in Scripturii, nu vei gasi ca Hristos, Dumnezeu, sau vre-o unul din apostolic, sa te numeasca mireasa.
  Hristos in toate pildele Lui, numeste Biserica nuntasii, si Dumnezeu fericeste aceasta Biserica=Gloata cea Mare, in Apocalipsa 19 v. 9. ca fiind muntasi.
  Deci Scriptura nu face nici cea mai mica iluzie la asa ceva.
  Hristos zice ; ,,Pe Viata Mea, Ma jur asa vorbeste Domnul, nu dau slava Mea altuia si nici cinstea Mea omului. ”
  Dami si mie versetul de unde scrie Biserica Mireasa Mea , sau a Domnului ?
  Erezie Satanica bagata in Biserica , mai ales de cind a luat fiinta religia Martori lui Iehava. Fiind ca acestia au zis . ,,numai dintre noi, cei 144,000. vor fi mireasa,” Baptisti au zis ; ,, Hm, dintre voi, noi toti sintem in cazul acesta .” Penticostali au zis ; ,,Hmm, voi care nu aveti Duh Sfint ! Noi vorbim in limbi , noi sintem mireasa, asa ca in ultimi 100 de ani, si Catolici, si Ortodoxi au fost convertit la acest sentiment de a fi ceea ce nu vor fi nici unul.

  Conform Scripturilor, Ierusalimul de pe Muntele Sionului, este Mireasa, Ioan 3 v. 29, , arata ;
  ,,Cine* are mireasa, este mire ;”

  Deci nu o va avea, ci o are .
  Galateni 4 v. 26, ne arata ca acest Ierusalim de sus, adica dela inaltime, care Scriptura I-l mai numeste si Ierusalimul cel Nou, acest Ierusalim de sus, este MAMA NOASTRA .
  Deci partea feminine in Dumnezeu, este mama noastra Ierusalimul cel de sus.
  Acest Ierusalim de sus, sau ceresc, sau cel Nou, este mama intregului univers, Iov 38, arata ca si marea sa aruncat din pintecele mamei iei. Tot ce este asezat pe cer sa-u nascut, si Hristos Tatal universului, lea asezat pe cer. Cine lea nascut pe toate acestea ?
  Hristos Parintele vesniciilor.
  Deci ceea ce tu spui cu necazul cel mare, vorbesti fara sa cunosti Scriptura .
  Daca ai cunoaste, ai vorbi cu Scriptura .
  Deci Scriptura zice ; Fiind ca ai pazit Cuvintul rabdari mele, si Eu te voi pazi de ceasul incercari.
  Sint 2-a lucrurii care se confunda in crestinism, fiind ca Duhul Sfint a fost inlaturat din Biserica, deaceea a intrat niste duhurii de ratacire, si prooroci vostri va zic minciuni, ca si cei din frunte.
  Este timpul cind Biserica trebuie sa se scoale din adormire, fiind ca atit cele intelepte, cit cele ne intelepte au adormit.

 4. traian biscos
  nov. 18, 2015 @ 18:30:22

  Hristos, spune in Matei 24 v. 15.
  De aceea*, cind veti vedea ,,uriciunea pustiirii”, despre care a vorbit proorocul Daniel**, ,,asezata in locul sfint” – cine ! citeste sa inteleaga !
  Deci Hristos a vorbit prin proorocul Daniel, lucru care trebuia reconfirmat de a Cel ce vorbise prin servul Lui.
  Dat tot prin servu Lui, face de cunoscut lucrurile cum se vor intimpla.
  Daniel 12 v. 9.
  El a raspuns ; ,,Du-ta Daniele ! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetluite pin* la vremea sfirsitului.

  Deci trebuie vazut cares acele cuvinte pecetruite pin la vremea sfirsitului, cum se poate ajunge in posesia lor, sau cine poate ajunge in posesia lor.

  Daniel 12 v. 10.
  Multi* vor fi curatiti , albiti si lamuriti ; cei rai voe face raul**, si niciunul din cei rai nu va intelege,
  dar cei priceputi ! vor intelege .

  Deaceea, sa facut atita invatatura straina, cu privire la vremea sfirsitului, fiind ca omul a fortat nota ca sa apara mai interesant si mai important ca altul, astfel au dat date, nenumarate , ca la starea vremi, sar putea sau o sa fie , etc. .
  Zilele din urma cind aceasta carte este scoasa de subt pecetile eii, este ultimi 45 de zile, care de fapt pt. o zi , este = cu ziua creatiuni, care este formata dintr-o seara si o dimineata, este punctual Nord al pamintului, de unde Domnul a privit in ziua creatiuni Sale spre pamint.
  O zi a pamintului, 6 luni seara si apoi 6 lui dimineata, = cu un an uman.
  Acum in Daniel, gasim scris ;
  ,,razboiul va tinea pin la sfirsit.”
  Dar cum ziceam mai sus, ; ,,razboiul va tinea pin la sfirsit”, Daniel 12 v. 12 zice.;
  ,, Ferice de cine va astepta, si va ajunge pin la o mie trei sute treizeci si cinci de zile.”
  Bine , bine, dar din ce data ?
  Tot in Daniel 12 v. 11, ne arata cind incepe aceasta zi, adica data .
  Dela vremea cind* va inceta jertfa necurmata, si de cind se va aseza uriciunea pustiitorului, vor mai fi o mie doua sute nouazeci de zile.
  Deci uriciunea pustiitorului, sa asezat pe locul sfint in anul 691.
  Moscheia Musulmana, este ca marturie pe locul sfint.
  Dar cind se vor inplini numarul zilelor sfirsitului, care-s la numar 45zile=45ani.
  691+1290=1981
  in acest an apogeul nelegiuirilor pe fata pamintului, creste, astfel ca de cind e lumea, nu a fost asa o nelegiuire de mare, exceptia zilelor lui Noie.
  Necazul cel mare, este spre sfirsit. Slava Domnului.
  Incepe in curind CEASUL INCERCARI. Urgiile,
  Dumnezeu isi va scapa pe ai Lui in acest ceas al incercarilor, protejindui ca pe Israel la iesirea din Egipt.
  Deci aidoma va fi ca-n zilele lui Noie, dar si ca in V.T., la Exod=Iesire.
  Atunci dupa ceii alesi au suferit, tot asa acum dupa ce Biserica a suferit, va trebui intors de 4-ori celor nelegiuiti , nelegiuirea lor asupra capului lor.
  V.T., este umbra lucrurilor viitoare, si precum cei din vechime, nu au scapat, tot asa nici azi nu vor scapa cel nelegiuit.
  Dar 1 Corinteni, ne arata in parte ce se va intimpla la cea din urma trimbita ( a-7-a ).cap 15. v. 51;52.
  Daniel 12 v. 2, desvaluie mai adinc , si anume da viata pildei neghinei din Matei 13, v. 30.
  Lasati-le sa creasca amindoua inpreuna pin la seceris ; si, la vremes secerisului, voi spune seceratorilor ; ,,Smulgeti intii neghina, si legati-o in snopi, ca s’o ardeti, iar iar griul stringeti-l in grinarul meu.’
  Deci inainte de a sa zisa ,,rapier”, fiind ca cuvintul ,,rapier”, este un cuvint ne la locul lui, si Hristos zice ; ,, voi ridica poporul Meu”.
  Rapit=furat ce nu este al tau, luat cu forta .
  Deci noi nu sintem Musulmani, ca sa fim furati sau luati cu forta , Cornilescu a folosit termenul de pe tabloul care I-l avea in camera lui, adica tabloul ,,rapirea din serai”.
  Apoi este Biserica ridicata-n slava , adica pe scaunul de domnie a Tatalui ( pe nori ) , mai precis in vazduh, intre cei mai inalti nori si ozon, acesta este vazduhul, aicea va fi nunta Mielului, pt. o mie de ani, la care va fi judecata viitoare, unde Fiul te va numi frate a Lui, si nici de cum mireasa sau nevasta .
  Sint multe versete pe care ti le pot da, chiar din gura lui Hristos, rostite de Hristos , un ex. este discutia dintre Hristos si ucenici lui Ioan Botezatorul, acolo in acea discutie, Hristos ii numeste pe apostolic nuntasi, nu cred ca tu, sau eu sintem mai curati ca ei, apostolic.
  O sint multe alte dovezi, daca incep nu o sa gat nici maine, dar ca o aducere aminte, as avea niste intrebarii.
  Ce zici de versetul care zice ; ,,voi nu vati apropiat de un Munte in flacari , nici de tunete, de fulgere de groaza, si voi vati apropiat de Biserica intailor nascutii.”
  deci Biserica intailor nascuti, nu sintem noi neamurile, nu , nu .
  Sti cines aceei intai nascuti, conform Scripturilor ? ? ?
  Deci la final la ridicarea griului in grainer, se pune pe 2-a categorii, sti ca Biserica lui Hristos are 2-a categorii ?
  Ei bine clasa nr.1 , este cei o 144,000., vrei sa-mi zici can gurata, nu sa gasit viclenie, nu ai cunoscut femeii ( chiar daca nu direct , dar indirect, sau in mintea ta , nu a fost nici o data vre-o femeie , chiar daca nu ai nevasta, dar daca ai, oare nu este la fel de grav pacatul ).
  Deci nici cei o 144,000. , nus mireasa, nici Biserica intailor nascuti nu este mireasa,
  si sti dece >
  fiind ca-ntre ficele de Inparat une singura este mireasa aleasa, si anume mama ta si a mea , care este Ierusalimul de Sus.
  Ei in fine, am multe intrebarii, dar nu-s sigur ca o sa am raspuns dela tine la vre-o una singura din cite tiam pus,
  Ioan 17 . astept raspuns dela tine.
  Te rog nu mai da infatisare minciuni fara dovezi, fiind ca ceea ce substii, nu este nici crestineste, dar nici cel putin SCRIPTURAR, este o doctrina SATANICA introdusa in crestinism , de catre tatal minciunilor, ca sa minjeasca Biserica lui Hristos daca este cu putinta ,
  Sti ca satana sa crezut de o potriva cu Hristos, dar Hristos zice ; ,,pe viata Mea Ma jur asa vorbeste Domnul , nu dau cinstea Mea altuia si nici slava Mea omului.”
  Deci nu incerca sa-I furi din cinstea Lui, ca sa nu fii pedepsit.
  Cine invata adevarul, va fi numit mare in inparatia Lui, cine invata strimb ca ex. esti , va fi chemat mic in inparatia cerurilor.
  Este la dispozitia a ta, daca vrei sa te corectezi , pune maina pe Scriptura , si nu ce invata teologia=teorielogistica, si lasa ca Duhul Sfint sa te invete Scripturile.
  Si eu am fost incapatinat in doctrina in care am crescut (penticostal) , dar cind am inceput sa-L las pe El sa ma invete, mia aratat multe adevarurii ale Lui.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: