MAGDA POPESCU VIDEO si POZE – Serviciul Divin de PRIVEGHI si INMORMANTARE

Vezi poze de la Serviciul Divin de Priveghi aici – Magda Popescu – POZE de la PRIVEGHI

Magda si Dani Popescu

Magda Popescu  15 Octombrie 1992 – 4 Iulie 2015

MAGDA POPESCU –  

Serviciul Divin de PRIVEGHI

6 iulie 2015

MAGDA POPESCU –  

Serviciul Divin de Inmormantare

7 iulie 2015

Magda si Dani PopescuVlad Breana: Imi aduc si eu aminte de Magda cu opt ani in urma, cand cu ajutorul Domnului a inceput acest grup sa slujim. Era odata dupa adunare, canta la orga. Nu canta la adunare ca ii era rusine. Avea 14 ani, 15 ani atunci. N-am stiut cum o cheama atunci, am intrebat-o. Si i-am zis: Magda, nu vrei sa canti intr-un grup? Sa slujim impreuna? Si ea a fost bucuroasa. A zis: Da. Dupa aceea a fost Madalina, a fost Mona si imi aduc aminte ca dupa aceea l-am sunat pe Daniel si i-am zis: Daniel, esti gata sa slujesti Domnului? Si mi-a zis: Frate, eu sunt in post si rugaciune cateva zile si ma rog Domnului ca sa fiu chemat intr-o slujire. Si a venit si el. Si asa am inceput sa slujim impreuna. Imi aduc aminte ca oridecateori plecam in Ucraina sau oriunde plecam, parintii ii dadeau imputernicirea sa poata sa treaca granita si slujea cu bucurie de cand era o adolescenta. Dupa aceea, a venit o vreme cand a venit o greutate peste ea si a fost incercata. Unii au spus: Ce canti tu, esti mica. Ce slujesti tu. Si plangea si ne intreba: Oare ce sa fac? Uite ca unii ma opresc din slujire. Si a continuat sa slujeasca si asa.

Dupa aceea, asa a ingaduit Dumnezeu, eu m-am mutat din grup sa slujesc in alta parte. si Dani a ramas impreuna cu Magda lideri ai grupului Evangelion si au continuat sa slujeasca. Acuma, s-au casatorit. Ma gandeam, ca alti tineri, au slujit, s-au casatorit, pentru ce sa mai continue? Nu. Ei au continuat sa slujeasca lui Dumnezeu. Dani cu magda au condus grupul mult, mult mai bine decat am putut conduce eu. Au facut si un cd. Dumnezeu le-a dat un dar deosebit. Dupa aceea a venit suferinta aceasta, boala aceasta si un lucru pe care l-am invatat eu de la Magda, chiar daca era mai mica ca mine, a fost ca ea a slujit si in suferinta. Am fost la ei in Anglia si mi-a zis: Vlad, am avut un vis azi noapte. Am visat ca am venit la – cu echipa si ne-am dus in Ucraina sa slujim. O sa vin in Romania, imi fac pasaport si mergem sa slujim. Au venit in Romania, s-a dus cu Dani la directia de pasapoarte. Acolo au zis: Putem sa facem si cu bandajul la ochi, cu acte. Urma a doua zi sa vina. In seara aceea m-a sunat Daniel si mi-a zis ca n-a putut sa respire, suntem in spital cu apa la plamani si de atunci n-a mai putut sa vina.

Am vazut o tanara care in suferinta, tot cu gandul la slujire era. Am zis: Doamne, in vremea aceasta in care toti alergam dupa atatea lucruri, mai sunt si oameni si tinere, nu stiu cine stie ce mare teologie avand sau alte lucruri care au in inima numai sa slujeasca lui Dumnezeu. As putea pune o intrebare acuma, celor care sunt aici: Tu slujesti lui Dumnezeu? Poate te vaiti ca ti-e greu. Eu asta am invatat de la Magda. Putem sa o laudam acuma. Nu mai ne aude. Am invatat ca poti sa slujesti cand ti-e bine. Am invatat ca poti sa slujesti cand cei din jur te opresc sa slujesti Am invatat ca poti sa slujesti cand te-ai casatorit si cum ar veni, ti-ai rezolvat problema. Si am invatat ca poti sa slujesti lui Dumnezeu si cand este suferinta mare.

Un alt gand – Vorbeam ieri cu Crina si imi spunea: Dumnezeu sa fie asa de categoric, sa nu se schimbe in gandul pe care si l-a propus? Cand atatia s-au rugat? M-am gandit la lucrul acesta si dupa aceea m-am dus cu gandul la ziua cand Dumnezeu isi va lua biserica la ceruri. Si am zis, in ziua aceea vor fii la fel plansete. Vor fii rugaciuni. Dar va fii un prea tarziu si nu vor fii ascultate. De aceea, astazi, daca auzi glasul lui Dumnezeu si te poti intoarce la el, intoarce-te. Ca va veni o zi in care plansul va fi in zadar. Imi aduc aminte de bogatul care a ridicat ochii spre Avram si i-a zis: Parinte! Prea tarziu… Prea tarziu.

O ilustratie vreau sa aduc. Era acolo la noi, in zona in care m-am mutat, o familie tare saraca si era o nora care avea grija de socrul ei cu greu. Dupa multi ani de ingrijire, la un moment dat, aceasta nora a facut curat in casa. Si a gasit in dulap o sacosa mare de bani. Problema era ca banii aceia erau din banii aceia vechi. Nu mai pot fi folositi acuma. Femeia aceasta s-a imbolnavit si a murit de suparare. Banii aceia n-au fost folositi cand se puteau fi folositi. Acuma era prea tarziu. Cam asa o sa fie si cu rugaciunile noastre si cu pocainta noastra, daca vom vrea s-o facem cand vom ajunge dincolo. Va fi prea tarziu. Deci, astazi, cat are valoare rugaciunea ta, sa te rogi. Cat are valoare pocainta ta, sa te pocaiesti. Cat au valoare lucrurile acestea sa putem sa le facem. Vedeti ca viata nu-i o gluma si sicriul acesta ne sta ca o marturie.

Vreau sa inchei si in incheiere sa citesc cateva ganduri pe care Daniel mi le-a dat si m-a rugat si a zis: Vlad, eu nu pot, pentru ca imi este greu. Si vreau sa citesti tu aceste ganduri din partea lui DANI POPESCU:

Magda Popescu 1992-2015Multumesc tuturor celor ce m-au sustinut in toata aceasta perioada prin rugaciuni, prin post si financiar. Fara ajutorul lui Dumnezeu si a dvs. nu as fi putut trece biruitor prin incercarea aceasta. Este grea despartirea. Este dureroasa. Nu este ce mi-am dorit eu. Rugaciunea mea a fost alta si nu pot intelege acum de ce s-a intamplat asa. Cu toate acestea, cred din toata inima ca printisoarei mele ii este foarte bine si e in locul unde toti ne dorim sa ajungem, la Dumnezeu. Acolo nu mai are apa la plamani, Acolo nu mai are 15 metastaze in corp. Acolo nu mai are bandajul la ochisor. Acolo e fericita cu Dumnezeul caruia i-a slujit. Ma supun voii lui Dumnezeu si cred ca El a luat-o acasa. In timp ce ma rugam cu printesa mea si Tatal ei, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o experienta minunata. Noi ceream sa fim primiti in fata tronului lui Dumnezeu si ceream mila de la Dumnezeu. De odata, camera in care ne rugam s-a umplut de lumina si am ajuns in fata unei lumini puternice. Si stiam ca in spatele acestei lumini este Dumnezeu. Eram de mana cu Magda si ne bucuram de frumusetea pe care o vedeam. Dimineata, am intrebat-o pe Magda daca a vazut ceva. Si mi-a spus ca a fost cu mine, ma tinea de mana si a vazut si ea tot ce am vazut si eu. Magda avea o vorba care spunea asa: Dumnezeu sta sus pe tron si face tot ce vrea. Si tot ce face El este desavarsit.

Cu drag, Daniel Popescu si familia Petrut

Daniel Popescu, cu fratii si cumnatii lui. Photo credit www.prodocensmedia.ro

Daniel Popescu, cu fratii si cumnatii lui. Photo credit http://www.prodocensmedia.ro

Albumul de Poze aici –

Magda Popescu-Serviciul de înmormântare

-7 Iulie 2015

Andrei Tibrea (Speranta):

Va binecuvantez si eu in numele Domnului Isus Hristos si zic ca Dumnezeu sa va mangaie, sa va binecuvanteze. Mi-aduc aminte, aproape un an de zile a trecut, cand la Ramnicu Valcea ii asteptam cu nerabdare sa ajunga la evanghelizare. Si imaginea asta a ramas in mintea mea, cum mergeam incet spre locul de evanghelizare, povesteam si ne bucuram e lucrarile minunate ale lui Dumnezeu. Magda si-a terminat calatoria ei pe acest pamant. Drumul ei spre casa nu a fost usor. Dar a fost presarat cu speranta, credinta in Dumnezeu, rugaciune si dragostea pentru cei din jur. Pe Magda, a mai insotit-o spre casa si cantecul care l-a dedicat Celui ce-a condus-o pe drumul spre cer. Cantecul ei v-a continua sa rasune, doar ca audienta va fi alta. Va transmitem condoleante din partea Grupului Speranta si a Misiunii Speranta si toate gandurile si rugaciunile noastre se indreapta spre tine acum, Daniel. Si dorim sa incurajam intreaga familie a Magdei cu urmatoarele cuvinte: Magda a fost un exemplu de slujire. Ea l-a slujit pe Dumnezeu printre oameni pentru o vreme. Dar acum, Il va sluji pe Dumnezeu pentru un timp ce va dura o vesnicie. Dumnezeu sa va aduca mangaiere pana in clipa revederii. Dumnezeu sa va biencuvanteze.(Andrei Tibrea canta la minutul 39:00 ‘Ce greu e de inteles momentul neasteptat, un suflet dintre noi spre Tine s-a indreptat…’)

Alin si Florina Jivan „Ma intorc acasa”

Inmormintare – Magda Popescu

VIDEO by Emmy Voro

Mai multe poze aici:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.484895428344107.1073741865.406641929502791&type=3

MAGDA POPESCU Inmormantare Florin Ianovici

Florin Ianovici:

Unul dintre lucruri pentru care m-am rugat e ca Dumnezeu sa ridice un grup in biserica. Cred ca nu va este strain faptul ca Biserica Betel este recunoscuta ca fiind o biserica in care oamenii se roaga. Cred ca nu va este strain faptul ca Biserica Betel este un loc al rugaciunii. Deseori cand se vorbea despre biserica Betel se spunea: Ei, dar ei n-au asa cantareti. Si m-am rugat. Ei, Dumnezeu a facut unul dintre lucrurile extraordinare . Dumnezeu a ridicat un grup. In momentul in care am stat de vorba cu Vlad si am stat de vorba cu Dani si am stat de vorba  cu Magda, mi-aduc aminte ca au venit si au spus: Grupul se va numi Evangelion. Nu mi-a placut foarte tare. Dar mi-a placut entuziasmul lor si bucuria lor. Si de-alungul timpului au dovedit ca sunt o binecuvantare. Iubitii Domnului, astazi, cand ma uit la trupul neinsufletit al Magdei, nu pot sa nu dau deptate lui Dumnezeu, care spune: Mult mai mult face un nume bun. Nu stiu ce a lasat Magda in urma. Nu stiu ce a lasat in casa ei. Nu stiu ce a lasat in viata. Nu sta nimeni sa numere intr-o asemenea zi, cat ai lasat. Nu va veni nimeni la inmormantarea ta cu o lista de inventar, in care sa spuna: a avut…. Stiti ce se vorbeste astazi despre Magda? Despre numele ei bun. Un nume bun, pe pamant, iti este de folos. Sa nu fim naivi sa credem, ca un untdelemn mirositor  pe pamantul acesta e chiar lipsit de importanta. Renumele unui om, pe pamantul acesta, este de folos. Deschide usi. Un om care este vazut ca avand o anumita greutate in ochii altor oameni ii este mai usor in viata. Sunt de acord ca poate un om care are mai multe insusiri e binecuvantat intr-un fel aparte. S-ar putea sa-i fie mai usor in viata. Dar vreau sa va spun un lucru. Va veni un ceas cand, din perimetru acesta numit viata, vom face trecerea spre ceea ce este vesnicie. Pe pamantul acesta, untdelemn mirositor iti este de folos. Dar cand vei trece hotarul vietii, doar un nume bun te va purta in vesnicie. Inaintea lui Dumnezeu nu va conta untdelemnul mirositor al  vietii tale, cat va conta numele bun. Si eu vreau sa va spun un lucru. Stiti din ce se compune numele bun?

Numele bun se compune in primul rand din harul lui Dumnezeu. Ca intr-o zi, ca unei strapituri, in cele din urma, Dumnezeu mi s-a aratat si mie. A fost o zi in viata cand Dumnezeu m-a purtat spre crucea Domnului Isus Hristos si acolo am vazut cat ma iubeste Dumnezeu. Si prin ochii jertfei lui Dumnezeu am vazut murdaria si razvratirea si incapatanarea vietii mele si am spus: Primesc, Doamne, jertfa Ta si iti multumesc pentru mantuirea pe care mi-o oferi in dar. Dar dupa ce l-am primit pe Domnul Isus la cruce, numele bun se compune si din truda. Din disciplina de a ramane pocait. Din hotararea de a alege ce e important in viata. Fiecare zi poarta cu ea o suita de alegeri. Biblia spune ca este bine ca astazi ai venit intr-o casa de jale si va rog sa tineti minte ce va spun: Dumnezeu spune ca suntem intr-o casa de jale, nu o casa a jalei. Dumnezeu nu are oameni ingenunchiati. Dumnezeu nu are oameni prabusiti. Dumnezeu nu isi are oameni care isi plang de mila. Ci Dumnezeu are oameni care intr-un mod constient, cand este vorba sa aleaga in viata, aleg ceea ce este important pentru inima lor,  si ceea ce este important pentru intelepciunea lor. Stiti ce spune Biblia despre casa de petrecere? Casa in care este cant si casa in care este ras.. Spune ca rasul este ca paraitul spinilor sub caldare. Dvs. v-ati gandit vreodata de ce Dumnezeu foloseste aceasta metafora? Dvs. stiti ca spinii cand iau foc trosnesc? Fac zgomot mare. Si flacara e spectaculoasa. Dar nu fac jar. Niciodata nu tine lucrul acesta.

Cand am stat de vorba cu tinerii, stiti ce mi-au spus? Mi-au spus: Pastore, de fiecare data cand ma duc intr-un loc al petrecerii, plec de acolo gol. Si parca e nevoie de mai mult si mai mult. Data viitoare este nevoie de mai mult. Bucuria din Dumnezeu, stiti cum este? Ca o apa limpede, din care bei si iarasi bei si iarasi bei si te saturi. Si niciodata nu te simti gol. Astazi, cand stam inaintea lui Dumnezeu in locul acesta, as vrea din toata inima, Dumnezeu din cer sa ne ajute sa avem un nume bun. Si Biblia spune ca Dumnezeu ne-a dat un nume. Numele nostru este ‘copii de Dumnezeu’. Vedeti dar, ce dragoste ne-a aratat Dumnezeu, sa ne numim copiii Lui si suntem… asa sa-ti ajute Dumnezeu. Dumnezeu sa ne binecuvanteze si Dumnezeu sa ne ajute.

Iubitii Domnului, as vrea in numele Domnului Isus Hristos, astazi, cand stam inaintea lui Dumnezeu, sa ne dea Dumnezeu puterea sa terminam viata aceasta cu nume bun. Dani, iti revine o sarcina nu usoara. Pe pamantul acesta, va trebui sa duci cu fruntea sus aceasta greutate. Dumnezeu ti-a dat un nume, esti iubit de oameni. Pilda ta este o pilda extraordinara si acuma am in minte si pe parcusul priveghiului de aseara am avut in minte imaginea aceea a lui Dani care strangea mana slabita a Magdei. Si mi-am spus: Ferice de omul care stie sa iubeasca asa. Dar, greutatile vietii care vin si incercarile vietii trebuie sa le trecem biruitori, ca la sfarsit sa fim gasiti ca oamenii care n-au de ce sa se teama, care au impartit drept cuvantul adevarului. As vrea din toata inima sa primim pilda aceasta si Dumnezeu sa binecuvanteze sufletul lui Dani, Dumnezeu din cer sa-L mangaie si multumim pentru un om ca el. Multumim pentru un credincios ca el, care a facut cinste bisericii, cinste lui Dumnezeu si care a stiut sa iubeasca cum putini mai stiu astazi sa iubeasca. Dumnezeu sa-l  binecuvanteze si Dumnezeu sa-i dea putere.

Biblia spune: Face mai mult ziua mortii decat ziua nasterii. Si as vrea din toata inima sa ne gandim putin la lucrul acesta. Vreau sa vorbesc acum in mod deosebit familiei Petrut si familiei Popescu. Asa-i ca atunci cand s-a nascut Magda, ati avut niste vise? Asa-i ca atunci cand i-ati ales numele Magda Maria, v-ati gandit la ceva? Ca noi, toti. In dreptul fiecarui copil care se naste, vin parintii cu o asteptare, cu un vis. Daca o numesti Alina, te astepti sa fie o alinare. Daca se numeste Magda, te gandesti intr-un fel. Stiti voi ce ati gandit. Si ati gandit asa de-a lungul timpului si ati spus: Doamne, sa fie in felul acesta  si v-ati legat asteptari, nadejdi, si probabil ca v-ati rugat ca Dumnezeu sa o ajute sa fie fericita, sa fie casatorita. Ei, iubitii Domnului, de ce face mai mult ziua mortii decat ziua nasterii? Ziua nasterii este o nadejde. Ziua mortii e o confirmare. In dreptul Magdei, pot sa spun un lucru pe care il stiu, nu 100% ci 150%. Ziua mortii ei este o confirmare ca a trait asa cum trebuie. Stim si suntem deplin incredintati  ca-i cu Dumnezeu acasa. Asa ca mai mult face ziua mortii decat ziua nasterii. Pentru ca s-ar putea ca aceste nadejdi si asteptari pe care le au oamenii sa nu fie confirmate. Dar ea a confirmat ca a fost cu Dumnezeu, ca a ramas cu Dumnezeu si acum este cu Dumnezeu in vesnicie. Domnul Dumnezeu sa binecuvanteze sufletul nostru, sa asculte astazi  si sa intelegem acest lucru pe care Dumnezeu il doreste. 

As vrea din toata inima, iubitii Domnului, sa mai lasati un lucru in visteria voastra. Exista de multe ori, in privinta vietii noastre pe pamant, un mod de a o privi, care mai de grabane aduce prejudicii, decat ne auce beneficii. Din nefericire uneori si ca oameni credinciosi, avem gresita intelegere ca Dumnezeul caruia noi ii slujim, trebuie sa fie un Dumnezeu care ne astearna masa, sa ne aseze un pat moale, sa ne fereasca de greutati. Sa ne fie bine in viata. Sa trecem in toate biruitori si sa nu avem parte de ceea ce majoritatea oamenilor pe pamantul acesta au parte. Iubitii Domnului, vreau sa va spun un lucru. Biblia spune asa: Cine traieste isi pune la inima lucrul acesta. Care e lucrul acesta? Ca mai mult face ziua mortii decat ziua nasterii si ca e mai bine sa te duci intr-o casa de jale decat intr-o casa de petrecere. Cine traieste isi pune la inima lucrul acesta. Pentru ca Biblia spune asa: Acolo, vom vedea ca orice om are un sfarsit. Pe pamantul acesta poti sa fi cineva. In fata vesniciei esti oricine. Pe pamantul acesta poti sa ai un nume. In fata lui Dumnezeu, numele daca-l ai, e numai acel care ti l-a dat El. Cand v-a deschide Carea Vietii, numai daca te-a scris acolo va conta. Daca nu te-a scris in Cartea Vietii, orice nume ai purtat pe acest pamant e degeaba.

Stiti una dintre zadarniciile si desertaciunile vietii? Stiti care este Uitati-va la morminte. Stiti ce am vazut pe multe morminte? Dipomat, inginer si numele. Profesor universitar si numele. Avocat si numele. Dvs. credeti ca lucrul acesta are vreo relevanta in fata lui Dumnezeu? Pe pamant, poti fi cineva. In fata lui Dumnezeu toti suntem oricine. Pentru ca Dumnezeu din cer nu face diferentele cumf acem noi. Pe pamantul acesta, oricine ai fi tu, din punct de vedere al insemnatatii tale, inaintea lui Dumnezeu, numai daca numele e scris in Cartea Vietii, atunci, cu adevarat, ai fost si esti biruitor. Domnul sane ajute si Domnul sa ne dea intelepciune. (1:09:09)

Mai multe despre Magda aici –

Update 4 iulie 2015 – Magda Popescu si-a sfarsit alergarea cu bine!

Update 3 iulie 2015 – MAGDA VA TRAI, SA NU DEZARMAM!!! 4 iulie 2015

Update 2 iulie 2015 – Magda Popescu – O vino la Isus
Update 30 iunie 2015 – Magda Popescu a intrat astazi in coma!

Update 29 iunie 2015 – Apel la post si rugaciune pentru Magda Popescu 

Update 24 iunie 2015 – Sustinem in rugaciune urgenta pe Magda Popescu!

Daniel Popescu Update 20 iunie 2015: Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu

Update 18 iunie 2015-

Magda va fi operata si are nevoie de rugaciunile noastre. Vezi aici – Update de la Magda Popescu: Daca nu ar fi fost Dumnezeu de partea noastra…

Update 17 iunie 2015-

Apelam din nou la rugaciuni fierbinti pentru Magda, care a fost dusa de urgenta la spital. Vom revenii cu detalii! Vezi aici – Rugaciune urgenta pentru Magda Popescu!

Photo credit Doni Dorin

Photo credit Doni Dorin

38 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  iul. 07, 2015 @ 09:35:11

  Reblogged this on pastor ciprian barsan .

 2. dininimapentrutine
  iul. 07, 2015 @ 09:36:18

  Reblogged this on pastor ciprian barsan .

 3. dininimapentrutine
  iul. 07, 2015 @ 09:37:29

  Reblogged this on pastor ciprian barsan .

 4. anatatar
  iul. 07, 2015 @ 13:07:02

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 5. Trackback: VIDEO – MAGDA POPESCU – SERVICIUL DIVIN DE INMORMANTARE -7 IULIE 2015 -Prodocens Media | agnus dei - english + romanian blog
 6. Cris
  iul. 07, 2015 @ 16:15:29

  Acolo in cer cand ai o sa ajungi ,sa stai de vorba cu ISUS ,sa stai sa canti cu el mereu si salí proslavesti pe Dumnezeu acolo in cer Nu sunt problema si Nici necazuri ce sunt aici acolo ai o magaiere de Tatal tau si Fiul sau numit ISUS

 7. Biserica O DEL E Amenta
  iul. 07, 2015 @ 23:29:58

  Cu adanca tristete suntem alaturi de intreaga familie si le spunem Condoleante si ne vom ruga ca Domnul sa-i intareasca

  • rodi
   iul. 08, 2015 @ 20:23:01

   Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru dragostea bisericii dvs. si pe toate bisericile care au stat in post si in rugaciune pentru Magda si Dani Popescu. Domnul Isus sa va rasplateasca!

 8. Trackback: DANIEL POPESCU – MESAJ LA SERVICIUL DIVIN DE INMORMANTARE A SOTIEI MAGDA POPESCU -7 IULIE 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Florin Ianovici: Magda? Am dat-o înapoi…! | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Daca voi tacea, pietrele vor striga… Magda Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: Catalin Vasile Fondator si Director Prodocens media despre Magda Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 12. Trackback: Magda Popescu – POZE de la PRIVEGHI | agnus dei - english + romanian blog
 13. Trackback: Magda Popescu – POZE si Mesaje de la Seara de Priveghi | agnus dei - english + romanian blog
 14. Trackback: LIVE / In DIRECT – Magda Popescu Inmormantare marti orele 12:00 | agnus dei - english + romanian blog
 15. Trackback: Magda Popescu si-a sfarsit alergarea cu bine! | agnus dei - english + romanian blog
 16. Trackback: Magda Popescu – O vino la Isus | agnus dei - english + romanian blog
 17. Trackback: Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu ! | agnus dei - english + romanian blog
 18. Trackback: Magda Popescu a intrat astazi in coma! | agnus dei - english + romanian blog
 19. Trackback: Apel la post si rugaciune pentru Magda Popescu – Update 29 Iunie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 20. Trackback: Sustinem in rugaciune urgenta pe Magda… 24 Iunie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 21. Trackback: Update de la Magda Popescu: Daca nu ar fi fost Dumnezeu de partea noastra… | agnus dei - english + romanian blog
 22. Trackback: Rugaciune urgenta pentru Magda Popescu! | agnus dei - english + romanian blog
 23. Trackback: Florin Ianovici – Curajul celor ce se tem de Dumnezeu – Magda Popescu 2 cantari | agnus dei - english + romanian blog
 24. Trackback: Magda Popescu – Ne sfatuiesti si ne inveti – Prodocens Media | agnus dei - english + romanian blog
 25. Trackback: Uniți în rugăciune pentru Magda Popescu – Magda: cântarea de la Rusalii | agnus dei - english + romanian blog
 26. Trackback: Update despre Magda Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 27. Trackback: LIVE din BCP Betel Bucuresti, serviciu special de rugaciune pentru Magda si Daniel Popescu | agnus dei - english + romanian blog
 28. Trackback: Update – Daniel Popescu si Biserica Betel: Chemare la 3 Zile de Post si Rugaciune pentru Vindecarea sorei Magda Popescu 18-20 mai | agnus dei - english + romanian blog
 29. Trackback: Dani si Magda Popescu – Nimic la intamplare | agnus dei - english + romanian blog
 30. Trackback: Dani & Magda Popescu, Grupul Evangelion canta la Biserica Peniel Londra | agnus dei - english + romanian blog
 31. Trackback: Dani Popescu Update despre Magda Popescu – Operaţia a fost amânată | agnus dei - english + romanian blog
 32. Trackback: Apel de la Daniel Popescu pentru rugaciune necurmata si post pentru Magda Popescu, pentru miercuri 29 aprilie | agnus dei - english + romanian blog
 33. Trackback: Magda Popescu canta „Ma intorc acasa…” | agnus dei - english + romanian blog
 34. Trackback: Grupul Evangelion canta: Magda s-a intors acasa…. Daniel slujeste in misiune in Ucraina | agnus dei - english + romanian blog
 35. Trackback: Daniel Popescu – Cu Ocazia Aniversarii Trei Ani de Casatorie cu Magda | agnus dei - english + romanian blog
 36. Trackback: Daniel Popescu – Cu Ocazia Aniversarii Trei Ani de Casatorie cu Magda | agnus dei - english + romanian blog
 37. Trackback: Remembering Magda Popescu – A trecut un an… | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: