Crestinilor – 19 Semne De Avertizare Ca Prietenia Ta Se Va Transforma Intr-un Adulter #14 & #13 & #12

YOUNG MAN WOMAN GIVE GIFT

14. Incepi sa oferi cadouri speciale pentru acest prieten(a).

Iata cum poti sti. Nu l-ai pus pe cardul de credit, deoarece, cateodata sotia ta il verifica. Nu ai vrut ca sotia ta sa zica catre tine: Scumpul meu, ce ai cautat acolo? De ce oare, ai cumpara tu aceasta? Victoria Secret? Nu-mi aduc aminte sa primesc ceva de-acolo! Incepi sa faci, poate nu cumparaturi, dar lucruri mici speciale… Stii, lucruri pe care le faceai pentru femeia careia-i faceai odinioara curte si apoi ai luat-o in casatorie… Nu mai faci aceasta cu ea pentru ca… este a mea acum, si esti cam plictisit de ea, si acum incepi sa o faci pentru altcineva…

Ce s-a intamplat ultima data cand ai facut aceste lucruri amabile? Oh, da. Te-ai casatorit! Deci, unde crezi tu ca va ajunge aceasta?

Un alt semn ca te indrepti spre adulter este:

13.Incepi sa devii mai preocupat despre prietenul acesta decat despre sotul/sotia ta.

Incepi sa te ingrijorezi despre situatia ei financiara, despre viitorul ei, daca se duce in partea aceea a orasului… nu cred ca este in siguranta pentru ea sa mearga acolo. Esti mai mult preocupat despre bunastarea cuiva care ar trebui sa fie doar o cunostinta, dacat pentru partenera cu care ai incheiat un legamant? Te indrepti spre adulter!

12. Visezi despre casatorie cu acest prieten/prietena; numai te gandesti la cum ar fi.

Suna ca tine? Domnule, daca asculti aceasta lista si te gandesti: Pai, da bine , dar… Sa stii, dar – urile tale… Esti inselat, te minti pe tine singur. Daca ai ajuns asa de departe, esti doar la un mic pas de a inchiria o camera la motel pentru a comite adulterul.

CITESTE si

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: