BISERICA DE LA MIEZUL NOPȚII – Samy Tutac

Church iserica

Am ajuns la miezul nopții. Este întuneric gros în lumea noastră. Abia putem vedea pe unde merge drumul. Este miez de noapte în ordinea mondială. Se fac pregătiri de război, se agită spiritele pe scena politică mondială. Este miez de noapte în ordinea morală. Principiile morale și-au pierdut semnificația. Nu contează ce zice Dumnezeu în Scriptură, ci doar ce decide majoritatea.

Miezul nopții este ora în care omul caută să împlinească porunca a unsprezecea:”Nu te lăsa prins!” După morala de la miezul nopții păcatul cardinal este de a fi prins și virtutea cardinală de a scăpa. Pentru mulți minciuna este foarte corectă, iar cel mai șiret este cel care supraviețuiește. Moralitatea de la miezul nopții a provocat o scădere tragică a valorilor. Societatea contemporană se confruntă cu probleme extrem de grave, iar oamenii așteaptă răspunsuri de la Biserica lui Cristos. Într-o predică celebră intitulată “Prietenul de la miezul nopții” (inspirată din Luca 11:5-8), pastorul baptist Martin Luther King jr. spunea:”O lume imensă s-a adunat la poarta Bisericii cerând ajutor. Biserica rămâne un reper pentru călătorul obosit din miez de noapte și care așteaptă de la Biserică trei pâini.” În opinia lui King cele trei pâini sunt: speranța, credința și iubirea.

OAMENII AȘTEAPTĂ CA BISERICA SĂ LE OFERE PÂINEA SPERANȚEI

Cei mai multi oameni, mai ales din generația tânără, și-au pierdut orice speranță. Spitalele de psihiatrie și numărul sinuciderilor mărturisesc despre acest fapt. Românii sunt la coada Europei când se vorbește despre speranță. Statisticile sunt îngrijorătoare, iar migrarea în masă a tinerilor confirmă trendul acesta. Optimismul anilor nouăzeci s-a evaporat și am rămas doar cu nepăsarea, corupția, distrugerea familiei, pierderea oportunităților. Chiar unii creștini și-au pierdut speranța, uitând că lumea așteaptă de la Biserică pâinea speranței.

OAMENII CER DE LA BISERICĂ PÂINEA CREDINȚEI

Într-o generație frământată cu atâtea deziluzii oamenii și-au pierdut credința în Dumnezeu. Mulți din necreștinii de azi au fost crescuți în biserici. Oamenii și-au pierdut încrederea în Dumnezeu, unii în alții și în viitor. În mijlocul acestor frământări oamenii cer Bisericii pâinea credinței. Numai credința în Cristos ne poate schimba viețile, ne arată binele pe care să-l înfăptuim, ne face să vedem semnele revenirii lui Cristos.

OAMENII DORESC DE LA BISERICĂ PÂINEA IUBIRII…..

CITESTE MAI MULT AICI – http://www.baptist-tm.ro/biserica-de-la-miezul-noptii/

5 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  iul. 04, 2015 @ 12:00:42

  Biserica autentica a existat,exista,si continua sa-si indeplineasca misiunea incredintata de Dumnezeu,Tatal. Ea,Biserica autentica,nu este construita din materiale moarte,zidita pentru a atrage privirile,nici pentru a satisface cele cinci simturi firesti,mostenite ereditar de la parintii nostrii biologici,ci este lucrarea Ziditorului intregului univers,al Dumnezeului Cel Atotputernic,zidita pe Stinca, Hristos,Piatra din capul unghiului,(1Petru 2:4) pe temelia Apostolilor,si Ea,Biserica autentica,continua sa creasca zi de zi,prin puterea Duhului Sfant,prin pietre vii, cioplite de mana Ziditorului,Marele Proiectant si Constructor al acestei Constructii Unice in univers. Biserica ,(autentica) este trupul lui Hristos,iar cei ce fac voia Lui,madulare in trupul Lui,legate prin liantul legaturii Duhului Sfint ,intr-o interdependenta unele cu altelea printr-o dragoste sacrificatoare.
  (1Corinteni 12:27)
  Fiti binecuvintati

 2. Trackback: CÂTĂ IPOCRIZIE… – Samy Tuțac | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: CAUZELE STAGNĂRII MIȘCĂRII BAPTISTE | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: ÎN TIMP CE NOI DORMEAM… si alte EDITORIALE de Samy Tuțac | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: În momentele în care nu găsim nici o logică, când viața este lipsită de sens.. Pastor Samy Tuțac | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: