Jean Pădureanu S-A POCĂIT. A luat o decizie care a surprins pe toată lumea.

Rodi Agnus Dei Jean PădureanuJean Pădureanu raspunde chemarii la pocainta  la sfarsitul predicii Pastorului Luigi Mitoi din Misiunea grupului Speranta la Bistrita in iulie 2015

Jean Pădureanu, proaspăt eliberat după 15 luni de închisoare, pedeapsă primită în „dosarul transferurilor”, s-a întors la Bistriţa, inişial cu gândul de a se implica din nou în fotbal. „Lordul” s-a răzgândit, însă a luat o decizie care a surprins pe toată lumea.

Jean Pădureanu, care suferă de Alzheimer, a luat parte la o evanghelizare a Misiunii Speranţa, eveniment desfăşurat chiar pe stadionul din Bistriţa, care îi poartă numele. El a fost însoţit de Laurenţiu Gagea, un slujitor al bisericii Sfânta Treime de pe Bulevardul Decebal, fost angajat al Gloriei, anunţă www.sportulbistritean.ro.

„Era foarte emoţionat. Era ca un copil. De bunăvoie a luat decizia de a începe altă viaţă, într-o altă relaţie cu Dumnezeu, una adevărată. Pocăinţa nu este o religie, este doar o relaţie cu Dumnezeu. Nea Jean a făcut doar un prim pas. De-acum, probabil, că va alege să vină la aceeaşi biserică unde vine şi angajatul său de atâţia ani, domnul Gagea, şi anume biserica penticostală din Decebal. Mă bucur pentru alegerea făcută de nea Jean, fiindcă ştiu că, dacă a fost sinceră şi din inimă, atunci va începe să gândească altfel lucrurile şi i se va ierta trecutul. De asta mă bucur şi nu îmi vine să cred că a ales să calce pe sinele lui”, a declarat Otniel Sighiartău, fost fotbalist al Gloriei şi slujitor al bisericii Sfânta Treime.

SPERANTA Sens Unic Spre Cer [Bistrita]

VIDEO by Speranta Media

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. razvanmihalcea
    aug. 03, 2015 @ 12:44:37

    Reblogged this on La Razvi' – Razvan Mihalcea.

  2. Sanda Tulics
    aug. 03, 2015 @ 16:39:04

    Impresionant este faptul că a avut atitudine d ecopil în fața unei așa minunate chemări… și; a răspuns!S-a întâlnit el, copil ,cu Tatăl Universului, cu Tatăl nostru, al fiecăruia dintre noi. El strigă, cheamă în mintea și inimă fiecăruia dar câți Îl raspund?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: