VIDEO: Bibliile cad din cer pentru crestinii din Coreea de Nord

Bibliile cad din cer video,Coreea de Nord

O stire din Noiembrie 2013- un plan intocmit din 1991, a se patrunde cu Biblii in Coreea de Nord…

In Coreea de Nord, a fi crestin este ilegal. A avea o Biblie este o crima, iar orice persoana care este prinsa ca detine asa ceva este trimisa, impreuna cu trei generatii din familia sa, la inchisoare.

In ciuda acestor circumstante, crestinii din Coreea de Sud au trimis Biblii peste frontiera, folosind baloane cu hidrogen in care pun carti, privindu-le apoi cum se indreapta, pe calea aerului, catre Coreea de Nord.

„Un om de stiinta din Australia a incheiat un parteneriat cu noi pentru a oferi un aplicatie software care permite sa primim informatii corecte despre locul unde vor ateriza Bibliile”, a mentionat reverendul Eric Foley, reprezentant la Vocea Martirilor. Cu ajutorul unui sistem GPS, baloanele sunt dirijate, aterizand acolo unde este nevoie de ele.

CBN Exclusive: Bible ‘Balloon Offensive’

Floats into North Korea – CBN.com

Operation dandelion, started in 1991 – A group of South Korean Christians is using an unusual aerial offensive to encourage North Korea’s secret believers. .. The Christian Broadcasting Network CBN http://www.cbn.com

VIDEO by CBN News

Conform Open Doors, organizatia care monitorizeaza persecutarea crestinilor in lume, in Coreea de nord – stat comunist cu 25 milioane de locuitori – traiesc aproximativ 300.000 de crestini.

In ultimii 13 ani, tara nord-coreeana a fost intotdeauna numarul 1 pe lista tarilor care persecuta crestinii in lume, potrivit Open Doors.

Eric Foley Vocea Martirilor Coreea de Nord

Eric Foley Vocea Martirilor Coreea de Nord – plan pentru mai multe Biblii in 2015

Daca cineva este descoperit cu orice activitate religioasa fara aprobare este arestat in mod arbitrar, torturat si chiar executat pe cale extrajudiciara, mentioneaza Acontecercristiano. Lucrarea de lansare de Biblii prin baloane a pastorului Foley a starnit interesul crestinilor din Coreea de Nord.

„In ciuda riscului de a fi executati, Bibliile sunt colectate cu mare bucurie si speranta, stiind ca reprezinta cel mai valoros lucru in aceasta viata”, a spus Foley.

SURSA –

Un comentariu (+add yours?)

 1. Ioan Burca
  aug. 06, 2015 @ 12:43:53

  Ei, de care lumea nu este vrednica!

  36. Alţii au suferit batjocuri, bătăi, lanţuri şi închisoare;
  37. au fost ucişi cu pietre, tăiaţi în două cu ferestrăul, chinuiţi; au murit ucişi de sabie, au pribegit îmbrăcaţi cu cojoace şi în piei de capre, lipsiţi de toate, prigoniţi, munciţi,-
  38. ei, de cari lumea nu era vrednică-au rătăcit prin pustiuri, prin munţi, prin peşteri şi prin crăpăturile pămîntului.
  39. Toţi aceştia, măcarcă au fost lăudaţi pentru credinţa lor, totuş n-au primit ce le fusese făgăduit;
  40. pentrucă Dumnezeu avea în vedere ceva mai bun pentru noi, ca să n-ajungă ei la desăvîrşire fără noi. ​(Evrei 11:36-40).​

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: