Andy Olariu – Despre homosexualitate – partea 2 (2 August, 2015)

Biserica Ekklesia, Arizona (02.08.2015).
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

Andy Olariu – Despre homosexualitate

Partea 2

Oamenii acestia nu actioneaza numai din punct de vedere legal. Ci, ei vor mai mult ca si orice sa compromita societatea. Si dupa ce compromit societatea, sa compromita  si biserica. Am spus si o mai repet inca odata, daca glasul bisericii  nu se aude in societate, va veni vremea cand glasul societatii se va auzi in biserica si ne vor trasa ei directiile, pe unde sa mergem. De aceea, biserica este datoara sa cunoasca adevarul si sa proclame adevarul.

Acum, as vrea sa ne apropiem de Cuavantul lui Dumnezeu, sa vedem ca orice erezie care a aparut vreodata face aluzie la Scriptura si sa-i vedem pe acesti oameni, ca vin sa compromita biserica. Primul argument pe care-l avem noi ca homosexulaitatea este un pacat si n-are ce sa caute in biserica este de la Geneza 19:1-19….

Aici si partea 1, care a mai fost postata saptamana trecuta…

Andy Olariu – Despre homosexualitate

Partea 1

Andy Olariu Va spun de ce tin neaparat acest subiect.

 1. In primul rand, Scriptura vorbeste despre el.
 2. In al doilea rand, nu numai Scriptura vorbeste despre el, ci si societatea vorbeste despre el si acest subiect, despre homosexualitate, ne afecteaza intr-un mod direct. Si va spun si de ce.

Istoria ne dovedeste acest lucru. Vom vorbi despre temelia relatiilor homosexuale. Pe ce se bazeaza ei  cand vin inaintea noastra cu astfel de argumente. Al doilea lucru pe care-l vom discuta este temelia relatiilor heterosexuale, adica dintre un barba si o femeie si ce au la baza ele. Vedem ca sunt, intr-un mod foarte agresiv si pe buna dreptate sunt agresivi, deoarece sunt o minoritate si doresc sa impuna. Nu-i prima data de-alungul istoriei cand noi le experimentam ca biserica aceste lucruri….

Un slide din slideshow-ul folosit la acest mesaj:

Argumente antropologice:

 1. Practic de la inceputul umanitatii, casatoria a fost piatra de temelie a structurii societatii umane.
 2. Antropologul britanic J D Unwin a studiat 86 de culturi civilizate si necivilizate, ce au acoperit o perioada de cinci milenii si a descoperit ca cele mai prospere culturi au fost acelea care au mentinut o etica maritala puternica.
 3. Fiecare civilizatie care a abandonat aceasta etica, inclusiv imperiile roman, babilonian si sumerian, au decazut la scurt timp dupa liberalizarea practicilor sexuale.

CONCLUZIE: O societate civilizata si productiva  nu va rezista mult daca adultii isi abandoneaza copiii si unul si pe altul, ca sa isi urmeze dorintele in afara casatoriei.

Veti gasi mai multe slide0uri informative in mesajul de 78 de minute.

Biserica Ekklesia, Arizona (26.07.2015) (78 minute)

Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

7 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Andy Olariu – Despre adulter: Inca o sansa sa fii lumina (9 August, 2015) | agnus dei - english + romanian blog
 2. Ghita L
  iul. 19, 2016 @ 07:39:05

  Am dat ieri de predica aceasta postatä mai demult le-am ascultat de la un capät la altul iar azi nu le mai gäseam in pagina erau duse la fund,mi sau pärut bine documentate si unice ca argumente ,meritä actualizate la zi pt a fi vizibile cred ca meritä niste redistribui pe grupuri ,chear dacä au mai fost postate ,am repostat un articol eu fiind mai nou pe un grup si cu o noua introducere a avut intr-o zi apr,100 de redistrbuiri si un interes deosebit in aprecieri,spun asta in atentia admin.

  • rodi
   iul. 19, 2016 @ 09:02:48

   imi pare rau ca nu am facut o lista pe un caiet in care sa clasific postarile noastre pe subiecte, ca avem mult material bun, multe mesaje si predici scrise care sunt de mare folos si merita redistribuite mereu, ca sa fie cititie de persoane noi, dar si recititie/vizionate din ou pentru ca, aveti dreptate, astazi, unele postari au o diferita semnificatie decat au avut inainte…

   • Ghita L
    iul. 19, 2016 @ 18:22:55

    E foarte buna ideea cu un index tematic ,ar fi tärziu ? chear ce vechime are acest site ? Puteti pune pe cineva sa trieze materialele existä cred .am sä fac propunerea si la alte grupuri ,e realizabil ? e greu ?

    • rodi
     iul. 19, 2016 @ 21:24:51

     ahem peste 14.000 de posterai si ar fi o munch de cateva saptamani… timp care nu avem… O metoda sa captatie ceva pe sait este sa intrati pe google.com si acolo sa scrieti
     rodiagnusdei.wordpress.com + titlul unui subiect, spre exemplu:
     rodiagnusdei.wordpress.com homosexualitaute
     sau
     rodiagnusdei.wordpress.com Nelu Brie
     si google va indexa zeci de linkuri de la blogul nostru cu articole.

     Eu cand caut ceva, nu folosesc ‘cautarea’ de la wordpress ci cautarea de la google ca e mult mai buna si asa dau de articole mai vechi.
     La fel se poate gasi un articol la care aveti titlul, intai puneti numele blogului intreg
     rodiagnusdei.wordpress.com si poi scrieti titlul….
     asta ar fi o meted simpla si rapida deocamdata.

 3. Ghita L
  iul. 19, 2016 @ 07:47:34

  Am sä intr.si acest com caci subiectul este pus si in predicä si este actual: Adevarul iese la lumina. Cum va explicati aceasta schimbare de afirmatie a multor asa zi si specialisti ? O schimbare a acestei noi conceptii de sustinerii teoriei diverse de orientare sexuala a aparut odata cu descoperirea anumitor gene la homosexuali,dar si la alte boli si s-a promovat ideea multi ani ca ei (perversii)nu sunt vinovati ca s-au nascut asa,cu gena aceasta si pe masura ce genetica se dezvolta se descopereau noi gene ale multor maladii deci nu trebuie discriminati si au luat avänt ,NUMAI CA ….ULTIMELE DESCOPERIRI (din ultimii ani) au aratat ceva intereresant CARE RASTOARNA TOATA aceasta INTERPRETARE :Nu GENELE PROVACA PATIMI SI perversiuni ci INVERS…PATIMILE ( si pacatele) duc la aparitia UNOR GENE,intocmai cum organismul la aparitia unei boli fizice raspunde prin sistemul imunitar creind anticorpi,nu-i asa cä nu e asa greu de inteles ?ASA ESTE si in anomaliile si peversiunile sexuale dupä cum bine se stie duc la cäi bätatorite la sinapsele creierului ducänd la dependenta Aceste STUDII au demontat interpretare gresitä a genelor intrucät a trebuit timp sä se urmäreasca evolutiile si corelatiile.DACA aceaste interpretare mai veche ar fi adevarata atunci nu ar mai fi o responsabilitate pentru pacat,de ce sä judece Dumnezeu lumea daca oamenii se nasc cu niste gene care nu pot fi schimbate deci se anuleazä judecata,si in final mäntuirea,cäci sa vehiculat ideea cä dupa cum sunt gene pentru fiecare patima separat,prin anumite mutatii genetice coordonate se ajunge la schimbarea omului prin ACEASTA NOUA METODÄ DE MÄNTUIRE ,ba mai mult ,ar fi si genele imbätränirii si prin remedierea lor s-ar ajunge la VIATA VESNICÄ A PÄCÄTOSULUI färä un MÄNTUITOR ,färä pocäinta ,iertare si biruntä asupra päcatului Ce PÄRERE AVETI ? DE UNDE AU IZVORÄT ACEASTÄ TEORIE? ,care aläturi de teoria evolutiei este CEA MAI PERVERSÄ si SUBTILA ARMÄ a diavolului (cu d mic) care in numele unor descoperiri dealtfel poate folositoare,(?) dar interpretate gresit ,ca sa rästoarne Familia si prin ea credinta crestina de aceia sintem PRO Pro familia crestina si umanä ! Haideti sä däm pe fatä amägirea intunericului ! Domnul sä fie cu voi !

  • rodi
   iul. 19, 2016 @ 09:15:39

   Cu aceasta teorie au intors lumea pe dos: Relativismul moral, care sustine ca = Relativiştii pot argumenta că valorile care sunt diferite de la o cultură la alta arată faptul că moralitatea este diferită de la om la om.

   ..si inca o cale pe care au avut success: libertatea omului de-a alege. Si vedem cat ed departe s-a ajuns, ca acum o mama si tata pot alege sa-si ucida copilul in pantec si in multe tari, o persoana poate sa aleaga sa se omoare prin eutanasie. Culmea e ca multi care se considera crestini au ajuns sa creada aceste minciuni ale diavolului pentru ca isi insusesc reguli care sa se potriveasca cu viata lor pacatoasa, ca si cum Dumnezeu le va accepta pacatul lor, daca si ei accepta homosexualii. Deci, ei cred ca Il vor obliga pe Dumnezeu sa treaca peste ce El a scris si de dragul lor sa-i mantuie oricum, caci se cred mai importanti ca un ap. Pavel, care inspirat de Duhul Sfant,a scris clar de ce fel de pacate sa ne ferim, ca nicidecum nu vom intra in Imparatia lui Dumnezeu daca staruim in ele fara sane pocaim de ele.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: