Magda Popescu – POZE si Mesaje de la Seara de Priveghi

VEZI mai multe poze de la Seara de Priveghi aici – Magda Popescu – POZE de la PRIVEGHI
Magda Popescu Priveghi Marian Mocanu 3Marian Mocanu: Eu nu stiu cati dintre cei care nu sunteti din biserica ma cunoasteti, dar eu o cunosc bine pe Magda. A facut liceul de muzica cu mine, chiar daca suntem generatii diferite. Vreau sa va spun cateva cuvinte. Pentru ca la varsta de 15 ani m-am apucat cu droguri, am vazut in fata mea, oameni murind. Si acesti oameni care au murit in fata mea, la del si eu am fost de multe ori in fata mortii, eram cei mai speriati. Si oamenii care au murit in fata mea aveau cea mai mare nesiguranta. Acum un an de zile, mi-aduc aminte ca Magda spunea ca are multe proiecte in inima ei care  si-ar dori sa le faca pentru slava lui Dumnezeu si gandea cu mare bucurie de cate ori vorbeam cu ea.

As vrea sa spun, ca cel mai mare proiect a fost sa arate fericirea pe care i-o da Dumnezeu omului chiar si in suferinta. Cel mai mare lucru nu e sa fii sanatos, sa ai din belsug. Ci, cand tie ti s-a spus: „Nu mai ai mult de trait, sa ai cea mai puternica lucrare si marturie in jurul celor care privesc la tine si vad situatia ta. Si sa-L vada pe Isus Hristos cu adevarat, in suferinta [ta]. Cu totii stim sa fim credinciosi atunci cand lucrurile merg bine.. Dar un adevarat credincios se vede atunci cand este in suferinta.

Cea mai mare lucrare pe care am vazut-o eu, pana acuma, a fost la colega mea, care n-a dat inapoi. Ci, a murit cu zambetul pe buze. Si ne-a dat o pilda tuturora. Binecuvantat sa fie Dumnezeu pentru nadejdea care o da celor ce cred din toata inima! Dumnezeu sa ne biencuvanteze sa punem la inima cuvantul acesta.

Am sa cant ‘Via Dolorosa’ care inseamna drumul de durere. Drumul pe care Domnul nostru Isus Hristos la parcurs si cum noi Il urmam pe El, orice credincios trebuie sa-l parcurga. Doamne, da-ne maturitate. Amin.

Magda Popescu Priveghi 2015 2Fratele Marcu: Lauda pe Dumnezeu, era plina de viata. S-a format apoi Grupul Evangelion si impreuna cu ceilalti Il lauda pe Dumnezeu plina de bucurie. Mi-aduc aminte, intr-o zi, cand a venit asa bucuroasa si timida cum era ea, a zis: Frate Marcu, ma casatoresc. Si eu m-am uitat asa si am zis: „Sigur?” Si ea a zis: „Da.” Am zis: „Cu cine?” A zis: „Cu Dani.” „Domnul sa va binecuvanteze!” A venit nunta. A fost o zi frumoasa, o zi de bucurie. O zi in care L-a onorat pe Dumnezeu. Stand de vorba cu Valentin in zilele acestea, mi-a zis, ce am predicat la nunta. Eu am uitat. Alergand la multe nunti, nu-ti aduci aminte  la fiecare nunta ce ai vorbit. Era un timp de alergare, de bucurie, de entuziasm. La un moment dat, o boala necurtatoare s-a instalat in trupul ei si astazi suntem aici. Asa cum spuneam, nu numai in memoria Magdei, noi avem nadejdea in suflet.

Un alt motiv pentru care suntem in seara acestei zile aici este  sa fim alaturi de o familie incercata. Eu imi aduc aminte de niste cuvinte cantate de dvs., ‘Mergi ‘nainte prin credinta’. Si Domnul Isus sa va ajute. Familia aceasta are nevoie de cuvintele noastre si de prezenta noastra. Sa stiti, ca  e mai usor in incercare, sa ai frati si sa ai surori langa tine, sa nu fii singur. E tare greu sa fii singur. Dar, cand ii ai pe frati langa tine, prezenta lor, o incurajare, o strangere de mana te face sa poti merge mai departe.

Un al treilea motiv pentru care suntem aici este sa proclamam suveranitatea lui Dumnezeu. Si suntem aici sa marturisim ca suntem credinciosi Domnului. Suntem aici ca sa-L proclamam pe Cel ce este suveran si drept, dar El este si credincios. El este alaturi de toti cei care trec prin greutati si incercari. Este alaturi de noi, cei care-L cheama si-L asteapta. Si vrem ca Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti in seara aceasta, sa-L proclamam pe Isus si pe Dumnezeu ca Imparat al universului, care are toata puterea in cer si pe pamant si sunt in control toate lucrurile.

 Dar viu este Domnul şi viu este sufletul tău că nu este decât un pas între mine şi moarte.” 1 Samuel 20:3b Intre noi si moarte nu exista decat un singur pas. Pasul acesta al mortii este un pas sigur si nu e sigur. Este sigur din urmatorul aspect. Ne nastem in lumea aceasta. Nu stim ce meserie vom urma in viata care ne sta inainte. Nu stim cu cine ne vom casatori si daca ne vom casatori. Nu stim pe unde vom merge si daca vom reusi sa ajungem acolo. Dar, la urma stim ca vom muri. Deci, pasul acesta a mortii este sigur.

Si este nesigur din urmatorul aspect. Nu stim cand, cum si in ce imprejurare se termina. Am citit un articol despre doi oameni. Un sot si o sotie au iesit la un munte sa se plimbe. Un pas de neatentie si a cazut intr-o prapastie de 100m si au ramas oasele acolo fara viata. Un pas nesigur. Nu stim cand si cum si cand il vom face. Strabatem valea aceasta a umbrei mortii in fiecare zi si nu stim care va fi pasul urmator. Pasul acesta nesigur, cand vom pleca din viata aceasta, pasul acesta al mortii. Ai facut cat ai facut, atatia pasi prin lumea aceasta. Cati mai ai? Stii? Esti sigur? Pentru ca pasul acesta al mortii este nesigur. Nu stim cand vine, nu ne putem pregati pentru moarte, ca nu stim cand murim. Dar ne pregatim pentru vesnicie.Si doresc in seara aceasta, pentru toti cei ce sunteti aici, sa ne ajute Dumnezeu sa ne pregatim pentru vesnicie, pentru ca pasul acesta al mortii este nesigur. Nu stim cand vine. Cineva spunea ca daca in fiecare zi faci pasi cu Dumnezeu, pasul mortii va fi mai usor.

Pasul acesta al mortii este singuratic. Asa de mult ii placea lui Magda sa fie cu fratii, sa fie impreuna. Dar cand plecam din lumea aceasta, plecam singuri. Pasul mortii nu este sigur, ca nu pleci cu cineva de mana. Nu pleci cu sotul, Magda a plecat singura. Dar pleci cu cineva, cineva cu care ai umblat in fiecare zi si cineva pe care L-ai iubit. Poti sa fii plin de nadejde daca traiesti cu Dumnezeu in fiecare zi.

Pasul mortii este un pas final.  spre Isus Hristos sau departe de Isus Hristos. Noi, in seara asta, suntem aici alaturi de o familie indurerata si ne aducem aminte de atatea lucruri. Alergam, facem pasi in fiecare zi. Intre viata si moarte e un singur pas. Plecam de aici si nu stim cati pasi avem de facut. Asa de mult imi doresc ca sa faceti pasi cu Dumnezeu in fiecare zi.

Dani, ti-am spus ca eu nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca eu ma intorc acasa la sotie. Dar Dumnezeu iti spune ce sa spui. Dar pot sa-ti spun ceva: Ultimele cuvinte  sau cuvintele frumoase ale cantarii Magdei, „mergi inainte prin credinta”, sa fie si-n inima ta. Si sa-ti aduci aminte sa mergi inainte prin credinta. Dumnezeu poarta de grija. Si in orice imprejurare Dumnezeu stie sa mangaie. Stie sa puna balsam. In orice imprejurare, Dumnezeu stie sa lege rani. Dumnezeu sa lege rana sufletului tau. Dumnezeu sa lege rana sufletului dvs. ca parinti. E greu. Sunt convins ca este extraordinar de greu sa-ti duci copilul la cimitir. Dar stiu din tot ceea ce am trait si am vorbit cu unii si cu altii. Eu mi-am dus doar parintii. Nu mi-am dus copiii la cimitir, nu mi-am dus sotia la cimitir. Dar am vorbit cu altii din asemenea imprejurari. Stiu ca-i greu. Dar, Dumnezeu in orice imprejurare stie sa poarte de grija. Si ma rog Domnului ca El sa va mangaie si sa va binecuvanteze. Mergeti inainte prin credinta, ca Dumnezeu poarta de grija.

Nu se termina viata la mormant. Se termnia viata aceasta biologica. Dar dincolo de mormant, asa cum ni se spunea, pentru cei credinciosi este deschisa o noua perspectiva. O noua forma de existenta cu Dumnezeu. Pasul morti este un pas final spre intalnirea cu Domnul nostru Isus Hristos. Ar putea unii tineri sa zica: poate eu mai am [timp]. Da? Esti sigur? S-ar putea ca altii sa zica: Pe mine m-a uitat Dumnezeu. Esti sigur? Pentru toti cei ce sunteti aici in seara aceasta, va doresc ca Domnul sa va binecuvanteze si am un singur cuvant: mergeti inainte prin credinta. Si Dumnezeu sa va binecuvanteze. Amin.

Magda Popescu Priveghi 2015 7Florin Ianovici: Dumnezeu sa ne binecuvanteze. As vrea din toata inima sa va multumesc in numele familiei Popescu, in numele familiei Petrut si in numele familiei Betelului pentru dragostea dvs. de a fi alaturi de familie… Dumnezeu din ceruri sa va rasplateasca. Iubitii Domului, vom avea cateva momente pe care o sa le mai petrecem la acest servici de priveghi si maine, cu ajutorul Domnului, la ora 12, probabil vom face slujba afara. Va rog sa fiti alaturi din nou de noi si sa putem sa ducem la bun sfarsit ceea ce am inceput. Biblia spune: „Plangeti cu cei ce plang”. Noi, ca oameni, suntem mai saraci. Cu ziua de Sambata, familia Betelului, familia Popescu, familia Petrut, noi toti suntem mai saraci. Totdeauna cand pleaca un om bun dintre noi suntem mai saraci. Cerul este mai bogat, pentru ca cerul a primit sufletul pe care.. 

Aproape un an de zile am stat inaintea Domnului in rugaciune si post, atunci cand mi-am dorit ca Dumnezeu sa-mi dea un copil. Au fost vremuri grele cand parintii mei n-au inteles pasul pe care l-am facut in credinta si m-au judecat. Mult am dorit sa avem un copil. Mi l-a dat. Dar, pana sa implineasca un an de zile, tot Dumnezeu mi l-a luat. E foarte greu cand Dumnezeu iti da un lucru extraordinar, cand Dumnezeu iti da ceva deosebit. Dar, iubitii Domnului, au trecut 21 de ani si daca ma intrebati daca de atunci si pana astazi am primit raspuns la intrebarea „de ce”, eu va spun: da. Daca o sa ma intrebati careva: care a fost raspunsul? Am sa va spun: al meu. Pentru ca Dumnezeu va vorbi fiecarei dureri, asa cum numai Dumnezeu stie sa o faca.

Va trece timpul si cei care vor rabda, vor primi raspuns. In aceasta seara insa, vreau sa va spun un raspuns pe care omul lui Dumnezeu, Iov, ni-l spune. Aproape de incheierea acestui capitol spune asa: Atunci m-ai chema, si Ti-as raspunde, si Ti-ar fi dor de faptura mainilor Tale. Iov 14. Ce a facut Dumnezeu? A iubit mai mult. Si a chemat la El pe faptura mainilor Lui. Niciodata, Dumnezeu n-a ascuns adevarul, dar ca nu totdeauna avem priceperea sa-l intelegem. Iov 14:1 Omul născut din femeie are puţine zile de trăit, dar se satură de necazuri. Si vreau sa va spun un lucru. Omul nascut din femeie.

Dar, a fost o zi cand sora noastra Magda, macar ca a fost nascuta intr-o familie binecuvantata, s-a nascut din Acela care niciodata nu mai poate muri. Si Acela este Isus Hristos, Domnul! Toate aceste necazuri si viata aceasta e cat ne ingaduie Dumnezeu pe pamant. Dar, noi nu ne-am nascut doar dintr-o mama. Ne-am nascut din duh si adevar. Si cel nascut din duh si din adevar va trai pentru totdeauna. Tot ce pot sa spun este aceastaInvredniceste-ma, Doamne, cu o viata de pocainta. Sa pot sa ma vad cu sora mea in vesnicie. Si acolo sa povestim ce n-a fost timp si loc pe pamantul acesta. Acolo, Biblia spune ca lacrimi nu vor mai fi.  Moarte nu va mai fi  si nici durere. Si nici intunericul nu va mai ameninta. Si acolo va fi o lumina care va izvori din Dumnezeu. Binecuvantat sa fie numele lui Dumnezeu!

Iubitii Domnului, as vrea in aceasta seara sa va spun ceea ce insusi omul lui Dumnezeu a spus. Un om care insasi Dumnezeu a spus ca e neprihanit. Stie cineva cati copii avea neprihanitul Iov? Sapte fii si trei fete. Spune Biblia ca de-odata, intr-o zi, a venit un vant. Si vantul acesta a prabusit casa in care se aflau copiii lui. Si omul acesta a pierdut zece copii intr-o zi. Si stiti ce a spus omul acesta? N-am sa dau nici un pas inapoi, gol am iesit din pantecele mamei mele, gol ma voi duce la Dumnezeu. Dar pe buzele lui nu s-a gasit nici un cuvant de vinovatie la adresa lui Dumnezeu.

Si in aceasta seara, ca om, ma doare. Dar, ca copil de Dumnezeu, spun: Binecuvantat sa fie Dumnezeul care poate totul in noi toti. Faca-se voia Lui in toate. Dumnezeu sa ne dea puterea sa avem ochii deschisi, sa putem vedea cum vrea El. Iubitii Domnului, stiti de ce era atat de indurerat Iov? Pe paginile Sfintei Scripturi, in capitolul unde omul lui Dumnezeu isi plange necazul. Iov 14: 10 Dar omul, când moare, rămâne întins. Omul, când îşi dă sufletul, unde mai este? 14 Dacă omul, odată mort, ar putea să mai învieze, aş* mai trage nădejde… Si eu va spun in aceasta seara: Isus Hristos a inviat. Si in invierea Lui avem nadejdea  ca si noi vom invia. Trupurile acestease vor pogori in tarana. Din tarana ai fost luat, in tarana te vei intoarce. 

Dar, sufletul si duhul, spune cartea Evrei, vor merge la Dumnezeu. De aceea, iata nadejdea noastra: vom merge la Dumnezeu. Dumnezeu din cer sa auda rugaciunea ta, rugaciunea mea, rugaciunea noastra. Si ma rog din toata inima sa auda Dani si sa auda familia Petrut, familia Popescu: Un copil bun din familia Betelului a plecat. Dar familia a ramas. Si noi vom fi alaturi de dvs.  cum ne-om pricepe. Si ne-om ruga lui Dumnezeu ca Dumnezeu sa va mangaie sufletul. Si Domnul Dumnezeu sa aduca in intristarea aceasta alinul Lui. Si El sa va tina in picioare si sa va dea putere.

Stiu si cred ca familia Betelului si nu numai, credinciosii de pretutindeni din tara si din afara, carora le multumesc in aceasta seara pentru rugaciunile lor, pentru postul necontenit. Dumnezeu il va rasplati. Si Dumnezeu din cer va pregati pentru toti aceia care s-au jertfit, o cununa in cer. Le multumesc in numele familiei si le multumesc tuturor celor care au avut aceasta inima extraordinara, sa se uneasca cu noi in rugaciune si in post. Tot ce am facut inaintea lui Dumnezeu va conta acolo sus in Imparatie. Tuturor acestora le spun: Ramane-ti cu noi, ca zilele grele n-au trecut. Zile grele vor fi de aici incolo, pentru ca omul nascut din femeie are viata plina de necazuri. Nadejea noastra este ca nu este o nastere omeneasca, e o nastere din Dumnezeu. Sa ne mangaiem unii pe altii cu aceste cuvinte. Sa ne mangaiem unii pe altii cu aceste incurajari a Domnului Dumnezeu.

Stefan Ivan: de la min27 – 43, imi cer scuze ca nu am mai reusit sa iau notite…din predica.

 VOM REVENI cu VIDEO cand va fi POSTAT…de prodocensmedia.ro

Photo credit Doni Dorin

Photo credit Doni Dorin

CITESTE si –

 

 

Update 5 iulie 2015 – LIVE / In DIRECT – Magda Popescu Serviciul de Priveghi Luni 06 iulie, orele 19:30 Inmormantarea Marti orele 12:00

Update 4 iulie 2015 – Magda Popescu si-a sfarsit alergarea cu bine!

Update 3 iulie 2015 – MAGDA VA TRAI, SA NU DEZARMAM!!! 4 iulie 2015

Update 2 iulie 2015 – Magda Popescu – O vino la Isus
Update 30 iunie 2015 – Magda Popescu a intrat astazi in coma!

Update 29 iunie 2015 – Apel la post si rugaciune pentru Magda Popescu 

Update 24 iunie 2015 – Sustinem in rugaciune urgenta pe Magda Popescu!

Daniel Popescu Update 20 iunie 2015: Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu

Update 18 iunie 2015-

Magda va fi operata si are nevoie de rugaciunile noastre. Vezi aici – Update de la Magda Popescu: Daca nu ar fi fost Dumnezeu de partea noastra…

Update 17 iunie 2015-

Apelam din nou la rugaciuni fierbinti pentru Magda, care a fost dusa de urgenta la spital. Vom revenii cu detalii! Vezi aici – Rugaciune urgenta pentru Magda Popescu!

30 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: LIVE / In DIRECT – Magda Popescu Inmormantare marti orele 12:00 | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: MAGDA POPESCU VIDEO si POZE – Serviciul Divin de PRIVEGHI si INMORMANTARE | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: VIDEO – MAGDA POPESCU – SERVICIUL DIVIN DE INMORMANTARE -7 IULIE 2015 -Prodocens Media | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: DANIEL POPESCU – MESAJ LA SERVICIUL DIVIN DE INMORMANTARE A SOTIEI MAGDA POPESCU -7 IULIE 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Florin Ianovici: Magda? Am dat-o înapoi…! | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Daca voi tacea, pietrele vor striga… Magda Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Catalin Vasile Fondator si Director Prodocens media despre Magda Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Magda Popescu – POZE de la PRIVEGHI | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Magda Popescu si-a sfarsit alergarea cu bine! | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Magda Popescu – O vino la Isus | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu ! | agnus dei - english + romanian blog
 12. Trackback: Magda Popescu a intrat astazi in coma! | agnus dei - english + romanian blog
 13. Trackback: Apel la post si rugaciune pentru Magda Popescu – Update 29 Iunie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 14. Trackback: Sustinem in rugaciune urgenta pe Magda… 24 Iunie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 15. Trackback: Update de la Magda Popescu: Daca nu ar fi fost Dumnezeu de partea noastra… | agnus dei - english + romanian blog
 16. Trackback: Rugaciune urgenta pentru Magda Popescu! | agnus dei - english + romanian blog
 17. Trackback: Florin Ianovici – Curajul celor ce se tem de Dumnezeu – Magda Popescu 2 cantari | agnus dei - english + romanian blog
 18. Trackback: Magda Popescu – Ne sfatuiesti si ne inveti – Prodocens Media | agnus dei - english + romanian blog
 19. Trackback: Uniți în rugăciune pentru Magda Popescu – Magda: cântarea de la Rusalii | agnus dei - english + romanian blog
 20. Trackback: Update despre Magda Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 21. Trackback: LIVE din BCP Betel Bucuresti, serviciu special de rugaciune pentru Magda si Daniel Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 22. Trackback: Update – Daniel Popescu si Biserica Betel: Chemare la 3 Zile de Post si Rugaciune pentru Vindecarea sorei Magda Popescu 18-20 mai | agnus dei - english + romanian blog
 23. Trackback: Dani si Magda Popescu – Nimic la intamplare | agnus dei - english + romanian blog
 24. Trackback: Dani & Magda Popescu, Grupul Evangelion canta la Biserica Peniel Londra | agnus dei - english + romanian blog
 25. Trackback: Dani Popescu Update despre Magda Popescu – Operaţia a fost amânată | agnus dei - english + romanian blog
 26. Trackback: Apel de la Daniel Popescu pentru rugaciune necurmata si post pentru Magda Popescu, pentru miercuri 29 aprilie | agnus dei - english + romanian blog
 27. Trackback: Magda Popescu canta „Ma intorc acasa…” | agnus dei - english + romanian blog
 28. Trackback: Grupul Evangelion canta: Magda s-a intors acasa…. Daniel slujeste in misiune in Ucraina | agnus dei - english + romanian blog
 29. Trackback: Daniel Popescu Jurnal de Calatorie: Ucraina | agnus dei - english + romanian blog
 30. Trackback: Remembering Magda Popescu – A trecut un an… | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: