Un invatator al gruparii SIIL a inceput sa studieze Biblia

CITESTE si –
–Satul De Ucideri, Un Jihadist Cere Biblia Ca Sa Invete Despre Christos

sheilk BibleÎn timp ce militanții islamici continuă să ucidă și creștini peste tot în Orientul Mijlociu, unii teroriști au avut întâlniri cu Isus. Un misionar din Orientul Mijlociu a spus că un învățător jihadist al grupării SIIL s-a întors la Biblie pentru că s-a săturat de ucideri.
Povestea unui șeic din Arabia Saudită, un învățător islamic pentru gruparea SIIL, este una dintre cele mai noi relatări despre jihadiști care se convertesc la creștinism sau care își doresc să învețe mai multe despre credință.

Un misionar al organizației ”The Operation Mobilization”, pe nume Julian, a împărtășit povestea cu Todd Nettleton într-un interviu la radio la emisiunea ”The Voice of the Martyrs”.

Julian a spus că șeicul călătorea spre casă din Liban când i-a cerut o biblie unui șofer de taxi.
”Șoferul de taxi cunoștea un creștin din Beirut care era foarte bucuros să-i ofere tipului cu barbă o biblie. A fost întrebat dacă vrea să spună de ce are nevoie de o biblie. A spus că e un șeic din Arabia Saudită, adică un învățător al islamului. A fost în Siria și a învățat militanții SIIL Jihadul 101, teologia și pratica jihadului. A spus că e sătul de atâtea crime și că trebuie să existe ceva mai bun ca aceasta”, spunea Julian.

”A ajuns să vadă că violența grupării SIIL nu e calea spre pace. S-a săturat de asta. Voia altceva și era interesat de o biblie”, spunea Todd Nettleton.
Un număr tot mai mare de foști musulmani din lumea întreagă se întorc la Hristos
după ce au visat sau au avut o vedenie cu Isus. Membrii SIIL nu sunt o excepție. Julian a mai spus de un luptător SIIL care a avut o vedenie cu crucea, iar apoi a intrat din greșeală pe o pagină de internet creștină. Acel terorist a devenit credincios după ce a întâlnit un creștin în Turcia.

Nettleton spunea că relatările lui Julian sunt credibile:
”E un slujitor cu decenii de experiență în Orientul Mijlociu. A trăit acolo, vorbește limba, cunoaște cultura și cunoaște oamenii. E respectat datorită credibilității lui și datorită credibilității organizației The Operation Mobilization. Este o poveste credibilă pentru că e compatibilă cu ceea ce auzim din acea parte a lumii de la echipa VOM Radio, de la alți lideri ai bisericii și creștini de acolo.”

Acum o lună, un membru Youth with a Mission a spus povestea unui luptător SIIL căruia îi plăcea să ucidă creștinii. El a părăsit islamul pentru creștinism după ce Isus i-a apărut în vis.
SIIL are un impact neintenționat asupra altor musulmani.
”Nu e exact efectul pe care îl vor. Ceea ce îi obligă pe musulmani să facă este că îi forțează să-și examineze propria credință. Mulți musulmani se uită la SIIL și la Coran și spun: ”Stai puțin ! Dacă acesta e islamul, atunci nu-l vreau. Nu vreau să fac asta, nu vreau să fiu așa”’, spunea Todd Nettleton.Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 85 – iulie 2015 – ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: