Florin Ianovici – Avem nevoie de revelatie

Photo credit Florin Ianovici

Biserica Elim Nuremburg – Photo credit Florin Ianovici

Fragment din mesajul de la Palatul Copiilor Bucuresti, 13 iulie 2015 cu Rugul Aprins Turneu „Zidurile Inimii”. Vezi programarea mai jos…

Stiti cand se prabuseste o casa? Cand Dumnezeu nu mai vorbeste!

Florin Ianovici: Secretul  e revelatia. Vreti sa va spun ceva? Bagati capul in televizor, ca sa fiti veseli. Mergeti la om, sa stati de vorba cu el, sa va ridice. Sa fiti ridicati, sa nu  mai vedeti de voi. Vreti sa va spun ce trebuie sa faceti? In aceasta seara, impreuna cu cei ce au venit aici pe scena, noi trebuie sa ne inchinam Dumnezeului adevarat. Ca daca este nevoie de ceva, este nevoie ca Dumnezeu sa ne unga ochii. Este nevoie ca Dumnezeu din cer sa ne dea revelatii sfinte.

Dvs. stiti ca Duhul Sfant a lui Dumnezeu locuieste in templul numit ‘trupul omului’? Dvs. stiti ca Dumnezeu din cer vrea sa ne deschida ochii, ca sa putem vedea ce avem de facut? Stiti ce spunea regina Scotiei? „Nu mi-e teama de nici un om! Nu mi-e teama de nici o flota! Nu mi-e teama de nici o arma. Mi-e teama de John Knox. Asta cand se roaga, se cutremura nu numai pamantul, ci si cerul!”

Dvs. stiti ce are nevoie un om? Nu de pumni in piept. Nu de demonstratii. Nu de parada de forta. Nu de partizanate. Nu de oameni in jurul Lui. Ci are nevoie de descoperire Dumnezeiasca. Stiti cand se prabuseste o casa? Cand Dumnezeu nu mai vorbeste! Stiti cand se prabuseste un om? Cand merge singur! Stiti cand un om sta in picioare? Cand Dumnezeu paseste cu el. O armata sa vina peste tine. Ape de-ar veni si ar navali, Dumnezeu te va purta pe brate.

„Ce faci, David?” „Ma uit si vad. Duceti chivotul inapoi. Nu=l luati, pentru ca eu ma voi intoarce in locasul cel sfant si voi lauda pe Dumnezeul meu!”

Avem nevoie de revelatie. Aseara, cand am terminat slujba, dupa ce au iesit 6 oameni in fata, (o familie intreaga si inca doua persoane) la sfarsit, vine o doamna. O cunosteau cei din biserica. Eu nu o cunosteam pe doamna. Doamna aceea, cand a vorbit cu mine, nici n-a vorbit, ca tremura toata. Si era o femeie in toata puterea. Si i-am zis: „Doamna, n-am mancat pe nimeni niciodata. Stati linistita.” Plangea si a zis: „Nu ma intelegi, pastore. Eu am avut un vis. Si in visul acesta mi s-a spus: Tu, trebuie sa mergi la barbatul asta si iti va spune ce trebuie sa faci pentru vesnicia ta.” Si zice: „Stiti, eu v-am vazut pe dvs. in vis. Acuma, cand am intrat in biserica, m-am uitat si v-am vazut acolo in fata, mi s-au muiat picioarele. Toata seara asta eu n-am mai fost in apele mele.” Si mi-a spus: „Spune-mi ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuita.” Si i-am zis: „Crede in Isus Hristos, Cel ce a murit pentru tine.” A ingenuncheat. N-am plecat pana cand i-am promis ca ma duc la botezul ei.

Stiti de ce? Pentru ca este un Dumnezeu in cer care i s-a descoperit. Stii de ce ai tu nevoie, femeie, in aceasta seara? De un Dumnezeu care sa-ti unga ochii. De un Dumnezeu care sa vina sa stea de vorba cu tine. Se prabusesc oamenii. Stiti de ce? Ca n-are cine sa-i sprijine. Tarana nu sprijina pe nici o tarana.  Nu va incredeti in cei ce nu se pot ajuta nici pe ei insisi. Incredeti-va in prea puternicul lui Iacov! In aceasta seara, tu ai nevoie de descoperire. Tu ai nevoie, in aceasta seara, sa te inchini lui Dumnezeu din adancul inimii tale. Stii ce vreau eu in aceasta seara? Sa inchizi ochii si sa-L vezi pe Dumnezeu. Sa-ti vorbeasca Dumnezeu in sufletul tau si sa auzi in aceasta seara soapta lui Dumnezeu cand se coboara in inima ta. Stiti cand un om este puternic? Nu cand isi deschide usile si ii calca pragul o multime de oameni. Ci cand isi inchide usa odaitii sale si se prabuseste inaintea Dumnezeului cel viu. Atunci e un om cu adevarat puternic.

Astazi, video este pe saitul Prodocens Media, unde se filmeaza LIVE Turneul Rugul Aprins „Zidurile Inimii” in 12-17 iulie 2015, Cand video va fi postat pe Youtube, il vom posta si noi din nou. Intamplarea de mai sus s-a petrecut la sfarsitul programului, la Biserica Elim din Nuremburg (vezi pozele de mai jos).

Faceti click aici, sa ascultati / vizionati programul integral –

click pe pozahttp://www.prodocensmedia.ro

click pe pozahttp://www.prodocensmedia.ro

Urmareste LIVE aici: www.prodocensmedia.ro

Turneul Rugul Aprins 2015 Zidurile inimii

Turneu Rugul Aprins Toflea 2015 – Zidurile inimii –

Iulie 10 – 17, 2015 – LIVE pe ProdocensMedia.ro

Isaia 59:1-2 1 Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă* ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă,2 ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru; păcatele voastre vă ascund Faţa Lui şi-L împiedică să v-asculte!

un nou turneu Rugul Aprins prin România
Vasile Oprea, Isaura Dinca, Grupul Rugul Aprins
Vasile Căpitanu, Dumitru Ion (Oniţa)
*
muzică creştină şi mesaj biblic
începând din 10 iulie 2015
vom fi prezenţi în 8 oraşe şi un sat
zilnic de la 18
transmitem live pe ProdocensMedia.ro
*
Intrarea Liberă!
10 iulie – Galaţi ora 18.00
11 iulie – Cuza Voda, Medgidia ora 19.00
12 iulie – Mangalia ora 10.00
12 iulie – Betel Constanţa ora 18.00
13 iulie – București, Palatul Copiilor ora 18.00
Mesaj Florin Ianovici, cu Marian Mocanu
14 iulie – Ploiești, Casa Sindicatelor ora 18.00
lansare de carte – Iubire cu mâini rupte / Nicolae Geantă
Mesaj Florin Ianovici, cu Marian Mocanu
15 iulie – Brașov 18.00
Mesaj Florin Ianovici, cu Marian Mocanu
16 iulie – Targu Mures ora 18.00
17 iulie – Florești Cluj ora 18.00

SURSA – http://nicolaegeanta.blogspot.ro/2015/07/turneu-rugul-aprins-toflea-2015_7.html and Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: