NU VĂ MIRAȚI, FRAȚILOR…! Florin Ianovici

IASI Turneu Hristos Painea Vietii

IASI Turneu Hristos Painea Vietii

„A fost amuzant să văd contrastul dintre lacrimile protestatarilor care se gândeau că răul s-a abătut asupra orașului lor și lacrimile de fericire ale participanților la inaugurare, bucuroși că în sfârșit li se realizează visul libertății pentru care au luptat atât de mult.” Citatul îi aparține lui Doug Mesner, unul dintre fondatorii Templului Satanic care a inaugurat statuia lui Baphomet, în Detroit.

Iată libertatea pe care o doresc unii: libertatea de a arde biblia, de a etala homosexualitatea, de a batjocori moralitatea. Ceva nou? Nicidecum: Isaia 14:13 „Tu ziceai în inima ta: ‘Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei; „

Este timpul să privim adevarată față a lumii: Luca 10:3 „Duceţi-vă; iată, vă trimit ca pe nişte miei în mijlocul lupilor. ” Puterea noastră nu e data de un guvern pământesc, nici de drepturile conferite de legile țării, nici de sistemul de securitate al armatei sau forțelor de ordine, ci de faptul că oile au Păstor. Tăria mea ca miel nu stă în puterea mea – mielul e cel mai neajutorat animal –, ci în puterea Păstorului cel bun.

Nu libertatea este temeiul proclamării Evangheliei Împărăției lui Dumnezeu, ci dragostea pentru Hristos. Că va fi sau nu libertate, că va fi sau nu ușa legii deschisă pentru propovăduire e deja limpede: curând se va închide. Dar inima mea și dragostea vie pentru Mântuitorul Isus nu poate fi încuiată de nimeni câtă vreme eu mă păstrez curat.

După acest asalt al imoralității care își dorește fundament legal, urmează următorul asalt: creștinii să fie reduși la tăcere. Dar noi știm că ei nu pot tăcea pentru că dragostea de Dumnezeu este mai puternică ca orice. Și pas cu pas vom ajunge la momentul profețit de Domnul Isus: Marcu 13:9 „Luaţi seama la voi înşivă. Au să vă dea pe mâna soboarelor judecătoreşti şi veţi fi bătuţi în sinagogi; din pricina Mea veţi fi duşi înaintea dregătorilor şi înaintea împăraţilor, pentru ca să le slujiţi de mărturie. ”

Așa că în loc de încheiere, voi lăsa Biblia să vorbească: 1 Ioan 3:13 „Nu vă miraţi, fraţilor, dacă vă urăşte lumea. ”

Florin Ianovici

7 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Ce e nou la PAGINA Florin Ianovici Predici – Biserica Betel-Crangasi, Bucuresti | agnus dei - english + romanian blog
 2. Ioan Basa
  iul. 31, 2015 @ 11:22:27

  foarte bun mesaj. Domnul sa-l binecuvinteze pe Florin Ianovici.

 3. irinel
  iul. 31, 2015 @ 12:15:24

  DUMNEZEU STA SUS PE TRON SI FACE TOT CE VREA SI TOT CE FACE EL ESTE DESAVARSUT,DACA A INGADUIT ASTA E UN SEMN DE LA EL CA VENIREA LUI NU MAI ARE MULTSI SE VA ARATA!VINO DOAMNE ISUSE!!!!

 4. anatatar
  iul. 31, 2015 @ 13:22:14

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 5. Iosif
  aug. 01, 2015 @ 06:01:38

  Biserica Lui Hristos,va trece prin „incercarea focului”. Doar in cuptor ,la cele mai inalte temperaturi,ies in evidenta valorile autentice,vesnice,temperaturi ce topesc tot ce este materie (zgura ).

  Fiti binecuvintati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: