VOR RĂZBOI ? RĂZBOI SĂ FIE ! Viorel Iuga

Viorel Iuga

VOR RĂZBOI ? RĂZBOI SĂ FIE !

A trecut foarte puţin timp, mai puţin de o lună, de când vă ceream să ne unim şi să ne rugăm pentru fraţii noştri din America. Am rămas şocaţi atunci să aflăm că oamenii legii au dat curs liber căsătoriilor homosexuale. Numai că veştile primite de atunci au fost şi frumoase şi năucitoare.

În timp ce unii creştini au afirmat deschis că, indiferent de implicaţii, sunt categoric împotriva legii, am început să auzim şi despre biserici şi organizaţii creştine care au salutat această decizie şi au început să o aplice.

La veştile dureroase se mai adaugă una. Oare va fi ultima de acest gen? Două colegii, care se numesc creştine, Eastern Mennonite University şi Goshen College, au anunţat că sunt deschise să angajeze şi profesori care aparţin „căsătoriilor” formate de homosexuali. Şocant? Da şi nu.

Dacă ne gândim la anunţ, da, este şocant. Cine şi-ar fi imaginat vreodată că vom ajunge astfel de vremuri? Ce ar spune fraţii noştri de credinţă care au fost gata să sufere şi să moară, dar nu au renunţat la adevărurile Scripturilor? De altă parte, astfel de decizii erau previzibile. Cine renunţă astăzi la ceva din adevărul Bibliei, mâine va renunţa la mai mult.
Colegiile menţionate au renunţat în anii trecuţi şi la alte principii biblice. Acum, din dorinţa de a-i include pe cât mai mulţi din societate, au mai făcut un pas şi au acceptat şi profesori sodomiţi. Sigur, ei vor să ne convingă că sunt „pro familie” şi că nu vor accepta decât homosexuali care sunt loiali relaţiei păcătoase pe care îndrăznesc să o numească familie. Cum a reuşit să îi orbească Satana…

Fraţii mei, folosesc prilejul acesta să vă chem, din nou, să ne rugăm pentru aceşti oameni. Să îi ajute Duhul Sfânt să citească Cuvântul, să îl înţeleagă şi să se trezească din somnul spiritual în care au intrat. Altfel, situaţia lor este pecetluită! Să ne rugăm apoi pentru cei care trebuie să ia decizii în viitor.

Cele două colegii fac parte din Consiliul Colegiilor şi Universităţilor Creştine din America (CCCU). Acesta are o istorie de 40 de ani în care au fost dedicaţi unei învăţături centrate pe Cristos. Gândiţi-vă ce încurajator ar fi dacă la următoarea întâlnire a CCCU s-ar lua decizia de a exclude cele două colegii din părtăşia lor. Oare o vor face sau vor găsi diferite scuze?

Să ne rugăm apoi pentru toţi creştinii serioşi şi dedicaţi Domnului din America. Dumnezeu să îi ajute să stea lângă Scriptură şi să îşi exprime clar şi puternic convingerile. Să ne rugăm pentru cei implicaţi în media creştină să fie mai prezenţi şi mai vocali. Lumea trebuie să audă şi Adevărul lui Cristos, nu numai minciunile diavolului.

Nu în ultimul rând, să ne rugăm pentru noi. Indiferent ce ar face lumea din jur, să ne ajute Domnul să rămânem Credincioşi Adevărului. Întrebarea crucială este următoarea: ei sau noi? Va birui întunericul sau lumina? Va circula mai mult minciuna sau adevărul? Ştiu bine de care parte se situează Cristos cel viu. Ştiu bine unde sunt şi eu.

Dacă nu ţi-ai dat seama încă, îţi spun deschis că eu am „ridicat mănuşa”. Am spus-o cu mulţi ani în urmă, am reafirmat-o în scris şi în media şi o spun răspicat şi acum: homosexualitatea este păcat şi atrage consecinţe oribile! Dacă unii, deschis sau îmbrăcând haina de oaie, vor să ne compromită credincioşii, credinţa şi convingerile, nu voi sta nepăsător.

Vor război? Război să fie! Cu Cristos în frunte şi cu armele pe care ni le oferă Adevărul, biruinţa ne este asigurată. Dar tu, unde te afli? Dacă eşti de partea lui Cristos, spune-o răspicat. Luptă cu Adevărul pentru adevăr şi vei vedea că Adevărul învinge. Dacă nu, vino de partea Lui deoarece numai aici te poţi bucura de
biruinţă veşnică!

Pastor Viorel Iuga
Președintele Uniunii Baptiste din România

via www.prodocensmedia.ro

Citeste –

Rugăciune pentru fraţii noştri din SUA – Păstor Viorel Iuga preşedinte al Uniunii Baptiste din România

 

14 comentarii (+add yours?)

 1. Nica Ionel
  iul. 23, 2015 @ 16:19:17

  Reblogged this on tineridelanganoi.

 2. aurel mihet
  iul. 24, 2015 @ 00:28:04

  Chemarea la rugaciune pentru frati din USA facuta de Fr. Viorel Iuga e un nou imbold pentru noi stiind ca mai avem alaturi de noi multi frati care ne sustin in rugaciune de mijlocire la Dumnezeu acum cand SODOMIZAREA Americi a fost legalizata aceasta pata murdara care a patat fata unei TARI cu o istorie de increstinare avuta ca baza cuvintele Scripturi pe care sa cladit una dintre cea mai frumoasa ,morala si civilizata,NATIUNE SUA .si care deanlungul anilor toti Presedinti au tinut la prestigiul acestei TARI dand valoare pozitei ei de natiune care a tinut la valorile crestine bazate pe Sfinta Scriptura. Astazi privim cu tristete si cu multa mahnire cum DEAVOLUL a reusit prin reprezentanti lui acest proces deabolic ducand la SODOMIZAREA SUA .Acest lucru a fost salutat de catre insusi presedintele Americi Obama dupa legiferare el a apus ; „O VICTORIE PENTRU AMERICA” O victorie pentruca a dat America pe mana deavolului ?,Pentruca i-a schimbat apartenenta paterna ? Pana acum ,inaunte de legiferatea cuplului gay, America apartinea lui Dumnezeu care in totdeauna a condamnat aceasta practica oribila asa cum citim in BIBLIE in atatea locuri, in Levetic 18.22 unde sint numiti „URACIUNE” levetic 20 13. sint numiti „SCARBOSI” Romani 1.26,27 „fapte SCARBOASE ” 1 Cor. 6 .9 ” SODOMITI .etc.etc.,iar acum cand sa legiferat aceasta ratacire „Sodomismul ” ea a trecut drept sub domnia lui SATAN .ACEASTA-I VICTORIA CU CARE SA LUDAT ACEST PRESEDINTE. Ne rugam si noi pentru Romania ca Dumnezeu s’o pazeasca de aceasta lepra nimicitoare care sigur bate si la usa parlamentului Romaniei. Impotriviti-va lui (lor ) tari in credinta stiind ca si frati vistri din lume ( din america ) trec prin aceleas suferinte ca voi. 1 Petru 5.9.. GOD BLESS ROMANIA & AMERICA.

 3. flori de mandarin
  iul. 24, 2015 @ 01:32:56

  Majoritatea homosexualilor de fapt argumentează chiar cu Biblia înclinația lor sexuală! Asta este incredibil! Selectează anumite pasaje din Biblie și le interpretează după bunul plac 😦

  • rodi
   iul. 24, 2015 @ 10:29:03

   Din nefericire, asa este. Oamenii nu mai sunt multumiti sa traiasca in pacatul lor, ci vor sa rescrie Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, ca sa se potriveasca cu placerile lor desarte. Asta denota ca ei tot nu au liniste in starea lor de pacat si nemantuire, oricat ar afirma ca sunt fericiti in pacatele lor, care Dumnezeu le declara in Biblie.

 4. novak arpy
  iul. 24, 2015 @ 15:58:30

  SAU, UE va fi judecat si sunt îngrijorat că suntem aliații lor, dar decât cu Rusia, mai bine aşa. Problema e că şi la noi păcatul e la culme. Paradoxal biserica ortodoxă deocamdată opreşte legalizarea acestui păcat. Pînă când oare? Trebuie să luăm atitudine şi noi evanghelicii, obligatoriu. Se întîmplă lucruri îngrozitoare la noi în țară si e multă violență. Mai repede sau mai târziu ne va impune occidentul legalizarea homosexualității. Poziția noastră trebuie să fie fermă indiferent de consecințe!

 5. dorinbosancu
  iul. 26, 2015 @ 05:20:49

  Nu poti sa incepi un razboi care deja e inceput de Isus.
  Satana vrea sa schimbam macazul si sa intram pe o linie moarta a razboiului impotriva Homosexualilor.
  Noi nu luptam. Isus lupta .
  Nici n ar trebui sa Bagam in seama astfel de provocari.
  Ginditi va la trecut , wurbrand si multi alti care au inceput un alt razboi impotriva statului cit timp au petrecut in „pustie” pt ca sa Isus sa straluceasca in ei si sa sjunga sa iubeasca chiar pe cei ce ii persecuta.
  Fratele Iuga o sa ajunga in inchisoare si el daca continua pe aceasta linie.
  Satana se foloseste si de homosexuali si de cei ce sunt impotriva lor.
  Adevaratul razboi al Lui Isus este slujirea .
  Daca invatam sa i slujim pe frati nostri El va trimite foc din cer ca in Sodoma si va distruge toti homosexuali care nu se pocaiesc. Aveti incredere in atotputernicia Domnului si stati calmi in invatatura sanatoasa a bibliei si nu ma agitati prea mult sa nu va ridice securitatea pe rind si sa cadeti in capcana diavolului.

 6. Druta Romulus
  iul. 27, 2015 @ 06:24:57

  sunt nespus de bucuros de alegerea fratelui Iuga ca presedinte al Cultului baptist , si se dovedeste ca este o voce care striga puternic in Romania si sunt de-a dreptul fericit pentru ceea ce face si mesajele scurte dar pline de spiritualitate pe care le expune des si puternic. Il sustinem in rugaciune caci este glasul celui ce striga in intunerec. Zic: „Dumnezeu sa-l binecuvinteze si sa-l tina la fel de hotarat in toate actiunile sale”

 7. Trackback: POCĂINŢA ESTE VALOROASĂ – Viorel Iuga | agnus dei - english + romanian blog
 8. Mioc George
  iun. 01, 2016 @ 08:35:35

  Frate Iuga, God Bless you! Sunt alături de D-v…

 9. barzilaiendan
  iun. 01, 2016 @ 10:16:38

 10. Valeria Iancu
  iun. 01, 2016 @ 12:36:49

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 11. anatatar
  iun. 01, 2016 @ 13:23:53

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 12. Laria
  iun. 01, 2016 @ 23:06:49

  Dumnezeu sa va binecuvinteze, de astfel de barbate are nevoie Biserica de astazi.

 13. Trackback: VOR RĂZBOI ? RĂZBOI SĂ FIE ! | ARMONIA MAGAZINE - USA
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: