MAREA PROVOCARE A BISERICII CONTEMPORANE !

…Uitându-ne la starea de astăzi a bisericii SUA, dar şi la starea spirituala a bisericii de pretutindeni, nu pot să spun decât faptul ca …. biserica de cel puțin un Billy Graham, iar dacă ar fi posibil de cât mai mulţi…..

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Asistăm în aceste zile, neputincioși la tot ce se întâmplă în jurul nostru și cum o țară ca America, unde mulți dintre noi ne-am refugiat pentru a beneficia de libertate religioasă, se degradează atât spiritual, cât și moral, pe zi ce trece.

Cred că Biserica, este chemată să strângă rândurile mai mult ca oricând și să dovedească, că este ceea ce ne-a chemat Dumnezeu să fim, adică exemple demne de urmat, gata să dovedim chiar și în momente de cumpănă ca acestea, în care se pare că nu numai lideri laici, dar și mulți dintre cei spirituali, ne dezamăgesc.

M-am dus cu gândul la timpul venirii mele în America, care a avut loc cu peste 30 de ani în urmă, când America era cu totul altceva.

Pe timpul acela erau în prim-plan doi evangheliști foarte proeminenți, care exercitau o puternică influenţă pe tărâm spiritual.

Este vorba, bineînțeles, despre Billy Graham și…

Vezi articolul original 893 de cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: