Adevarul.ro: Planurile Statului Islamic pentru Europa. Cum va arăta harta lumii în 2020, potrivit organizaţiei teroriste

ISIS plan de 5 ani cu Europa

Adevarul.ro:

O hartă publicată de organizaţia teroristă Statul Islamic arată planurile pe care le au jihadiştii pentru lume, inclusiv pentru Europa. Scopul teroriştilor este să controleze Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi părţi din Europa în următorii cinci ani, potrivit hărţii.

Până în 2020, teroriştii Statului Islamic plănuiesc să controleze Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi mari părţi din Europa. Califatul, un stat înfiinţat sub legea Sharia în interpretarea Statului Islamic, acoperă zone din Spania în vestul Europei şi până la graniţa cu China, în est, notează publicaţia „The Mirror“.   Andalus – părţi din Portugalia, Spania şi Franţa, sub controlul Statului Islamic

„Ei îşi închipuie întreaga lume supusă lor. Au 60 de naţiuni împotriva lor, inclusiv SUA şi Rusia, aşa că am putea crede că dominarea lumii este improbabilă. Însă la fel se spunea şi despre naşterea Statului Islamic. Oamenii ar trebui să realizeze că ei nu vor doar să-şi creeze un califat şi apoi să fie lăsaţi în pace. Ei ne văd pe toţi conduşi de ei şi supuşi ideologiei lor“, explică reporterul BBC Andrew Hosken, autorul unui nou volum intitulat „Imperiul fricii: În cadrul Statului Islamic / Empire of Fear: Inside the Islamic State“, care include şi harta cu zonele pe care Statul Islamic plănuieşte să le cucerească.   „Au destabilizat deja Irakul şi Siria, au încercat să destabilizeze Arabia Saudită şi Libia şi, recent, aproape au distrus principala industrie din Tunisia – turismul. Îngrijorarea este că, cu cât stau nederanjaţi mai mult timp, cu atât este mai posibil să dezvolte arme biologice sau chimice. Nu există nicio îndoială: dacă au arme de distrugere în masă le vor folosi“, adaugă Hosken.

Citeste mai mult: adev.ro/nsv1ua

 

Un comentariu (+add yours?)

 1. Ioan
  aug. 14, 2016 @ 07:57:09

  Germanii obligati sa-si ascunda BIBLIILE, francezii darama mosheile, Erdogan in Turcia darama Biserici Crestine si terorizeaza crestinii, musulmanii din Orientul Mijlociu omoara crestinii, si cu toate astea conducatorii Romaniei vor sa le costruiasca MEGA (!) moscheea, iar Poporul Roman tace …deocamdata! Cand se va trezi, sa nu fie PREA TARZIU!

  16. Atunci împăratul a poruncit să aducă pe Daniel, şi să-l arunce în groapa cu lei. (Daniel 6)

  Dupa cum se vede, Daniel nu si-a adus leii in casa si nici nu a intrat de buna voie in groapa cu lei , ci a fost aruncat! Leii erau hraniti de la distanta, nu le dadeau mancarea din mana!

  Doamna Merkel a facut altfel, spre nenorocirea multora si fizic si spiritual! Se pare ca nu a citit cartea „Daniel” din BIBLIE, cu toate ca parca pretinde a fi crestina. Nu cumva sa fie si ea nevoita sa se ascunda de …lei, nu numai BIBLIILE!

  Mare lucru si Intelepciunea venita de sus, scrisa in…BIBLIE, pe care ea nu o are, spre nenorocirea multora din Europa!

  Ce sa mai zicem si de Romania si conducatorii ei, care o iau pe urmele lui Merkel cu MEGA (!) moscheea, pe care francezii s-au convins ca trebuie …daramate, NU construite, cum vor Nastase, Ponta, Iohannis si alti …interesati financiar de comisioane grase, adica mita mare, spre nenorocirea poporului Roman!! Toti cei enumerati si alti sustinatori ca ei, pretind a fi crestini, care „crestini” sunt interesati de profituri persinale, chiar daca dupa ei vine…potopul de nenorociri!

  Iata ce zice Cuvantul Lui DUMNEZEU – BIBLIA: 3. Omul chibzuit vede nenorocirea şi se ascunde, dar cei proşti merg înainte şi sînt pedepsiţi. (Proverbe 22).

  DUMNEZEU sa aiba mila de Romania, Europa, America si Lume, ca de la oameni nu sunt sperante!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: