Iosif Ton: Eliberarea de duhurile rele

Eliberarea de duhurile rele – Iosif Ton ne invata cum sa ne eliberam de duhurile rautatii si cum sa ramanem departe de acestea.

Photo captura youtube

Photo captura youtube

Iosif Ton: Vreau sa va vorbesc despre un subiect mai putin placut: duhurile rele. Cand ucenicul lui Isus, Ioan, s-a infuriat pe satul de Samariteni, care nu i-au lasat sa ramana peste noapte la ei, si cand s-a dus la Isus si i-a spus: „Doamne, da-mi voie sa traznesc satul, il ard/” Domnul Isus s-a uitat la el si a spus: „Nu stii de ce duh esti calauzit.” E un duh rau. Un duh de nimicire, care te indeamna: trazneste-i. Noi n-avem de luptat impotriva carnii si a sangelui. Noi nu ne batem cu oamenii. Noi suntem constienti ca noi ne batem cu duhurile rautatii- scrie ap. Pavel.

Exista duhul de cearta. Fii atent cand te certi, deja e un duh strain. Pentru ca, un om al lui Dumnezeu, plin de bunatate, nu se cearta. Ci el vorbeste politicos cu adversarul lui. Vorbeste cu blandete. Duhul de cearta e un duh al rautatii. Duhul de invidie: de ce sa aiba el mai mult decat mine? De ce sa-i mearga lui mai bine? Stiti povestea cu „sa-i moara capra vecinului”? E atat de tipic pentru multi dintre noi. Si daca imi merge mie rau, sa-l trag in jos! Sa nu-l ajut sa reuseasca. Si sa-l ajut sa se prabuseasca. Asta-i duh al rautatii.

Duhuri de intoleranta fata de vederile celorlalti. Vrem sa ne impunem noi. Vrem sa se faca numai cum vrem noi. Egoismul e esenta rautatii. Duhurile rautatii, iubitii mei, trebuie sa fiti constienti ca lucrurile acestea sunt reale. Si un duh al rautatii, cearta, mania, neiertarea, te imbolnavesc. De aceea au ajuns unii sa zica: Nu poate fii vindecare, pana nu e eliberare de duhurile acestea. Si exista o stiinta numita: Vindecare prin eliberare. E real. Sunt imbolnaviti datorita robiei duhurilor rautatii. Si unii au nevoie realmente de aceasta eliberare.

Mai e ceva. Daca ai fost implicat in ghicit, daca ai fost implicat in orice activitati vrajitoresti, chiar si indirect, astea au putut sa-ti acapareze fiinta ta, fara sa-ti dai tu seama. Si ai cosmaruri. Nu poti sa dormi. E in tine o spaima, o neliniste. Ca  pastor, am avut multe asemenea situatii. Cand au venit la mine si mi-au spus: Eu am cosmaruri, eu n-am liniste, parca-s muncit de un duh rau. Si intrebi: Ai fost cumva la ghicitoare? Ai fost cumva la vrajitoare? „Pai, da, odata…” Ai fost la o chemare a duhurilor, la o sedinta de spiritism? In toate aceste cazuri, eu fac, inainte de toate, o slujba de eliberare. Il pun pe respectivul sau respectiva sa marturiseasca inaintea Domnului si sa spuna: „Faptul ca m-am dus acolo a insemnat ca Te-am tradat pe Tine. Ca m-am bagat rob acolo. Acuma, Doamne Isuse, intai de toate, spala-ma in sangele Tau. Elibereaza-ma de stapanirea straina, prin jertfa Ta. Ma leapad de Satana.” Il pun sa repete: „Ma leapad de Satana. Orice legaturi cu cel rau, vreau sa se rupa. Doamne Isuse, eu vreau sa-mi fii numai Tu stapan. Eu ma daruiesc Tie. Eu te chem pe Tine, sa-mi eliberezi fiinta, sa-l alungi pe cel rau si sa devii Tu proprietarul meu.”

Orice duhuri rele, care au pus stapanire pe tine, trebuie tratate in felul acesta. Sa recunosti ca te-ai lasat robit de duhul de cearta, de duhul de manie, de duhul de neiertare, de duhul de varjmasie- „Marturisesc, Doamne Isuse, ca am devenit robul acestui duh. Si, Doamne Isuse, numai sangele Tau ma poate spala si ma poate elibera. Numai Duhul Tau cel Sfant poate lua locul in fiinta mea. Deci, Doamne Isuse, ma leapad de duhul acesta de rautate. Vin inaintea Ta si Te rog, ia-ma Tu in stapanirea Ta. Alunga pe cel rau si umple Tu locul. Vreau de aici inainte sa fiu stapanit de Dumnezeu, de Domnul Isus si de Duhul Sfant. Vreau ca nici un duh rau- de cearta, de manie, de vrajmasie, sa nu mai locuiasca in mine. Si cand mai vin, intr-un fel sau altul, le simt pe aproape, in numele Domnului Isus, le spun: Pleaca inapoia mea, Satano!” Aici, nu mai ai loc. Aici e stapan Isus.”

Invata, dragul meu, sa te eliberezi de toate duhurile rautatii. Invata sa-L aduci pe Domnul Isus in loc. Invata sa te daruiesti totalmente Lui si sa-L proclami propietarul tau si El apoi sa-ti dirijeze toata viata. Eliberarea se face prin umplere cu Domnul Isus si cu Duhul Sfant. Dumnezeu sa-ti dea aceasta libertate!

VIDEO by Iosif Ton

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: