O lucrare pentru România

pray

O lucrare pentru tara:

Asculta ce zice martorul Duhului Sfant poporule, este o vreme sa inalti rugaciuni cum n-ai inaltat niciodata, fiindca iata se aude vantul care vine din departare, si vantul acesta va anunta ca pacea acestei tari va fi luata, granitele acestei tari vor fi zguduite din temelii, si chiar peste partea aceasta va veni vantul puternic, care va infrica chiar si pe cel tare.

Romania De s-ar intelege vremea sa coboare poporul meu in rugaciuni cu mani ridicate sa strige dupa indurare, iata voi trimite calaretul care va inconjura si va intra pe granita tarii, scantei si foc va iesi, si nu se va apropia nimeni din pricina Numelui meu. Daca voi vedea pe popor ca va striga, voi avea mila de voi, veti locui inca in casele voastre si va veti bucura, si la nivel international voi face un semn in care lucrurile vor lua o alta intorsatura, ca sunt Stapan, si astazi am putere sa poruncesc, zice Cel prea Inalt.

Dar iata poporul meu in vremea asta s-a imbinat cu lumea, si traieste in lume si placeri, este o vreme de treziri, daca se va trezi si va intelege Semnalul vestit ma voi indura, daca nu iata va veni anuntul care va framanta pe multi si in urma anuntului va trece o perioada scurta si va urma durerea. Daca ascultati glasul care vine de Sus veti avea pace si liniste. Fr. Ghita Mocanu, Izvin, Bivolarie. (Iulie 2015)

Biserica Penticostală Speranţa Oradea

CITESTE si

9 comentarii (+add yours?)

 1. Florica
  iul. 19, 2015 @ 10:48:03

  Dumnezeule indurate de noi din romania ai mila Dumnezeule de acest popor sunem pacatosi Doamne dar iartane Dumnezeule si protectia ta o cerem peste acest popor.

 2. Sanda Tulics
  iul. 19, 2015 @ 15:08:13

  Mai este cineva? (Ezechiel;22-30)-poezie Sanda Tulics -Resurse Crestine.ro

 3. dininimapentrutine
  iul. 20, 2015 @ 14:33:04

  Reblogged this on pastor ciprian barsan .

 4. novak arpy
  iul. 20, 2015 @ 20:11:47

  Rusia!

 5. Trackback: Rugaciune pentru Romania | agnus dei - english + romanian blog
 6. marya
  sept. 15, 2015 @ 06:01:15

  anuntul la care se face referire e ca musulmanii vor invada europa sub pretextul ca sunt refugiati….mai departe incercati fiecare sa va imaginati ce va urma……….

 7. hanulcalatorului
  mart. 13, 2016 @ 09:17:28

  Proorocie mincinoasa! Vai de Cel care a rostit-o! Sora, nu mai posta asemenea aberatii!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: