Daniel Popescu – Cu Ocazia Aniversarii Trei Ani de Casatorie cu Magda

Dani si Magda Popescu

Photo via Magda Popescu

28-07-2012 a fost, acum nu mai este, a ramas doar istorie, acum conteaza ziua de astazi sa o traim frumos, sa ramana o istorie. Pe atunci eram in nuntire cu ce-a pe care mi-o dadu-se Dumnezeu doar pentru o vreme, nu a fost proprietatea mea, era tot a Lui chiar daca mi-a dat-o pentru o vreme.

De 8 ani m-am intors la Dumnezeu, am crezut ca am dat totul pentru El: totul din timpul meu, totul din bani mei, totul din tot ce credeam ca este al meu. Insa am invatat un lucru in toata aceasta perioada, si anume ca El a dat totul pentru mine si tot ce am crezut ca este al meu, de fapt este a Lui:) daca ma gandesc mai bine, nu am facut nici macar ce eram dator sa fac pentru Dumnezeul nostru.

Asa ca m-am hotarat ca in ciuda faptului ca El mi-a luat printesa, care tot El mi-a dat-o doar pentru o vreme, m-am hotarat sa-l iubesc mai mult, sa traiesc mai sfant, sa daruiesc mai mult, sa lupt mai mult, sa ma cheltui mai mult, sa ma inbogatesc in omul care intradevar are valoare, firea oricum se trece, acest lucru l-am vazut la Magda, nu semana cu ea, nu stiu cine era in acel sicriu dar sunt 500% ca printesa mea nu era acolo, ea este in fericire, era un suflet frumos si energic, plina se surprize, pina de dragoste, nu a fost perfecta cum nici eu nu sunt, dar a fost un suflet frumos si a fost mai mult decat as fi putut sa cer de la Dumnezeu, un dar nemeritat.

Ca sa fiu sincer, omeneste vorbind, aveam tot dreptul sa nu ma mai gandesc la Dumnezeu , sa nu mai misc un pai pentru El, am simtit cum m-a zdrobit de tot, am simtit cum am fost calcat in picoare, cum M-a rasplatit pentru toata truda mea, cum m-a coborat in locuinta mortilor, cum mi-a aratat putrezirea, cum cu mana Lui puternica a smuls inima din pieptul meu care se lupta sa bata, cum M-a parasit de tot. Cum sute de ganduri negre imi treceau prin minte. Dar Mana Ta Doamne a fost mereu peste mintea mea. Doar tu Doamne, nu ai dat voie gandurilor negre sa ma biruiasca! Am Mai invatat un lucru, daca in toti ani pribegiei noastre pe acest pamant blestemat din pricina pacatului, lasi fel si fel de ganduri sa te napadeasca si sa puna stapanire pe tine, in ziua incercari 100% esti biruit de sutele de ganduri care dau navala peste mintea ta!

Dar daca ne luptam si nu le lasam sa ne biruiasca, Tu Doamne esti in cerurile tale si ne vrei da biruinta. Ne legam inima prea mult de lucrurile materiale si Dumnezeu ne mai zguduie putin sa nu ne lipim de ele, atunci nu mai avem nevoie de credinta daca mergem doar prin vedere. Daca ar fi venit Dumnezeu la mine inainte sa moara Magda si m-ar fi intrebat daca sunt gata sa plec, as fi spus Doamne mai am lucruri de facut, mai am multe lucruri de facut!!!

Este usor sa il urmam pe Dumnezeu cand avem nevoie de un lucru, il cerem si il primim, nu este asa? Dar greu este atunci cand ceri vindecarea Magdei si nu o primesti, atunci este mai greu sa il urmezi pe Dumnezeu, daca primesti totul este foarte usor, nu-i asa? Pe Dumnezeu trebuie sa il iubim si sa il urmam, nu in functie de mana Lui, ci pentru ca El a dat totul pentru noi, pe Fiul Lui preaiubit, si asta fara ca noi sa meritam. Nu in functie de ce ne da, doar de zile buna ci si in zile mai putin bune. El este Dumnezeu si face tot ce vrea.

„Căci chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, şi cîmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule, şi nu vor mai fi boi în grajduri, eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mîntuirii mele!

Domnul Dumnezeu este tăria mea; El imi face picoarele ca ale cerbilor, si ma face sa merg pe inaltumile mele”. Habacuc 3:17,18,19.
Daniel Popescu

CITESTE –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: