Crestinilor – 19 Semne De Avertizare Ca Prietenia Ta Se Va Transforma Intr-un Adulter #17 & #16 & #15

the office man woman flirt nymag.com

15. Incepi sa compari sotul (sotia) cu acest prieten(a).

Incepi sa te uiti dupa ea, sa te uiti la ea. Sunt lucrurile care le face, sunt lucrurile pe care le spune, este felul in care se imbraca, felul in care vorbeste cu prietenii tai, si tu crezi ca sotia ta nu face in felul in care prietena mea o face.

16. Incepand sa anticipezi sa vezi aceasta persoana mai mult decat sa mergi acasa si sa-ti vezi sotul (sotia) ta.

Wow, esti tu foarte aproape de a ajunge sa comiti adulter? Cand inima ta nu este legata de sotia ta,  ci in schimb de cineva care nu este sotia ta,  ai luat-o deja pe rampa de iesire si ai accelerat pedala si mergi cu viteza maxima inainte. Cand ai ganduri despre o alta femeie: oh, este atata de… este atat de captivanta. A fost in felul acesta cu… care-i numele ei…ah, sotia mea, atunci tu te duci, mergi intr-acolo, cauti o cadere, mai bine zis doresti o cadere si vei cadea. Daca asa este modul in care te simti, deja se intampla. Vei zice, ce pot sa fac? Eu zic ca vom vorbi despre asta dupa ce vom trece prin aceasta lista…

17. Impartasind dificultati de relatie.

Din articolul anterior nr. 18 & 19:

18. Impartasind dificultati de casnicie sub masca ,,Stii, tu esti o femeie; ajuta-ma sa inteleg cum functioneaza sotia mea.”

Vreau foarte mult sa sa ma inteleg cu ea mai bine si tu pari sa intelegi. Poate daca impartasesc cu tine toate detaliile private a vietii noastre de casatorie, atunci as putea sa ma-nteleg mai bine cu scumpa mea. Tu domnule nu numai ca mergi spre cadere, dar esti acolo unde necazul iti bate la usa si vrea sa intre cu forta.

Hello, aici locuieste necazul? Pentru ca vreau sa intru inauntru! Ce faci? Daca ai probleme, gaseste un  prezbiter. Vorbeste cu el intr-o sesiune de consiliere privata. Nu vorbi cu o alta femeie despre sotia ta!

19. Pastrand subiecte de conversatie pentru altcineva in afara de sotul (sotia) ta pentru ca te inteleg mai bine.

Ai rostit vreodata ceva de genul acesta? Sotia mea doar..  sau sotul meu, daca el  s-ar purta ca… Oh, oh, te clatini si te indrepti spre cadere. Esti pe calea care duce la adulter.

CITESTE –

Crestinilor – 19 Semne De Avertizare Ca Prietenia Ta Se Va Transforma Intr-un Adulter #14 & #13 #12

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: