ISIS A Rapit Zeci De Familii Crestine Dintr-un Oras Sirian- Ingrijorarea Principala Este Sclavia Sexuala, Executiile In Masa Si Decapitarile Este

Photo credit gbasibe.co

In Limba Romana: Agnus Dei (Fragmente). Sursa: BCN – ISIS Abducts Dozens of Christian Families from Syrian Town, Main Concern is ‘Sexual Slavery, Mass Executions, and Beheading’ – Read here in English: http://www.breakingchristiannews.com

Siria – Statul islamic a capturat zeci de familii crestine dupa ce noaptea trecuta a cucerit un oras situat strategic in centrul provinciei Homs.

Vinerea trecuta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului cu sediul in Regatul Unit, a difuzat ca grupul de jihadisti a capturat localitatea Qaryatain, dupa o batalie grea cu armata siriana in noaptea de joi. Cel putin 230 de oameni au fost rapiti in timpul acestor lupte, printre care numerosi crestini care cautau refugiu intr-o biserica.

Printre cei luati ostatici au fost 45 de femei si 19 copii, inclusiv 11 familii, unii dinte ei fiind pe lista de „cei mai doriti” a militantilor.

Multi crstini care se aflau in oras, au venit din alta parte ca sa gaseasca un loc de refugiu, dupa ce au fost fortati sa fuga din cauza avansarilor grupului in Provincia de Nord a localitatii Aleppo, de la inceputul acestui an.

O purtatoare de cuvant pentru organizatia „A Demand in Action” (o cerere de actiune), Diana Yaqco, a spus ca principala ingrijorare pentru crestinii capturati este sclavia sexuala, executiile in masa si decapitarile.

Nu se cunoaste locul in care se afla crestinii rapiti, si nu au putut fi contactati de familiile lor apropiate.

Syria: hundreds disappear

after militants take strategic town

VIDEO by euronews (in English)

Un comentariu (+add yours?)

 1. Ioan
  aug. 14, 2016 @ 07:56:09

  Germanii obligati sa-si ascunda BIBLIILE, francezii darama mosheile, Erdogan in Turcia darama Biserici Crestine si terorizeaza crestinii, musulmanii din Orientul Mijlociu omoara crestinii, si cu toate astea conducatorii Romaniei vor sa le costruiasca MEGA (!) moscheea, iar Poporul Roman tace …deocamdata! Cand se va trezi, sa nu fie PREA TARZIU!

  16. Atunci împăratul a poruncit să aducă pe Daniel, şi să-l arunce în groapa cu lei. (Daniel 6)

  Dupa cum se vede, Daniel nu si-a adus leii in casa si nici nu a intrat de buna voie in groapa cu lei , ci a fost aruncat! Leii erau hraniti de la distanta, nu le dadeau mancarea din mana!

  Doamna Merkel a facut altfel, spre nenorocirea multora si fizic si spiritual! Se pare ca nu a citit cartea „Daniel” din BIBLIE, cu toate ca parca pretinde a fi crestina. Nu cumva sa fie si ea nevoita sa se ascunda de …lei, nu numai BIBLIILE!

  Mare lucru si Intelepciunea venita de sus, scrisa in…BIBLIE, pe care ea nu o are, spre nenorocirea multora din Europa!

  Ce sa mai zicem si de Romania si conducatorii ei, care o iau pe urmele lui Merkel cu MEGA (!) moscheea, pe care francezii s-au convins ca trebuie …daramate, NU construite, cum vor Nastase, Ponta, Iohannis si alti …interesati financiar de comisioane grase, adica mita mare, spre nenorocirea poporului Roman!! Toti cei enumerati si alti sustinatori ca ei, pretind a fi crestini, care „crestini” sunt interesati de profituri persinale, chiar daca dupa ei vine…potopul de nenorociri!

  Iata ce zice Cuvantul Lui DUMNEZEU – BIBLIA: 3. Omul chibzuit vede nenorocirea şi se ascunde, dar cei proşti merg înainte şi sînt pedepsiţi. (Proverbe 22).

  DUMNEZEU sa aiba mila de Romania, Europa, America si Lume, ca de la oameni nu sunt sperante!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: