CĂUTĂM RĂSPUNSURI cu pastorul SAMY TUȚAC

Cautam raspunsuri cu pastorul Samy Tutac

CĂUTĂM RĂSPUNSURI
cu pastorul SAMY TUȚAC

Vocea Evangheliei sau pe http://www.rve-timisoara.ro.

Încercăm să oferim răspunsuri biblice, clare și relevante pentru oameni care se frământă cu întrebări la care nu au găsit încă răspuns sau doresc o confirmare în plus.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati pastorului Sami Tutac puteti trimite un email la secretariat@rve-timisoara.ro sau direct pastorului la adresa de facebook:https://www.facebook.com/profile.php?…

Toate drepturile rezervate RVE Timisoara 2015

Dacă dorești să audiezi emisiunile trecute, accesează link-ul de mai jos:

View full playlist (13 videos)

2 comentarii (+add yours?)

  1. Ioan Burca
    iul. 30, 2015 @ 09:16:47

    O emisiune foarte buna si foarte necesara facuta de Radio Vocea Evangheliei-Timisoara si raspunsuri bune, Biblice si desigur foarte scurte date de Pastorul Samy Tutac. E foarte bine si foarte necesar ca oamenii pun intrebari in legatura cu viata pamanteasca dar si cu viata vesnica si tot bine si foarte necesar e sa li se raspunda in lumina Cuvantului Lui DUMNEZEU-Biblia, de catre cei care cunosc voia DOMNULUI, si vor s-o comunice si altora nu din punctul lor de vedere, sau al religiei din care fac parte, ci din Cuvantul DOMNULUI -Biblia, si nu selectiv, chiar daca aduce atingere unor precepte ale religiei din care face parte cel care raspunde, sau care poate aduce atingere altor culte. Am citit de curand ca un pastor a fost avertizat ca prin ceea ce a spus a riscat sa fie batut de cei din jur, la care pastorul a raspuns: „Mai bine sa ma bata astia ca am spus, decat sa ma bata DUMNEZEU ca nu am spus!” Deci si-a asumat riscul, sa supere oamenii, dar sa nu-l supere pe DUMNEZEU. Multi au suferit in diferite feluri, chiar batai, inchisoare, sau au platit cu viata pentru ca le-au spus oamenilor adevarul din partea Lui DUMNEZEU! Fiti binecuvantati si faceti cat mai multe emisiuni in care sa-i ascutati pe oameni, ce probleme au si sa le dati raspunsurile in lumina Bibliei!

  2. Trackback: ÎN TIMP CE NOI DORMEAM… si alte EDITORIALE de Samy Tuțac | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: