Declaratie halucinanta a unui rabin ultra-ortodox: „Mesia va veni pana la sfarsitul anului”

rabbi-chaim-kanievsky

Photo credit http://www.breakingisraelnews.com/

Rabin Chaim Kanievsky, o somitate a comunitatii evreilor ultra-ortodocsi, a transmis recent un mesaj clar si fara echivoc, ca venirea lui Mesia este iminenta.

El a cerut evreilor sa „Aliyah” cat mai curand posibil. „Aliyah”, este verbul ebraic care inseamna „a merge in sus”, si se refera la reintoarcerea evreilor in Israel, actiune care este vazuta ca o profetie avand o mare incarcatura spirituala, care precede venirea lui Mesia, relateaza Breaking Israel News.

Rabinul Kanievsky a fost prezent in orasul Bnei Brak, unde a prezentat scrierile lui Rabbi Yitzchak Ben Tzvi, care se refera la sfarsitul lumii si la alte profetii conexe.

Kanievsky, care este un pilon al comunitatii evreiesti, a declarat ca evreii din afara Israelului trebuie sa revina cat mai repede pe pamanturile lor, iar cei care sunt in tara nu trebuie sa plece, deoarece Mesia va veni in curand.

Rabinul Kanievsky a precizat ca venirea lui Mesia va fi la sfarsitul anului in curs. Mai multe persoane au cerut rabinului sa confirme si sa argumenteze aceste declaratii. El a formulat urmatorul raspuns: „In acest an (2015) este anul sabatic si se va incheia pe 29 Elul. In calendarul gregorian, aceasta data cade sambata pe 12 septembrie 2015.”

Cei care se ocupa cu interpretarea profetiilor biblice sustin ca luna septembrie a acestui an va fi o luna care va aduce „semne pe cer”. Pe data de 13 septembrie va fi o eclipsa partiala de soare, care coincide cu inceperea „Sarbatorii Trambitelor.”

CITESTE mai MULT aici –

 

17 comentarii (+add yours?)

 1. tmbiscos
  iul. 12, 2015 @ 00:30:20

  Mesia, va veni pt. Evrei ?
  minune, minune mare. Voi, unde in Scripturii, ati gasit asa ceva ? Minciuna, minciuna mare.
  In primul rind, ( RAZBOIUL, VA TINEA PIN LA SFIRSIT ),conform ceea ce zice Daniel.
  Deci sfirsitul, va fi cind taina lui Dumn ezeu se va sfirsi, conform Scripturilor, la cea din urma trimbita , adica la a 7-a trimbita .
  La a 7-a trimbita morti vor invia , Daniel 12 v. 2., Isaia 63, arata venirea Lui Hristos a doua ora , cind ii calca in picioare, pe Musulmani, si pe Evreii , asa ca cei cel urmeaza pe Hristos, zic ;
  ,,Totusi* Tu esti Tatal nostrum ! Caci Avraam nu** ne cunoaste, si Israel nu stie cine sintem ; dar Tu, Doamne esti Tatal nostrum, Tu din vesnicie, Te numesti ,,Mintuitorul nostrum,” Isaia 63 v. 16.
  Deci aicea se vede ca acei ce-s in Israel, nus Evrei, sint radacina acelor ce au strigat ,,RASTIGNESTEL” si in zilele acelea , multi se urcau la Ierusalim, dar nu erau Evrei, asa si azi , toti acesti corciturii de Evreu cu neamurile, care locuiesc a colo, o seminta de razvratiti, vor pieri cu desavirsire , ziua lor este aproape.
  Isaia 6 v. 9 – 13, deci acesti rabini=invatatorii, pot sa se pregateasca sa fie ingrasaminte pt. pamintul sfint , fiind ca ziua lor, este o zi de razbunare a Domn -ului, si ii va calca in picioare pe acesti vierii necredinciosi , cititii pildele lui Hristos cu privire la venirea Lui, cind va veni Stapinul, sa-Si ia mostenirea .
  Chiar asa de mult va intunecat politicieni veacului acestuia ( Satana ), incit puneti Cuvintul Domnului, deoparte si luati ce a zis un om , paginismul !
  La Scripturii, nu la politica , fiind ca politica va trece o data cu lumea .
  Daniel, zice ca razboiul, va tinea pin la sfirsit , si tot Daniel, arata sfirsitul , care va fi dela asezarea ,,nelegiuiri”, pin la sfirsit 1335 de zileale pamintului= o seara si o dimineata, ziua polara , o zi a pamintului=un an uman.
  Venirea Lui a doua ora , in jurul anilor 2026, confor la ceea ce Hristos a zis in Matei 24 v. 15, si trebuie vazut ce Daniel a zis cu priv ire la aceszte zile, in cap 12 v. 11, cu v. 12.

  • rodi
   iul. 12, 2015 @ 00:32:42

   Va rugam sa cititi cu atentie articolul. Ce scrie mai sus in articol este ceea ce cred evreii. Ei inca Il asteapta pe Mesia sa vina pentru prima data, sa ii izbaveasca. Dar, cand Mesia va veni, ei vor vedea ca El e cel pe care au cerut sa fie rastignit…

  • Iosif
   iul. 12, 2015 @ 05:27:34

   Ferice de cine citeste,si de cei ce asculta cuvintele acestei proorocii,si pazesc lucrurile scrise in ea !Caci vremea este aproape !
   Ioan,catre cele sapte Biserici,care sint in Asia:Har si pace voua din partea Celui ce este,Celui ce era si Celui ce vine,si din partea celor sapte duhuri,care stau in fata scaunului de domnie,
   si din partea lui Isus Hristos,martorul credincios,Cel intai nascut din morti,Domnul imparatilor pamintului !
   A Lui,care ne iubeste,care ne-a spalat de pacatele noastre cu singele Sau,si a facut din noi o imparatie si preoti pentru Dumnezeu,Tatal Sau: a Lui sa fie slava si puterea in vecii vecilor !Amin.
   IATA CA EL VINE PE NORI.SI ORICE OCHI IL VA VEDEA;SI CEI CE L-AU STRAPUNS.SI TOATE SEMINTIILE PAMINTULUI SE VOR BOCI DIN PRICINA LUI ! DA,AMIN.”(Apocalipsa 1:3-7)

   „Atunci voi turna peste casa lui David si peste locuitorii Ierusalimului,un duh de indurare si de rugaciune,si asi vor intoarce privirile spre Mine,pe care L-au strapuns.Il vor plinge cum plinge cineva pe singurul lui fiu,si-L vor plinge amarnic,cum plinge cineva pe un antai nascut.
   In ziua aceea,va fi jale mare in Ierusalim,ca jalea din Hadadrimon in valea Meghidonului.
   Tara se va jeli,fiecare familie deosebit:familia casei lui David deosebit,si femeile ei deosebit;familia casei lui Natan deosebit,si femeile ei deosebit;
   familia casei lui Levi deosebit,si femeile ei deosebit;familia lui Simei deosebit,si femeile ei deosebit;toate celelalte familii,fiecare familie deosebit,si femeile ei deosebit.” (Zaharia 12:10-14)

   • tmbiscos
    iul. 16, 2015 @ 02:04:18

    Da foarte adevarat , in Familia lui David, au fost Leviti , si a lui Simion , etc. in toate familiile casei lui Israel, Levi erau , asa ca nu am gresit nimica , citeste de ex. Deuteronom , cap 14 v. 28 si 29.
    Levi era in fiecare cetate, semintie , si chiar in fiecare familie.

  • patrascu gheorghe
   aug. 01, 2015 @ 12:20:16

   asteptam venirea lui mesia vino doamne isuse

 2. Petru Ion
  iul. 12, 2015 @ 05:02:00

  Sarman Rabin!
  Mesia este tot una cu Fiul lui Dumnezeu. EL a venit la ai Săi, deci la POPORUL ISRAEL, dar ai Săi nu L-au primit.
  Cu sigaranţă că va veni şi nu va zăbovi… şi orice ochi îL va vedea, chiar şi cei ce L-au străpuns!
  Nu există doi MESIA, ci unul singur şi ACESTA este Fiul lui Dumnezeu care a locuit printre noi plin de HAR şi de ADEVĂR; CARE şi-a dat viaţa, pentru ca oricine crede în EL să nu piară ci să aibă VIAŢA ETERNĂ!
  Evenimentele, ce se desfăşoară sub ochii noştri vestesc că venirea LUI este foarte aproape ….
  Dar când va veni?
  El a spus : CURÂND!
  Cât despre vremi şi soroace nu este treaba oamenilor, Chiar EL a spus asta.
  Important este ca atunci când vine să ne găsească într-o stare după voia lui DUMNEZEU!
  Poate veni cum deci când zice rabinul, ar fi o coincidenţă fericită.
  Poate veni peste 100.de miliarde de secole!
  Dar poate veni AZI!
  Putem zice toţi în cor MARANATA ? ( VINO DOAMNE ISUSE)

  M A R A N A T A !

  P.I Covasna 12.07.2015

 3. Tăut Edith Lăcrimioara
  iul. 12, 2015 @ 05:38:05

  Așa este venirea lui Isus este acum.

  • Versete Biblice-Cu Diferite Imagini
   iul. 12, 2015 @ 11:14:14

   36 Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl…
   44 De aceea, şi voi fiţi gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi…––––––––––––––––––––––––––––––––––
   14 Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul…
   26 Deci dacă vă vor zice: „Iată-L în pustiu”, să nu vă duceţi acolo! „Iată-L în odăiţe ascunse”, să nu credeţi.
   27 Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului…29 Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.”
   30 Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.
   31 El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă…Matei cap.24

   • Iosif
    iul. 12, 2015 @ 13:23:17

    Ati scos din context versetul 28.”Oriunde va fi stirvul,acolo se vor aduna vulturii.”
    Acest verset reprezinta CHEIA dezlegarii tainei Imparatiei .
    Cred ca „mai marii”poporului,pot dezlega aceasta parabola.
    Fiti binecuvintati si luminati.

 4. Mena Murariu
  iul. 12, 2015 @ 07:53:27

  In Sfanta Scriptura gasim un veritabil indemn: VEGHEATI…!

 5. Trackback: Revista blogosferei evanghelice de limbă română (12) | Aradul Evanghelic
 6. Iosif
  iul. 15, 2015 @ 14:17:46

  „Chiar si din cei intelepti,multi vor cadea,ca sa fie incercati,curatiti si albiti,pina la vremea sfirsitului,caci sfirsitul nu va fi decit la vremea hotarita.”(Daniel11:35)

  Fiti binecuvintati

 7. tmbiscos
  iul. 31, 2015 @ 22:06:15

  Daniel 12 v. 9 , 10.
  Deci cei intelepti vor pricepe , asa ca acum multi sint curatiti in’albiti si sfintiti , si numai cei intelepti vor pricepe care este acea zi=an, dar cit despre ceas=rotatie a pamintului , nimeni nu stie, numai Tatal( Hristos=Tatal al vesniciilor ) .

 8. tmbiscos
  iul. 31, 2015 @ 22:10:34

  Sfirsitul , conform Daniel 12 v. 11 si 12 , va fi in anul 2026, atunci se va inplini v. 2 din cap. 12.
  Deci lucrul acesta , numai cei intelepti I-l va intelege.

 9. Trackback: SCENARIU APOCALIPTIC! NASA confirmă: un asteroid de 4 km va lovi Pământul între septembrie 15 si 25 si Rabinul Chaim anunta ca Mesia va veni | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: SCENARIU APOCALIPTIC? NASA nu confirmă: un asteroid de 4 km va lovi Pământul între septembrie 15 si 25 si Rabinul Chaim anunta ca Mesia va veni | agnus dei - english + romanian blog
 11. tmbiscos
  dec. 22, 2015 @ 04:00:41

  Astroidul, a lovit pamintul, sau, astroidul, sa razgindit ?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: