Prorocie într-o Biserică Penticostală cu privire la FIARĂ

ridica-ti ochii de la gunoaie si cumpara untdelemn… Multe candele s-au stins si Mirele se apropie…

..iata ca niste duhuri din adanc s-au ridicat si s-au hotarat sa darame familie dupa familie, cort dupa cort….

Proorocie:

Asculta poporule, ce zice Domnul prin Duhul Sfant in vremea aceasta:

Dezlipeste-ti inima de pamant, de tot ce-i trecator si ridica-ti privirile, caci, iata, ca peste pamant incepe o invalmasala.

Se fac sfaturi in taina ca lucrurile sa le opreasca si nu le mai pot opri.  Zanganite, arme, se pregatesc. Panica i-a cuprins.

In vreme ca aceasta, iata caci Fiara se ridica. Si unii o vor primi cu bucurie. Iar, altii vor intelege ca in vreme ca aceasta, Duhul Sfant isi pregateste mireasa.

De aceea, te sfatuiesc: Ti-am deschis o usa. Ti-am deschis un locin care sa Ma chemi, in vreme ca aceasta. Ridica-ti ochii de la gunoaie si cumpara, cumpara untdelemn.

Multe, multe candele s-au stins si Mirele se apropie, zice Duhul Sfant. Nu sta nepasator. Ridica-ti privirile si nu deznadajdui. Caci, Cel Ce vine, va veni si iata ca intru in cercetare pentru ridicare.

Iata, ca niste duhuri din adanc  s-au ridicat si s-a hotarat sa darame familie dupa familie, cort dupa cort. Dar, acolo unde altarul Meu fumega, zice Domnul, duhurile nu vor avea putere. Si unde-s chemat, dau izbavire! De aceea, cheama-ma, cheama-ma, zice Duhul Sfant. Amin.

Arad noiembrie 2014 Fratele Iovuta

8 comentarii (+add yours?)

 1. Doru
  iul. 15, 2015 @ 09:12:01

  Domnul cu voi oameni buni

 2. tmbiscos
  iul. 16, 2015 @ 01:28:32

  Ddeci cine are dar de proorocie, prooroceste in limita cunostintei, cunoaste putin, va prooroci slab, cunoaste Cuvintul in plinatate, va prooroci taine adinci, si pin a colo, cu date fixe.
  Cit priveste mireasa, Cuvintul Domnului, zice in Ioan 3 v. 29 ; ,,
  Cine* are mireasa, este mire;” ………………
  Deci trebuie inteles, dece este Mire, fiind ca avea mireasa, daca trebuia sa astepte pt. o mireasa, nu era Mire, si era in asteptare de a fi Mire, asaca , El este Mire din vesnicii , deaceea se cheama Tatal nostrum din vesnicii.ISAIA 63 v. 16.
  El este Tatal nostrum din vesnicii, acolo neamurile ii vorbesc lui Hristos.
  Hristos in toate pildele Lui, claseaza Biserica ca fiind nuntasa, chiar pe Apostoli, ia facut nuntasi in fata , in convorbirea cu ucenici lui Ioan Botezatorul , pin a colo, Cuvintul Domnului, cind se adreseaza acestei Biserici, care este formata din 10 fecioare, 5 intelepte, si 5 neintelepte, zicindule ; ,, voi, nu vati apropiat de un munte in flacarii, nici de negura, tunete si groaza, voi vati apropiat de Biserica intiilor nascuti.”
  Deci inaintea acestei Biserici, este una care este nascuta INTII.
  Aceasta Biserica, la ridicarea poporului lui Hristos, vor primi o slava mai mare, ca Gloata cea Mare=Biserica , care sia spalat hainele in single lui Hristos.
  Aceasta Biserica a intiilor nascuti, cares cel din tii rod pt. Miel si Dumnezeu , nici ei nus mireasa .
  Dar precum cel ce e mire are mireasa, tot asa Hristos are ca mireasa pe mama noastra a omenirii, Galateni 4 v. 26, aceasta Ierusalimul cel Ceresc , care este mama noastra, este Ierusalimul cel Nou, care se va cobori din cer , inpodobit ca o mireasa pt. Barbatul ei. Bine inteles, pe noul pamint.

 3. Dan B.
  iul. 16, 2015 @ 16:25:56

  Bun de pus la suflet!

 4. Serban
  iul. 17, 2015 @ 04:37:07

  nu inteleg care e prorocia primita, din moment ce mesajul care a fost transmis prin fratele Iovuta, a fost deja primit de Apostolul Ioan, in Apocalipsa, in timpul revelatiei. Nu e nimic nou, este un mesaj pe care toti crestinii care citesc Scriptura il cunosc.

  • rodi
   iul. 17, 2015 @ 07:16:38

   proorocia –
   Dezlipeste-ti inima de pamant, de tot ce-i trecator si ridica-ti privirile…
   ….vor intelege ca in vreme ca aceasta, Duhul Sfant isi pregateste mireasa….
   ….Ridica-ti ochii de la gunoaie si cumpara, cumpara untdelemn.

   Multe, multe candele s-au stins si Mirele se apropie, zice Duhul Sfant. Nu sta nepasator. Ridica-ti privirile si nu deznadajdui. Caci, Cel Ce vine, va veni si iata ca intru in cercetare pentru ridicare….

   Iata, ca niste duhuri din adanc s-au ridicat si s-a hotarat sa darame familie dupa familie, cort dupa cort. Dar, acolo unde altarul Meu fumega, zice Domnul, duhurile nu vor avea putere. Si unde-s chemat, dau izbavire! De aceea, cheama-ma, cheama-ma……

 5. Ionut
  iul. 17, 2015 @ 05:29:17

  Vai de capul vostru reprezentanti ai fiarei!!! Voi sunteti „prorocul micinos” din Apocalipsa, fariseii secolului XXI

  • rodi
   iul. 17, 2015 @ 07:19:28

   Ionut, daca nu intelegi, e mai bine sa te abtii de la afirmatii gratuite. Dumnezeu sa te binecuvanteze cu intelepciune si sa Il cunosti cu adevarat din singura sursa adevarata care nu minte: BIBLIA!

 6. Iosif
  iul. 17, 2015 @ 12:41:32

  Da !…”SOLA SCRIPTURA,”

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: