SCENARIU APOCALIPTIC? NASA nu confirmă: un asteroid de 4 km va lovi Pământul între septembrie 15 si 25 si Rabinul Chaim anunta ca Mesia va veni

Psalmii 46:1-3

1 Dumnezeu este adăpostul* şi sprijinul nostru, un ajutor** care nu lipseşte niciodată în nevoi.
2 De aceea nu ne temem chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor.
3 Chiar* dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii.

CITESTE si – =Spaima De Viitor !!=

Cei care se ocupa cu interpretarea profetiilor biblice sustin ca luna septembrie a acestui an va fi o luna care va aduce „semne pe cer”. Pe data de 13 septembrie va fi o eclipsa partiala de soare, care coincide cu inceperea „Sarbatorii Trambitelor.” Sunt mai multe evenimente care au vizat luna septembrie care le prezentam aici, ca si stiri care au luat prin surprindere publicatiile seculare si sunt printre cele mai populare articole pe diferite saituri…

In primul rand:

Din cautarile noastre pe saituri credibile din SUA NU AM GASIT nici o CONFIRMARE de la NASA. Asta nu inseamna ca nu e adevarata stirea.

Nu stim ce sursa au folosit ziarele romane pentru aceasta afirmatie… pentru ca nu dau sursa/surse.

Dar, zvonul, se pare ca vine in parte de la o declaratie facuta de Ministrul de Externe francez, ca avem 500 de zile (deci pana in 24 septembrie 2015 sa evitam haosul climatic….  Libertatea.ro: Acest scenariu a fost pus în discuţie prima dată în urmă cu un an, de către ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius. Atunci, acesta anunţa că peste mai puţin de 500 de zile se va produce o catastrofă.

Declaratia lui Laurent Fabius, ministrul francez al Afacerilor Externe, si un al doilea video aici:

VIDEO by GooberTheUncouth
O alta stire controversata care vizeaza aceeasi saptamana din septembrie 2015:

„Mesia va veni pana la sfarsitul anului”

Va reamintim acum de o alta stire recenta si interesanta – Declaratie halucinanta a unui rabin ultra-ortodox: „Mesia va veni pana la sfarsitul anului”

rabbi-chaim-kanievskyRabin Chaim Kanievsky, o somitate a comunitatii evreilor ultra-ortodocsi, a transmis recent un mesaj clar si fara echivoc, ca venirea lui Mesia este iminenta.

El a cerut evreilor sa „Aliyah” cat mai curand posibil. „Aliyah”, este verbul ebraic care inseamna „a merge in sus”, si se refera la reintoarcerea evreilor in Israel, actiune care este vazuta ca o profetie avand o mare incarcatura spirituala, care precede venirea lui Mesia, relateaza Breaking Israel News.

Rabinul Kanievsky a fost prezent in orasul Bnei Brak, unde a prezentat scrierile lui Rabbi Yitzchak Ben Tzvi, care se refera la sfarsitul lumii si la alte profetii conexe.

Kanievsky, care este un pilon al comunitatii evreiesti, a declarat ca evreii din afara Israelului trebuie sa revina cat mai repede pe pamanturile lor, iar cei care sunt in tara nu trebuie sa plece, deoarece Mesia va veni in curand. Citeste mai mult aici – Declaratie halucinanta a unui rabin ultra-ortodox: „Mesia va veni pana la sfarsitul anului”

Stirea care face inconjurul lumii, dar in realitate nu e confirmata de NASA.

SCENARIU APOCALIPTIC! NASA confirmă:

un asteroid de 4 km va lovi Pământul

între septembrie 15 si 25

000000000000

Un scenariu apocaliptic este dezvăluit de NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență. Omenirea trebuie să se pregătească de cataclism în urma coliziunii unei comete, care s-ar produce, cel mai probabil în perioada 15-25 septembrie, 2015.

Informațiile privind un viitor cataclism au fost dezvăluite în urmă cu un an de către ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, care anunța intr-o conferinta de presa tinuta la Casa Alba, ca omenirii îi mai rămân 500 de zile pana la producerea unui haos climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015, potrivit stireademaine.

Cometa ar avea un diametru de circa 4 kilometri, iar cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Americii de Nord. Nu este exclusă nici coliziunea în ocean, iar valurile care se vor produce pot atinge 100 de metri inaltime.

Specialistii americani sustin ca, dat fiind dimensiunile uriase ale meteoritului, acesta va produce pagube colosale. Din pacate, omenirea nu detine o tehnologie prin care meteoritii sau asteroizii sa poata fi distrusi, inainte de coliziunea cu Pamantul.

Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetatiei si tsunami puternice, care vor avea ca efect si producerea unor cutremure foarte mari.

Alti specialisti sunt ingrijorati de faptul ca, in urma unei astfel de coliziuni, va fi reluata activitatea vulcanica in anumite zone ale lumii.

Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a caror activitate ar fi catastrofala pentru acea zona.

Un rabin de rang inalt, ultra-ortodox, Chaim Kanyevschi, a anuntat ca in septembrie 2015, la sfarsitul anului sabatic, sa se pregateasca, pentru ca Messia va reveni pe Pamant.

– See more at: http://www.nasul.tv/scenariu-apocaliptic-nasa-confirma-un-asteroid-va-lovi-pamantul-in-septembrie-consecintele-sunt-zdrobitoare/

 Biblia descrie mai multe catastroafe in Apocalipsa 8, care sunt citate uneori la astfel de evenimente si puse sub semnul intrebarii… :
Apocalipsa capitolul 8

1 Când a rupt* Mielul pecetea a şaptea, s-a făcut în cer o tăcere de aproape o jumătate de ceas.
2 Şi* am văzut pe cei şapte îngeri care stau înaintea lui Dumnezeu; şi** li s-au dat şapte trâmbiţe.
3 Apoi a venit un alt înger, care s-a oprit în faţa altarului cu o cădelniţă de aur. I s-a dat tămâie multă, ca s-o aducă, împreună cu rugăciunile* tuturor sfinţilor, pe altarul** de aur, care este înaintea scaunului de domnie.
4 Fumul* de tămâie s-a ridicat din mâna îngerului înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinţilor.
5 Apoi, îngerul a luat cădelniţa, a umplut-o din focul de pe altar şi l-a aruncat pe pământ. Şi s-au* stârnit tunete, glasuri, fulgere şi un cutremur** de pământ.
6 Şi cei şapte îngeri care aveau cele şapte trâmbiţe s-au pregătit să sune din ele.
7 Îngerul dintâi a sunat din trâmbiţă. Şi* au venit grindină şi foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe** pământ: şi a treia parte a pământului a fost ars şi a treia parte din† copaci au fost arşi şi toată iarba verde a fost arsă.
8 Al doilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi* ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare şi** a treia parte din mare s-a† făcut sânge
9 şi* a treia parte din făpturile care erau în mare şi aveau viaţă au murit şi a treia parte din corăbii au pierit.
10 Al treilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi* a căzut din cer o stea mare, care ardea ca o făclie; a** căzut peste a treia parte din râuri şi peste izvoarele apelor.
11 Steaua* se chema „Pelin”; şi** a treia parte din ape s-au prefăcut în pelin. Şi mulţi oameni au murit din pricina apelor, pentru că fuseseră făcute amare.
12 Al* patrulea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare şi a treia parte din lună şi a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei şi noaptea, de asemenea.
13 M-am uitat şi am* auzit un vultur care zbura prin mijlocul cerului şi zicea cu glas tare: „Vai**, vai, vai de locuitorii pământului din pricina celorlalte sunete de trâmbiţă ale celor trei îngeri care au să mai sune!”

 Cat despre noi, nu ne vom teme, ci vom continua lucrarea noastra care ne-a incredintat-o Domnul Isus tuturora….

4 comentarii (+add yours?)

 1. Lidia Baloi
  aug. 08, 2015 @ 14:54:43

  D-zu sa ne fereasca de ori si ce calamitati !

 2. anatatar
  aug. 08, 2015 @ 21:54:59

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 3. Petru Ion
  aug. 08, 2015 @ 22:05:09

  Despre cel credincios care este un copil al lui Dumnezeu, psalmistul spune: El nu se teme de vesti rele, ci inima lui este tare increzatoare in Domnul.Cum poate fi un copil al lui Dumnezeu linistit? El stie ca are un viitor sigur in casa Tatalui platit cu jertfa Fiului lui Dumnezeu!

  Chiar presedintele Obama, cand a vorbit despre dezastrul din 11 septembrie, a predicat din Psalmul 46, de unde reiese ca dumnealui cunoaste Biblia.
  Probleme este daca oamenii si in special poporul american, deci cei care vin cu aceste prapastii, respectiv NASA sunt corecti inaintea lui Dumnezeu.
  Viata, deci practica confirma ca NU!
  Dl. Obama a legiferat homosexualitatea si permite musulmanilor, care sunt ostili crestinilor sa isi exercite influenta negativa impotriva Domnului Isus Hristos.
  Atunci dece ne miram asa ca VINE UN ASTEROID care va face ravagii pe pamant?

  Cei credinciosi au motive de bucurie, VINE DOMNUL ISUS …MARANATA!.

  Cei necredinciosi au motive de groaza!

  Ce logic este totul. ce mare Dumnezeu avem!

  A lui sa fie GLORIA din eternitate in Eternitate!

  Amin!

  Petru Ion Covasna 09.08.2015

 4. Iosif
  aug. 10, 2015 @ 13:02:54

  Noi nu ne incredem in NASA,si nici in stiinta lumii,indiferent de afirmatiile sau negatiile ce le lanseaza in eter,deoarece stim sub influenta si puterea cui se afla, marile centre spatiale,marile laboratoare si institutii ale guvernelor conduse de omul pacatos,ce se impotriveste cu incapatinare si trufie luciferica MARELUI ARHITECT AL UNIVERSULUI,ATOTPUTERNIC ,UNIC ,SFANT DUMNEZEU VIU.
  EL ne-a dat CUVINTUL SAU,care ne este INFORMATIE VESNICA ,AUTENTICA,in care se regaseste TOT ADEVARUL DESPRE TRECUT,PREZENT SI VIITOR.
  Noi suntem copiii LUI,si ne informeaza,cu privire la planul SAU zilnic,ba mai mult,ne avertizeaza in dragostea LUI de TATA,chiar si despre evenimentele ce se vor derula in viitor,deoarece NE-A IUBIT si NE IUBESTE ,CU O DRAGOSTE ce depaseste capacitatea noastra biofizica de perceptie,iar acest lucru il realizeaza printr-un „FENOMEN”ce are origine cereasca,de o forta incomensurabila,si infinita,si care s-a manifestat literalmente,CU PUTERE in ziua „CINZECIMII”,DUHUL SFINT,(SPIRITUL SFINT) ,IN CARE SE REGASESC TOATE VALORILE AUTENTICE,DUMNEZEESTI.
  „Prea iubitilor,acum sintem copii ai lui Dumnezeu. Si ce vom fi,nu s’a aratat inca. Dar stim ca atunci cind Se va arata El,vom fi ca El:pentru ca IL vom vedea asa cum este..”(1Ioan3:2)
  „Ei sint din lume;de aceea vorbesc ca din lume,si lumea ai asculta.
  Noi insa sintem din Dumnezeu; cine cunoaste pe Dumnezeu,ne asculta; cine nu este din Dumnezeu,nu ne asculta. Prin aceasta cunoastem duhul adevarului si duhul ratacirii.”(1Ioan4:5,6)
  „Cine zice ca ramine in El,trebuie sa traiasca si el cum a trait ISUS.”(1Ioan 2:6)

  Fiti binecuvintati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: