MAGDA VA TRAI, SA NU DEZARMAM!!! 4 iulie 2015

Doamne ajuta si arata-Ti SLAVA TA!!!

DANI SI MAGDA POPESCU Photo Christian Dragomir

DANI SI MAGDA POPESCU Photo Christian Dragomir

Urmareste LIVE / In Direct serviciile de Priveghi si Inmormantare de aici – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/07/05/live-in-direct-magda-popescu-serviciul-de-priveghi-luni-06-iulie-orele-1930/

Update 6 iulie 2015 – Magda Popescu – POZE de la PRIVEGHI

UPDATE 4 IULIE La orele 13:00 Domnul a chemat-o acasa pe Magda – Citeste aici – Magda Popescu si-a sfarsit alergarea!
~https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/07/04/magda-popescu-si-a-sfarsit-alergarea-cu-bine/

Update 4 iulie 2015 de la Daniel Popescu:

Cred din toata inima mea ca aceasta lucrare este a Domnului nostru Isus Cristos si El o va incheia asa cum a hotarat din cerul Sau inalt!!!

Magda Dani Popescu

Photo Daniel Popescu

Magda a fost dusa de urgenta la spital pe data de 18 iunie, cand au descoperit medicii ca are foarte mult lichid la plamani, din cauza caruia nu putea nici sa respire bine. Pe 19 iunie a fost operata la plamani, cand urma sa inceapa de fapt a doua sedinta de chimio. M-AM TOT GANDIT… DOAMNE, TOATE SUNT SUB CONTROLUL TAU. DE CE NU AI INGADUIT SA O INCEAPA, POATE CA DIN A DOUA SEDINTA ISI FACEA EFECTUL? Cand a fost operata la plamani i-au extras doi noduli care o deranjau foarte tare, si au trimis la laborator biopsia si am asteptat rezultatul care a ajuns in 10 zile lucratoare. In tot acest timp am fost bombardat din tot spitalul sa ma astept sa plece, sa ma pregatesc, ca nu stim daca va trece de noaptea asta.. si asta spuneau in fiecare noapte. Altii spuneau, ca poate asta e voia Lui si Magda trebuie sa moara.

De atunci sunt aproape 2 sapt si suflarea este tot in Magda. Multumim Domnului! Daca Dumnezeu ar fi vrut-o acasa, de ce s-au anulat doua operatii?? Trebuia sa ii scoata ochiul de doua ori.. In cer oricum nu va merge cu acest trup. Deja radacinile mortii ne-au invaluit si valurile aproape ne-au prabusit, dar eu va spun ca Dumnezeu cerului este cu noi! NU VOM MURI, CI VOM TRAI SI VOM POVESTII MINUNILE DOMNULUI. DUMNEZEU ARE UN PLAN MINUNAT!!

Dupa ce Magda a fost trimisa acasa, fara nicio speranta din partea medicilor, pe data de 23 iunie am adus-o iar la spital fiind destul de slabita. MEDICII DEJA SPUN CA ESTE O MINUNE! ACUM SE VA VEDEA PUTEREA LUI DUMNEZEU, SUNTEM COPII LUI SI NOI CREDEM IN PUTEREA LUI.
Pe 24 iunie la ora 8 dimineata, am surprins-o in sezut si cu capusorul in jos. Am intrebat-o, „Puiu, ce faci?” ea mi-a facut semn sa ma apropii si mi-a spus ca vorbeste cu Tatal. Atunci am intrebat-o: „Ti-a vorbit ceva Dumnezeu? stii ceva, vrea sa te ia acasa?” si mi-a raspuns.. „niciodata sa nu te gandesti ca voi pleca!! mai este putin si Dumnezeu ne va scoate cu biruinta din aceasta incercare!!!”
Tot in aceeasi zi a venit rezultatul din laborator si cand a mers la D-na Doctor, stiti ce mi-a zis?? „Dumnezeu are mila de voi, avem tratament care raspunde la acest tip de cancer. Este un cancer care il fac copii.” De atunci s-a pus in miscare toata sectia.

In timpul cat am stat in spital am impartit cd-uri in tot spitalul si ma rog sa mantuiasca Dumnezeu tot personalul. TIMP DE 8 ANI DE ZILE EL NE-A DUS PESTE TOT, IAR ANUL ACESTA TREBUIE SA FIM O MARTURIE SI IN SPITAL.

Pentru ca Magda nu mai putea nici sa bea apa, medicii au indus coma sa ii poata administra si tratamentul corect. Prima doza si cea mai importanta i-au administrat-o, apoi s-au oprit deoarece ii crescuse temperatura la 40. Acum este bine.
Medicii spun ca este o minune, dar eu stiu ca nu glas de om va spune STOP! PORUNCA VINE DIN INALTUL CERULUI! NU AM TIMP SA VA SCRIU TOT..
MAGDA VA TRAI SA NU DEZARMAM!!!

Multumim cu tot dragul!! Dani si Magda Popescu

Mai multi frati si surori s-au alaturat de Magda si Dani Popescu in post si rugaciune pentru sambata 4 iulie:

Haideți cu toții astăzi intr’o zi de jertfă pentru Magda și Dani Popescu si în rugăciune la ora 7:00 , la ora 12:00 ,la ora 19:00 și la 00:00!!!
Dacă vor duce singuri crucea ,va fi mult mai grea ,dar dacă vom pune umărul cu toții vor avea un moment de respiro in toata trudă încercării!!
Portati’vă poverile unii ,altora!!!
Dumnezeu să va răsplătească și pe ei sa îi facă biruitori!!

Frământând Ganduri – publicatie promotor online

Magda Popescu – Vrednic Esti de cinste

Biserica Peniel Londra

/: Vrednic eşti de cinste şi-nchinare
Ridicăm, mâinile noastre
Înălţăm numele Tău sfânt :/Ce mare eşti şi ce mari minuni faci Tu
/: Şi ca Tine altul nu-i ://: Vrem să spunem lumii despre Tine
Cum prin moartea Ta pe cruce
Tuturor ne-ai arătat :/Căci Tu eşti Domn, Tu eşti Domn cu-adevărat
/: Şi ca Tine altul nu-i :/
Ce mare eşti.

VIDEO by Fozzy Vet

Update 2 iulie 2015 – Magda Popescu – O vino la Isus
Update 30 iunie 2015 – Magda Popescu a intrat astazi in coma!

Update 29 iunie 2015 – Apel la post si rugaciune pentru Magda Popescu 

Update 24 iunie 2015 – Sustinem in rugaciune urgenta pe Magda Popescu!

Daniel Popescu Update 20 iunie 2015: Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu

Update 18 iunie 2015-

Magda va fi operata si are nevoie de rugaciunile noastre. Vezi aici – Update de la Magda Popescu: Daca nu ar fi fost Dumnezeu de partea noastra…

Update 17 iunie 2015-

Apelam din nou la rugaciuni fierbinti pentru Magda, care a fost dusa de urgenta la spital. Vom revenii cu detalii! Vezi aici – Rugaciune urgenta pentru Magda Popescu!

16 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  iul. 04, 2015 @ 08:25:36

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. ioan17
  iul. 04, 2015 @ 09:11:42

  CINEVA A SCRIS PE FB CA ,,DIN PACATE A MURIT MAGDA POPESCU” ‘ASTEPTAM ALTE CONFIRMARI SAU INFIRMARI .

 3. Long Life Israel
  iul. 04, 2015 @ 10:11:18

  Magda a pleca la Domnul. La Cel care a iubit-o mai mult decât noi toți! Amin. Domnul să mângâie familia.

 4. Trackback: Magda Popescu si-a sfarsit alergarea cu bine! | agnus dei - english + romanian blog
 5. Rauca Daniel
  iul. 04, 2015 @ 15:47:38

  Condoleante familiei !

 6. Trackback: Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu ! | agnus dei - english + romanian blog
 7. Anda
  iul. 04, 2015 @ 17:29:35

  E trist…suntem oameni. Nu am cunoscut-o personal dar am vazut-o in biserica si mereu m-a captat vocea ei frumoasa. Dumnezeu sa intareasca familia si sa ii binecuvinteze.

 8. Trackback: LIVE / In DIRECT – Magda Popescu Serviciul de Priveghi Luni 06 iulie, orele 19:30 | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Magda Popescu – POZE de la PRIVEGHI | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Magda Popescu – POZE si Mesaje de la Seara de Priveghi | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: MAGDA POPESCU VIDEO si POZE – Serviciul Divin de PRIVEGHI si INMORMANTARE | agnus dei - english + romanian blog
 12. Trackback: VIDEO – MAGDA POPESCU – SERVICIUL DIVIN DE INMORMANTARE -7 IULIE 2015 -Prodocens Media | agnus dei - english + romanian blog
 13. Trackback: DANIEL POPESCU – MESAJ LA SERVICIUL DIVIN DE INMORMANTARE A SOTIEI MAGDA POPESCU -7 IULIE 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 14. Trackback: Remembering Magda Popescu – A trecut un an… | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: