APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU VASLUI

7 zile de rugaciune pentru Vaslui

APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU VASLUI

Luni seara am primit acest mesaj de la Gabriela, o tânără creștină, din orașul Vaslui:”…îndrăznesc să-mi exprim o rugăminte și anume, propuneți o perioadă de rugăciune pentru orașul și județul Vaslui pentru o trezire la o viață de credință autentică, iar credincioșii să se implice și social în județul acesta. Cu credința că nu veți ignora această parte de țară și rugămintea aceasta, vă mulțumesc și fiți binecuvântați!” Situația din Județul Vaslui, un județ cunoscut mai ales pentru sărăcie, consum de alcool, crime și promiscuitate sexuală, este una extrem de gravă și dificil de rezolvat. Dincolo însă de mizeriile prin care s-au remarcat în ultima vreme, în județul Vaslui trăiesc mulți oameni minunați, credincioși sinceri care caută să-L reprezinte cu cinste pe Cristos în contextul de acolo. Ei au nevoie de sprijinul nostru și mai ales de rugăciunile noastre.

Îndrăznesc să chem, în perioada 27 Iulie-2 August 2015, credincioșii și Bisericile de orice confesiune, din țară și diaspora, să se alăture Bisericilor din Comunitatea Baptistă Timișoara, la 7 zile de RUGĂCIUNE pentru VASLUI. Ne putem ruga în casele noastre sau în grupuri de-a lungul săptămânii, iar Duminică 2 August ne putem unii toți într-o rugăciune în Bisericile noastre locale. Pornind de la apelul Gabrielei, sunt convins că Dumnezeu ne va călăuzi să cerem îndurarea Lui peste acest județ, eliberarea de vicii și promiscuitate a celor robiți de Diavolul și putere de mărturie prin Duhul Sfânt pentru credincioșii din Vaslui. Este vremea să părăsim zona noastră de confort! Este vremea să ne pese! Este vremea să ne implicam! Dacă nu pentru aceasta, atunci pentru ce? Daca nu acum, atunci când? Dacă nu noi, atunci cine?

Pastor Samy Tuțac Președinte Comunitatea Baptistă Timișoara

Nota editoriala:

Am intentionat sa publicam acest articol public, tot de la Samy Tutac si pentru ca nu am reusit pana acuma sa-l programam pe blog, am ales ca sa il publicam aici, ca sa intelegem/intelegeti toti mai bine situatia din Vaslui:

BISERICA TREBUIE SĂ SUSȚINĂ CAMPANIA ADEVĂRULUI…

Samy Tutac„Ziarul „Adevărul“ împreună cu site-ul www.adevărul.ro, demarează de luni campania „Dreptate pentru fata violată din Vaslui“. Timp de două săptămâni, vom dezbate unul dintre cele mai scandaloase cazuri de violenţă din ultimii ani care a cutremurat România: povestea elevei din Vaslui care a fost violată de şapte tineri. În prezent, violatorii sunt liberi.” Iar noi, nu ne putem permite să tăcem, nici să ne lăsăm copleșiți de corectitudinea politică. În România, o țară în care oamenii se declară creștini, aproape 100%, o tânără de 18 ani a fost violată și batjocorită de 7 „creștini”, care motivează acum că doar au dorit să-i facă o surpriză. Este inadmisibil, barbar, rușinos, sfidător, ceea ce au făcut acești 7 „creștini.”

Dar faptul că, la doar câteva luni de la tragedie, cei 7 „creștini” se mișcă liber, este de-a dreptul strigător la cer. Ce fel de judecători avem? Ce fel de procurori care nu fac recurs? Domnilor și doamnelor judecători, dacă era fetița voastră? Cum v-ați permis să sfidați o țară întreagă? Iar Înalta Curte de Casație și Justiție tace. Și Președintele tace. Și Guvernul tace. Principalele partide politice, conduse de două femei, tac. Și tace și Biserica. Cum este posibil? În ce societate trăim? Ce fel de creștini suntem noi? Ce fel de creștinism practicăm? Cum putem accepta așa ceva? Cine i-a crescut și educat pe acești barbari? Cine i-a botezat în Numele Sfintei Treimi? Ce fel de mame au aceste bestii cu față umană? Cine sunt cei care îi susțin acum și afirmă cu nerușinare că fata e vinovată pentru că există?

În calitate de tată a patru băieți, de pastor și președinte al Comunității Baptiste Timișoara susțin fără rezerve inițiativa ziarului Adevărul și încurajez creștinii practicanți, de orice confesiune, să semneze petiția inițiată de ziarul Adevărul. „Pe site-ul petitieonline.ro a fost lansată petiţia “Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui”, semnată până în prezent de peste 28.000 de români. Nu ezitaţi să DISTRIBUIŢI PETIŢIA!!

Nu trebuie să stăm fără să facem nimic când vedem că legislaţia este călcată în picioare de anumiţi judecători. Vreţi o ţară corectă spuneţi-vă părerea!! Părerea noastră contează!”

Frați creștini, Sfânta Scriptură ne încurajează să fim implicați în societate și să ne asumăm responsabilități :”Ți s’a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decît să faci dreptate, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumezeul tău?” (Mica 6:8 VDC) De aceea, Biserica nu poate fi neutră și nici nu poate tăcea, ci trebuie să susțină cu tărie campania Adevărului.

Pastor Samy Tuțac

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: