Marius Cruceru: „Intre Scriptura si ziar” Ep. 13 – Cristian Ionescu

Cristian Ionescu Intre Scriptura si Ziare cu Marius Cruceru

Cristian Ionescu Intre Scriptura si Ziare cu Marius Cruceru

Suntem in Capela Universitatii Emanuel si avem un cadru  un pic ciudat, diferit de aceasta data. Avem un simbol, o metafora vizuala. In spatele meu sunt steagurile care reprezinta tarile din care ne vin studenti. Este o metafora foarte frumoasa a Babelului, in acelasi timp. Domnul a impartit limbile si in acelasi timp suntem stransi laolalta in acest mediu universitar pentru a raspandi Evanghelia pretutindeni pana la marginile pamantului, in orice limba ne este la indemana. Deasupra acestui cadru metafora troneaza ceea ce ne da sens ideilor noastre, ceea ce ne spala mintea in mijlocul atator sunete care se aud in jurul nostru ai anume, Sfanta Scriptura. Este o sculptura a lui Liviu Mocan. O sculptura care arata Biblia ridicata deasupra  tuturor natiunilor, deasupra natiunilor care sunt evanghelizate in curs de evanghelizare. Vrem ca lumina Scripturii sa lumineze mintile noastre si aceeasi lumina a Scripturii sa ne spele  de toxinele care vin din mass media dimprejurul nostru din contactele de fiecare zi.

In aceasta editie a misiunii ‘Intre Scriptura si Ziare” am invitat, pot sa-i spun personaj. Este controversat. Poti sa-l iubesti, sa-l urasti, sa discuti in contadictoriu. Este carismatic prin personalitate. Este o personalitate autoritara, cunoscuta de cei din jur care convinge usor. Are putere de persuasiune. Este, de asemenea, blogger- fara voia dansului, spune, uneori impins spre acea zona. A pornit niste proiecte absolut ciudate, ar putea spune cineva, pentru un pastor cu atatia ani de experiente si anume, sa patrunda in lumea mass media. L-am invitat pe Pastorul Cristian Ionescu.

„Intre Scriptura si ziar” Ep. 13-Cristian Ionescu

3 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  iul. 13, 2015 @ 04:32:14

  „Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta.Fiindca ai lepadat cunostinta,siEu te voi lepada,si nu-Mi vei mai fi preot.Fiindca ai urit Legea Dumnezeului tau,voi uita siEu pe copii tai.”(Osea 4:6)

  Mi-as permite sa-i intreb pe cei doi „mari” lideri; cine si cind a abrogat Legea lui Dumnezeu ? Oare aceasta Lege,a fost data doar pentru o perioada,si doar pentru Israel,sau pentru vesnicie,si pentru toate natiunile ? Daca a fost data pentru vesnicie,cine si-a permis sa inlocuiasca ziua a saptea de inchinare,cu ziua intai ? Iar daca incalcam una din porunci,nu suntem calcatori ai intregii Legi…?

  „Drept raspuns Isus, le-a zis:”Va rataciti ! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile,nici puterea lui Dumnezeu.”(Matei 22:29)

  M.Cruceru nu ezita sa-si manifeste direct si fara echivoc mindria apartenentei la Babilon,citez: „Avem un simbol,o metafora vizuala.In spatele meu sint steagurile care reprezinta tarile din care ne vin studenti.Este o metafora FOARTE FRUMOASA A BABELULUI,in acelasi timp.”

  „Apoi am auzit din cer un glas,care zicea: „IESITI DIN MIJLOCUL EI,POPORUL MEU,ca sa nu fiti partasi la pacatele ei,si sa nu fiti loviti cu urgiile ei !”(Apocalipsa 18:4)
  „Apoi mi-a zis;”Sa nu pecetluiesti cuvintele proorociei din cartea asceasta.Caci vremea este aproape.
  Cine este nedrept,sa fie nedrept si mai departe;cine este intinat,sa se intineze si mai departe;cine este fara prihana,sa traiasca si mai departe fara prihana.Si cine este sfint,sa se sfinteasca si mai departe.”(Apocalipsa 22:10,11)

  Daca nu voi fi cenzurat,va prezint mai jos, o explicatie mai ampla a ceea ce am dorit sa scot in evidenta,si aceasta pentru ca va iubesc,cu o dragoste neprefacuta,si cel mai important,ca pe toti ne iubeste Dumnezeu Tatal.

  http://www.amazingfacts.org/media-library/book/e/4478/laststatus/mobile/mrtype/mobile/postback1387/1?skinsrc=%5Bg%5Dskins/amazingfacts/af-mobile

  Fiti binecuvintati.

 2. Trackback: „Intre Scriptura si ziar” 19 – Ghita Mocan – Care este starea bisericii de azi? | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: „Intre Scriptura si ziar” Ep. 17 – Viorel Dejeu (despre cancer) | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: