Şoferul care a provocat tragedia de pe o autostradă din Slovenia, în care şi-au pierdut viaţa patru membri ai familiei procurorului arădean Flavius Chiş, a fost găsit mort.

Photo credit vedeteblog.com

Familia Chis – Photo credit vedeteblog.com

Autorităţile slovene au ridicat cadavrul bărbatului şi spun că din primele cercetări acesta ar putea fi şoferul de 50 de ani care a provocat tragedia. Şoferul cisternei fugise de la locul accidentului pe care l-a provocat şi a era căutat de poliţia slovenă.

Plecat în vacanţa cu maşina personală, magistratul, alături de soţia, fiul şi soacra sa au murit, pe data de 13 iulie, într-un groaznic accident rutier produs în Slovenia.

Tragedia rutieră a avut loc la ieşirea din Ljubljana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec şi Unec, unde procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie. În acel moment, şoferul unei cisterne, venit cu vetiză, s-a urcat peste autoturismul parcat de Flavius Chiş. În urma impactului, cele patru persoane din maşina magistratului nu au mai avut nicio şansă să supravieţuiască. Şoferul care a provocat moartea familiei de români a plecat de la faţa locului şi de atuncieste căutat de oamenii legii.

Citeste mai mult: adev.ro/ns56gl

CITESTE si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: